• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinsellik sırasında seni seviyorum dedi?

Ben konu sahibini anladim, yeni nesil ilişkiye bulaşmayanlar çok anlayamayabilir.
Eskidendi o - ki bana o da saçma geliyor. Çocuk gelir mesela itiraf eder seni seviyorum diye, birbirini seven insanlar ilişkiye başlar falan.
Ama mantık hatası var bence burada. Çünkü birbirini tanımadan, paylaşmadan, neyi Kimi seviyorsun ki? Hemen aşkım bilmemne, fedakarlıklar - birlikte gelecek planlari
Ne bileyim, biz ulkecek buna alıştık ama çok da normal değil ki bu da:)
Ben de eskiden "seni seviyorum" ile ilişkilere başlardım, çok uzun zamandır bıraktım. Bence bu hali daha sağlıklı 😅
Şimdiki sevgilimle ilk görüşte aşk ile bir şeye başlamıştık ama ilişkimizin (ya da takilmamizin) 7. Ayinda söylemiştim :) Harika bir tatil yapmistik, ömürlük anılar biriktirmistik, güçlü bir bağ kurduğumuzu hissetmistim. Artık en son günümüzdü. Uzaniyorduk , sonra Türkçe olarak söylemiştim, anlayacağını düşünmüyordum aslında çünkü o zaman hiç dili yoktu. O an öyle hissetmiştim ve tüm hislerimle inanarak söylemiştim (üstunden bir sene kadar geçtikten sonra "bana ne zaman seni seviyorum dediğini hatırlıyorum" diye konuyu açmıştı, "doğru anlayıp anlamadığıma emin değildim ama böyle dediğini umdum ve ben de aynı şeyi hissediyordum" falan dedi, romantikti aslında)
ondan bana gelen "seni seviyorum" da bir sonraki tatilimizin son günüydü. O da çok duygu dolu , sulu sulu gözyaşli falan bir andı.
Sonra bir sebepten konuşmayı bıraktık,tekrar bir araya geldiğimizde karşılıklı olarak birbirimizi sevdiğimize emin olduk ve sıfırdan yeni - daha sağlam/ gelecek planları olan bir ilişkiye başladık.
bilemiyorum, bana bu hali daha sağlıklı geliyor.
Bir de şöyle bir çıkarımim var, katılırsıniz saçma bulursunuz bilmem ama bizim ülkemizde kızlar sevgiden emin olmadan, jestler görmeden asla bir adım atmaz. Bu yüzden erkekler kızı çıkmaya ikna etmek için , öpmek için, yatak aşamasına geçmek için devamlı bir aşık adam rolü oynuyor. Hatta 'evlilik vaadi' denilen olay yaygin olarak yasaniyor. Sonra ayrıldıktan sonra kadınlar diyor "nasıl aşıktı, şöyle yaptı böyle yaptı, kapımda yattı, nasıl böyle merhametsiz" falan diyorlar. Ama aslında ortada aşk falan yok, olan şey hoşlanti.
Sonunda duygularıma tercüman olan biri

Ne tabusu Allah aşkına.tabu mu kalmış buralarda? Koca site seks gurusu burada 🤣🤣.hiç mi okumuyorsun?.öyle çok sevişgen çok çağdaş, çok açık görüşlü olan sadece sen değilsin tatlım.o kibrini bir törpüle o yüzden.sen giderken dönüyordu buradakiler.
ay sesli güldüm allah iyiliğinizi versin :halay:

