Cinsellik sizi rktyor mu?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

cinsel ilişkiden korkuyormusunuz?

• hayır korkmorum dunyanın en guzel şeyiii

OY: 105 71,9%
  • evet korkuyorum canımı acıcakkk

OY: 41 28,1%

• Ankete Katılan
    146
valla yaşamadım ama ben korkmuyorum.dünyanın engüzel şeyidir heralde die düsünüodum..
ama en yakın arkadaşım yeni evlendi o öyle demiyoo:uhm:CADIARZU

HayIr..sevdigim ve istedigim birisiyle beraber olmaktan neden korkayimki?

ilkinde evet şimdide evet

ne yalan söyluyum hiç korkmuyorumm.. ne korkup kasıcamki kötü bişey olsa kimse yapmazdııı.. ŞenizŞeniz

korkmuyorum :lepi:
birbirini seven 2 insanın birlikte olması nasıl korkutucu olabilir ki

korku felan degilde,sadece biktiriyorlar o yuzden acaba bugundemi diye belki iste,.

ben hiç yaşamdım ama düşünüyourmda normal her genç kız gibi benimde istemem lazım. bende bi gariplik var sanırım ben cinsellik aklıma gelince acayip kötü oluyorum olmasada olur gibi geliyor. böyle her yerim kasılıyor tüylerim diken diken oluyor. evlenince napcam bilmiyorum, evlenmek bile istemiyorum fisfisfis:1no2:

evlıler bıkıyor olabılır
ama memnun olmasa ınsanlar bu seks olayına gırmezler dımı
öle bı gercek var
ılk bılmedıgın seyden korkuyor olabılırsın
ama guzeldır
guzel olmayanlarda sorun vardır
ten uyumsuzlugu, sevgısızlık, tatmınsızlık vs tarzında belkı
ama sonucta sevsmek evlı cıftlerde yapılan hatta evlılık oncesı de artık yapılan bır olgu,
demek kötu bısey degılmış.

korkmuyorum ama
o gece aklıma gelince hafif geriliyorum
oda normaldır galiba

ben korkmuyorum insan sevdiği ile birlikteliğinden utluluk duyar korku değil bence.... haa erkekler tabe bazen gözünü çıkarabiliyo olayın bıkkınlık zamanla yaşanabilir belki ama şu anda bilemiyorum ama korkmuyorumda

canım biz kızlar böyleyiz yaa..erkekler günde 10 kere düşünür açıkçası bende cinsellikle ilgili bi konu görmeden pek düşünmüyorum aklıma bile gelmiyo hatta.. evlenince ne yapacaksın ? tabiiki sevgülü koişinin kollarına bırakacaksın kendini:d utandım ay:roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol: ay ben bırakamam yaaa bıraksam da bişey olmaz benden:1no2:

HayIr..sevdigim ve istedigim birisiyle beraber olmaktan neden korkayimki?

acı duyuyosun sonucta..canın yanıyo(bilmiorum ama hep yenı ewlenenlerden cok süper acı deil tatlı gibi sözler duymadım))ürküorum açıkçası ama bazende düşünüorm kendıme soruorum dayanılmicak bi acıysa bu kdr hızlı nufus artışı niyee:))):CüvCüv:

ben korkuyorum :lepi:

korku heyecan gibi bişey yani..aklıma geldikçe bi tuhaf oluyorum..ama kötü olsa millet çatır çatır doğurmaz :roflol:

Valla korkuyu bırak ben evleneceğim geceyi sabırsızlıkla bekliyorum halbuki nerden baksan en az 4-5 yıl var ohooo... İnsan sevdiği kişiyle birlikte oluosa korkmasının hiçbir anlamı yok bence, ne bileyim nasıl birbirini seven insanlar birbirlerine sarılır, öpüşüp koklaşırsa bu da onlar gibi çok doğal bir şey. Üstelik karşılıklı sevgi de olunca erkek bayana nazik davranır ve onu incitmek istemez, korkulacak yanı da kalmaz diye düşünüyorum. Hem benim duyduğum kadaryla herkeste de öle pek bi acı olmuomuş, acı olanlar da genelde ilk defaya mahsusmuş. Benim korktuğum şey cinsellik değil de doğum ben de evlenince hamile kalmaktan korkuyorum buyrun burdan yakın

hayır neden korkacaksın canım insan sevdiği biriyle olunca dünyanın en güzel anlarıdır......
benim 1 ay önce evlenen arkadaşım var ve daha ilişkiye girememiş korkudan psikiyatriste gidecek bekarken çok korktuğunuı söylerdi demekki bilinç altına yerleşmiş kilitlenip ağlama kırızı tutuyormuş......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…