- 30 Kasım 2023
- 54
- -4
- 1
- Konu Sahibi Airbender33
-
Neye güldün tam olarak
Cinselliğin erkeni geçi mi var. Ne zaman istersen o zaman yaparsın. İstersen 10 yıl bekle istersen ilk gün. Ben soruma cevap istedim, cinsellik hakkındaki tabularınızı kendinize saklayıncinsellik yaşamak için erken olmayıp seni seviyorum demek için erken olduğunu düşündüren nedir tam olarak ?
Sevgiliyiz ama seni seviyorum hemen denecek bir laf değil o yüzden soruyorumŞimdi siz sevgili değil de seks partneri misiniz? Eğer sevgili iseniz sevgililer birbirlerine sevdiklerini söylemezler mi? Ne bilim sevmeden mi başladınız ilişkiye? Hiç bir şey anlamadım...
What about me kalıbı onun benden seni seviyorum lafını duymak için sorduğu bir soruydu. O yüzden ekledim.....Pozisyon hakkındaki duygu durumunuza ne gerek vardı?
Sevişirken bana seni seviyorum dedi sizce ciddi miydi? Bu kadar aslında sorman gereken.
Bunun cevabını da biz veremeyiz belli cidden söyledi belki o an coşkuyla söyledi. Belki de aşkından öldüm anlamında ciddi ciddi “loveeeee” kullanmadı.
Aşkın da erkeni geçi olmaz sevgininde ona bakılırsa , tabum yok çok aşık olup sevdiğim adamla yaşadım istediğim her şeyi :))Cinselliğin erkeni geçi mi var. Ne zaman istersen o zaman yaparsın. İstersen 10 yıl bekle istersen ilk gün. Ben soruma cevap istedim, cinsellik hakkındaki tabularınızı kendinize saklayın
Cinsellik bir ihtiyaçtır. Ama sevdiğini söylemek duygularla ilgili bir durum, kolayca ifade edilebilen bir şey değilBu konu gerçek mi?
Yani cinsellik yaşamak için erken değil de sevdiğini söylemek için mi erken oluyor?
Ne zaman söylenmesi gerekiyor ben de onu anlamadım bunun süresi mi var ha öyleyse 2 ayda cinsellik yaşamak daha erken değil mi?Sevgiliyiz ama seni seviyorum hemen denecek bir laf değil o yüzden soruyorum
Hissettiğin zaman ama ilk haftalardan birisinle aşık olunmazki o yüzden söylüyorumNe zaman söylenmesi gerekiyor ben de onu anlamadım bunun süresi mi var ha öyleyse 2 ayda cinsellik yaşamak daha erken değil mi?
Sevmediğimi nerden çıkardın, çok hoşlanıyorum ve sevişiyorum. Ne var bunda?Sevmediğiniz adamla sevişebiliyosanız kelimelere takılmanız çok sacma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?