Ben konu sahibini anladim, yeni nesil ilişkiye bulaşmayanlar çok anlayamayabilir.
Eskidendi o - ki bana o da saçma geliyor. Çocuk gelir mesela itiraf eder seni seviyorum diye, birbirini seven insanlar ilişkiye başlar falan.
Ama mantık hatası var bence burada. Çünkü birbirini tanımadan, paylaşmadan, neyi Kimi seviyorsun ki? Hemen aşkım bilmemne, fedakarlıklar - birlikte gelecek planlari
Ne bileyim, biz ulkecek buna alıştık ama çok da normal değil ki bu da:)
Ben de eskiden "seni seviyorum" ile ilişkilere başlardım, çok uzun zamandır bıraktım. Bence bu hali daha sağlıklı 😅
Şimdiki sevgilimle ilk görüşte aşk ile bir şeye başlamıştık ama ilişkimizin (ya da takilmamizin) 7. Ayinda söylemiştim :) Harika bir tatil yapmistik, ömürlük anılar biriktirmistik, güçlü bir bağ kurduğumuzu hissetmistim. Artık en son günümüzdü. Uzaniyorduk , sonra Türkçe olarak söylemiştim, anlayacağını düşünmüyordum aslında çünkü o zaman hiç dili yoktu. O an öyle hissetmiştim ve tüm hislerimle inanarak söylemiştim (üstunden bir sene kadar geçtikten sonra "bana ne zaman seni seviyorum dediğini hatırlıyorum" diye konuyu açmıştı, "doğru anlayıp anlamadığıma emin değildim ama böyle dediğini umdum ve ben de aynı şeyi hissediyordum" falan dedi, romantikti aslında)
ondan bana gelen "seni seviyorum" da bir sonraki tatilimizin son günüydü. O da çok duygu dolu , sulu sulu gözyaşli falan bir andı.
Sonra bir sebepten konuşmayı bıraktık,tekrar bir araya geldiğimizde karşılıklı olarak birbirimizi sevdiğimize emin olduk ve sıfırdan yeni - daha sağlam/ gelecek planları olan bir ilişkiye başladık.
bilemiyorum, bana bu hali daha sağlıklı geliyor.
Bir de şöyle bir çıkarımim var, katılırsıniz saçma bulursunuz bilmem ama bizim ülkemizde kızlar sevgiden emin olmadan, jestler görmeden asla bir adım atmaz. Bu yüzden erkekler kızı çıkmaya ikna etmek için , öpmek için, yatak aşamasına geçmek için devamlı bir aşık adam rolü oynuyor. Hatta 'evlilik vaadi' denilen olay yaygin olarak yasaniyor. Sonra ayrıldıktan sonra kadınlar diyor "nasıl aşıktı, şöyle yaptı böyle yaptı, kapımda yattı, nasıl böyle merhametsiz" falan diyorlar. Ama aslında ortada aşk falan yok, olan şey hoşlanti.
bence bizim insanımız çok yüksek beklentilerle ilişkiye başlıyor
bi insanı sevmek içinde biraz paylaşım yapmak gerekir
daha 2 gün gördüğü kişi için aşığım dediğinde birisi bu bana saçma geliyor
anlık yükselme olabilir, etkilenme olabilir ama aşk olma ihtimali biraz düşük
istisnalar da var tabi
hal böyle olunca özellikle erkekler hemen aşık rolü yapıveriyorlar
daha 1-2 aylık tanımada hangi sevgiden emin olacaksın daha o insan bile emin değildir

Aman aman birşey deme marjinal olacaklar diye erim erim eriyorlar başlarlar nispete 😂 sanki aşık çiftler dolu dizgin sevişmiyor aslında ruhen bile kat ve kat mutlu oluyorlar ilişki bitince karşı tarafa karşı moronlaşıp nötrleşmiyorlar duygusuz olanlar gibi sevgi -bağ artıyor mutlu mesut takılıyor.
Zaten hoşlanıyorum sevgiliyiz diyor ama hayatında sevilmemiş heralde herşeye ooo , moo oluyor tuhaf geliyor.
Katılıyorum sana.daha millet bir şey dememiş, hemen başlıyorlar yok tabu, mabu, aman da çok modernim, aman da bakın yabancı erkeklerle de sevişiyorum falan filan.ülkeye cinsel özgürlük geldi geleli hepimizde bir en çok ilişki yaşayan, en çok sevişen benim havaları.herkeste bir pişkinlik.allah herkesin çarşısına bir pazar vermiş saĝolsun.kendimizi özel sanmaktan ne zaman vazgeçeceğiz acaba? Hemen hepimiz sekse ve yeteri kadar erkeğe ulaşabiliyoruz demek ki.şu egoları bir törpülesek iyi olacak.haksız bir gurur demek ki.birşeyin de suyunu çikartmasak olmayacak.eskiden elime erkek eli değmedi diye caka satılırdı şimdi de tam tersi.illa vur deyince öldürüyoruz.

Son düzenleme:
Katılıyorum sana.daha millet bir şey dememiş, hemen başlıyorlar yok tabu, mabu, aman da çok modernim, aman da bakın yabancı erkeklerle de sevişiyorum falan filan.ülkeye cinsel özgürlük geldi geleli hepimizde bir en çok ilişki yaşayan, en çok sevişen benim havaları.herkeste bir pişkinlik.allah herkesin çarşısına bir pazar vermiş saĝolsun.kendimizi özel sanmaktan ne zaman vazgeçeceğiz acaba? Hemen hepimiz sekse ve yeteri kadar erkeğe ulaşabiliyoruz demek ki.şu egoları bir törpülesek iyi olacak.haksız bir gurur demek ki.
Ay yapma bunu ya yapma 😂😂
Sen yapınca iğreti duruyor komik duruyor.
Günde 3 adamla 5 adamla sevişiyorum yetmiyor. Oram buram kaşınıyor sancıyor diyen insan demesin şunu ya 😂😂😂

cinsellik yaşamak için erken olmayıp seni seviyorum demek için erken olduğunu düşündüren nedir tam olarak ?
-Cinsellik yaşamana kesinlikle karşı değilim sadece seni seviyorum demek neden zor onu merak ettim”
ya adam yabanci, onlar boyle tuhaf

