Cinsellik sizi rktyor mu?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

cinsel ilişkiden korkuyormusunuz?

• hayır korkmorum dunyanın en guzel şeyiii

OY: 105 71,9%
  • evet korkuyorum canımı acıcakkk

OY: 41 28,1%

• Ankete Katılan
    146
Şenizkorkmak mı yoq artık ınsanın sevdıgı ıstegı bırı olursa korkutur bıle...Şeniz

neden korkacakmışım eşinle birlikte yaptıgın herşey güzel cinsellik olmasa mutsuzluk olur

korkmuyorum, heyecanlanabilirim ama korku değil bu.

yeni evlendiğimde ürkütüyordu beni ama şimdi çok tatlı geliyo :))

valla çok güzel ondan korkulurmu korkulacak birşey olsa kadınlar seksi olmak için elinden geleni yapmazlardı iki tarafta zevk alıyosa niye korkulsunki

korkmak değlde.yani acı duyucam fln die korkmuorum ama istemiorum hiç öyle bişe yaşamk.neden bilmiorum...

evet korkuyorum canımı acıcakkk:( bu şıkkı işaretledim ama bundan öte, ben istemiorum yhaa kötü oluorum düşündükçe bana kötü bişi gibi gelio

herkes çok acıyo diyo:(
ben çok kokuyorum..
iğne vurulunca bile tansiyon düşüyo benim..
kan alınca kan görünce..her ay felaket zaten...
evlenince herhalde eşim boşar beni:):):)

ilkinden bende korkuyorum, sanirim daha cok acisindan korkuyoruz tabiki :SSSSS

korkuyorum tabi mirmirmirmir ama herkes yapmış bende yaparım herhalde diyorum.Sonuçta bir aksilik olmazsa sevdğimle evlencem :asigim: Bazen saçma geliyor cinsellik... öncesindeki romantiklikler falan normal ama yaa bilmiyorum bakalım ama fena tırsıyorum ilişkiden :bbo:

Korkmuyorum niye korkayım
İnsan güzel şeylerden korkarmı
:asigim:

Kızlar sizde korkmayın.
Çok acırmış,çok canın yanarmış derler ya büyükler yada yaşayanlar...
Hepsi yalan külliyen yalan.a.s
Ne canın acıyor,ne canın yanıyor.
Hepsi evlenmeden birlikte olmayın diye atılmış yalanlar.
(yanlış anlaşılma olmasın kimseye evlenmeden ilişki yaşayın demiyorum.)

bencede korkulacak bişe yok sonuçta kötü bişe olsa hadi bilmeden ilkini yaptın ikinciyi yapmazlardı yanilaelaelaelaelae
yok yok iyidir güzeldir bence:asigim:

niye korkuyum aksine :icecream::icecream::icecream:

Korkuyorum tabi.
Sevdigim insanlada olsa insanda bir korku, bir cekingenlik olur.
Ama bagirip aglayacak kadarda degil:))
Utangacim ben birazda.
Bir erkek bana canim dese bile utanip kizariyorum o kadar yani.
Evliligimizin ilk aylarinda bitanemin isi var:))

Evli bayanlar korkmuyoruz demisler ama evlenmeden önce bazilarinda olmustur korku ya.

su içerken korkmuyorum,yemek yerken de korkmuyorum...öyleyse.. bundan niye korkayım ki... kocam bir freddy dill...

Evli bayanlar korkmuyoruz demisler ama evlenmeden önce bazilarinda olmustur korku ya.
korkmadım hiç..hatta ne buldumsa cinsel bilgilerle alakalı,eğitici öğrenebileceğim okumuştum..evlenip ömür boyu cinselliği yaşayacaktım sonuçta..çevremde yakın dost akraba vs konuştum doğal olarak ve ögrenmek istedim..tabi zamanla yaşayarak ögrenildiği kanısına vardım:jeyyar:ama bir çekingenlik,utangaçlık bir süre söz konusu olabiliyor .. ama asla korkulması gereken bir tecrübe diil,seviyor ve seviliyorsan gerisi vız gelir..:asigim:

Back
X