• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinsellik sırasında seni seviyorum dedi?

Bilimsel kanıt herhalde nerde yayınlandı acaba söyle de bakalım 🤣
Yanlız bu cidden bilimsel kanıtlanmış birşey. Sağlıkli ve düzenli cinsel hayatı olanların iş hayatinda ve sosyal hayatında daha mutlu olduğu. Araştırırsanız bulabilirsiniz.

Erkek arkadaşımla 2 aydır beraberiz. Daha önce cinsellik sırasında I love you dedi. (kendisi yabancı, İngilizce konuşuyoruz). 2 gün önce de pozisyon hakkında I love that (sevdim bunu) o da, you love that what about me (bunu sevdim ama peki ya ben) diye soru sordu. şimdi cinsellik sırasında olan bu durumu ciddiye almalı mıyım. ondan hoşlandığımı söylemiştim, o da aynı şekilde. ama seni seviyorum için biraz erken. ben kolay söyleyemem onu. acaba o anki coşkuyla mı söylüyor bunu öylesine, yoksa gerçekten bunu hissedip soruyor ve söylüyor olabilir mi? başınıza geldi mi daha önce?
Sizi sevmediğini düşündüğünüz ya da emin olmadığınız biriyle seviştiğinizin farkında mısınız?

Cinsellik yaşadığın kişiye seni seviyorum demiyeceksen kime diyeceksin.normal şartlarda önce bu sözcükler söylenir sonra cinsel ilişki yasanir

Hani marjinal bizdik 🥳 Artık normal olması gereken şeyler anormal bulunduğu için biz çekici geleceğiz gör bak 😂🥳

Back
X