Erkek arkadaşımla 2 aydır beraberiz. Daha önce cinsellik sırasında I love you dedi. (kendisi yabancı, İngilizce konuşuyoruz). 2 gün önce de pozisyon hakkında I love that (sevdim bunu) o da, you love that what about me (bunu sevdim ama peki ya ben) diye soru sordu. şimdi cinsellik sırasında olan bu durumu ciddiye almalı mıyım. ondan hoşlandığımı söylemiştim, o da aynı şekilde. ama seni seviyorum için biraz erken. ben kolay söyleyemem onu. acaba o anki coşkuyla mı söylüyor bunu öylesine, yoksa gerçekten bunu hissedip soruyor ve söylüyor olabilir mi? başınıza geldi mi daha önce?
niye seni seviyorum icin erken? Benim eski yabanci erkek arkadasimda bana 1. seneden sonra I love you demeye baslamisti, onceleri sanirim seni seviyorum gibi cevaplar veriyodu, yabanci erkeklerler bir tuhaf.

bi erkeğin 2 ayda gerçekten sevebileceğine inanıyorsan bu lafa da inanabilirsin
ama bu cümleyi neden normal bi zamanda değilde sevişirken kurdu
sevişirken her şey söylenebilir bence ben çok ciddiye almam açıkçası 2 aylık birini
bence bunu demek bu kadar kolay değil demişsin ama adam yabancı , kültürü farklı
yabancı adamı kendi öz kültürünle yorumlayamazsın
adama açık açık sormak yerine buraya sorman da garip. bu kadar özgüvensiz olmak sana zarar verir
al karşına açık açık söyle sor yani bunu sormaktan çekinmen normal mi sence
biz fikir yürütürüz ama sorunun cevabı adamda
konuşmalarından henüz bu tarz şeylerde çok deneyimsizsin diye tahmin ediyorum
suraya yazilan en mantikli yorum

Turk kadininin cinsel tabularini sere serpe ortaya attigi baslik olmus.herkes ahlak bekcisi🤣
Sex icin sevmek gerekmez..
Sex baska sevismek baska..
İliskisinin daha basinda flort evresinde( bilmeyenler icin ask degil hoslanmak) biri bir soru soruyor. Degisik cevaplar...
Neyse
Sorunuzun cevabina gelirsek erkekler bazen cinsellikte yukselmek veya partnerini yukseltmek icinde bu cumleleri kurabilirler. Ama erken diye birsey de yok insan 1 ayda da deliler gibi asik olabilir:KK66: ben eşimle 5 ayda evlendim🤣 iyiki diyorum geriye donup baktigimda...
Cevabi partnerinize sormadan asla saglikli bir cevap alamazsiniz☺️
Günün modern kadını siz oldunuz tebrik ederiz.biz tabular içinde hapsolmuş, ataerkilliğin girdabinda savrulup duran, sevişmek nedir bilmeyen biçare kadınlar topluluğuyuz.🤣🤣

çünkü duygu beslemeden sevişen insanlar var ama seni seviyorum demek duygusal olarak bir şeyler hissediyorum anlamına da geliyor ve kednidni buna hazır hissetmiyordur
Bu şekilde cevap verebilirdi evet

Erkek arkadaşımla 2 aydır beraberiz. Daha önce cinsellik sırasında I love you dedi. (kendisi yabancı, İngilizce konuşuyoruz). 2 gün önce de pozisyon hakkında I love that (sevdim bunu) o da, you love that what about me (bunu sevdim ama peki ya ben) diye soru sordu. şimdi cinsellik sırasında olan bu durumu ciddiye almalı mıyım. ondan hoşlandığımı söylemiştim, o da aynı şekilde. ama seni seviyorum için biraz erken. ben kolay söyleyemem onu. acaba o anki coşkuyla mı söylüyor bunu öylesine, yoksa gerçekten bunu hissedip soruyor ve söylüyor olabilir mi? başınıza geldi mi daha önce?

Allah başka dert vermesin🤣🤣
Yani o anda o şehvetle herşeyi diyebilir.
Sakinken sormanız lazım bunu.

Günün modern kadını siz oldunuz tebrik ederiz.biz tabular içinde hapsolmuş, ataerkilliğin girdabinda savrulup duran, sevişmek nedir bilmeyen biçare kadınlar topluluğuyuz.🤣🤣
Kendinizi oyle goruyorsaniz ben birsey diyemem:) benim lafim baskasinin cinsel hayati hk. dogru vs yanlis kararini vermeye kendinde hak gorenlere...yoksa sizde onlardan misiniz? Neden ustunuze alindiniz:)

Hüsniye sana bir şiir okuyayım mı?

Suya attım bir taş,
çıkardı bir ses faş faş.
birisi kafama vurunca
gözümden geliyor yaş.

hüsniye, hüsniye
beni döndürdün deliye
istersen sor beni veliye
diyecek ki hüsnü 12.00 de binecek gemiye.

Back
X