- 6 Ocak 2019
- 5.740
- 16.749
- 348
bir zararı olmadı bana şuana kadar. hamile kalmak için de bayağı bir şans eseri olması gerekiyor diye düşünüyorum:)Hamile iken içe bosalma sıkıntı olmuyor mu?
Ya da sans eseri tekrar hamile kalinmaz mi merak ettim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bir zararı olmadı bana şuana kadar. hamile kalmak için de bayağı bir şans eseri olması gerekiyor diye düşünüyorum:)Hamile iken içe bosalma sıkıntı olmuyor mu?
Hiç hamıle klmadım ama arkadasımında kanaması olmuştu stresten olmuş onunkı doktor eşinle münasebet mi yaşadın normal demıs hemen bı hastaneye gıt 1 gun hastanede yattı duzeldi.Ama o eşiyle ilişkıye gırmemıs hastaneye gıtmıs 5 saat beklemıs stres yapmış o yuzden kanama olmuş.Acilen git canım.Kızlar hayırlı günler. 6 haftalık hamileyim, gebelik bölümüne yazdım ama cevap verilmedi, acil olduğu için buraya yazmak istedim şimdiden affola.
Cinsellik sonrasında pembe renkli bir kanama olduğunu farkettim. Çok afedersiniz eşim içime bosaldigi için renginden çok emin değilim ama peçeteye gelen pembe renkliydi.
Özel bir hastaneye gideceğim birazdan. Randevu olmadan bakar mı? Yaşayan var mı sizce bebeğime bir şey olmuş mudur?
Süper o zamanHerhangi bir baskı olmamıştı aslında, doktora göründüm herhangi bir sorun görünmüyor dedi ama yine de neden olduğunu bilemiyorum
Hemen doktorla görüşün düşük tehlikesiyle doktor ilişkiyi yasakliycaktir.Kızlar hayırlı günler. 6 haftalık hamileyim, gebelik bölümüne yazdım ama cevap verilmedi, acil olduğu için buraya yazmak istedim şimdiden affola.
Cinsellik sonrasında pembe renkli bir kanama olduğunu farkettim. Çok afedersiniz eşim içime bosaldigi için renginden çok emin değilim ama peçeteye gelen pembe renkliydi.
Özel bir hastaneye gideceğim birazdan. Randevu olmadan bakar mı? Yaşayan var mı sizce bebeğime bir şey olmuş mudur?
2 gün sonra doğumum var bende zararını görmedimbir zararı olmadı bana şuana kadar. hamile kalmak için de bayağı bir şans eseri olması gerekiyor diye düşünüyorum:)
Aynen öyle aslında bana doktorum artık orgazm olmamalısın dediği zaman bende aynısını sormuştum o zaman neden öyle bişey yapayım diye sanırım orgazm sırasındaki kasılmalar yüzünden önermiyorlarOrgazm olunmayacaksa neden sevisilsin.
Evet tekrar hamile kalabiliniyormuş, bilmem kaç ta bi ihtimal, Zahide yetişin programina hamile iken tekrar hamile kalan kadın gelmişti. Çok ilgimi çekmişti izledim programi herhangi bi sorun olmadı kadın ikisini birden doğurdu.Hamile iken içe bosalma sıkıntı olmuyor mu?
Araştırmaya gerek yok 1 çocuğum var ve şu an hamileyim baya iyi bi doktora gidiyorum tv programlarına çıkan tanınan bi doktor hiç öyle bişey söylemedi. İlk 3 ay kesinlikle sevişmemelisin diye bişey demedi. Seviştim de bişey olmadı çünkü riskli bi gebelik değildi. Sadece belli şeyler söyledi onlara uyanlar için herhangi bi sıkıntı olacağını sanmıyorum. Benim bi akrabam çok riskli bi hamilelik geçirdi ayağa bile kalkmayacaksın dediler mesela 9 ay dışarı çıkmadı. Ben 7 aylıkken duvar boyadım. Yine hamileliğin balındayım spor yapıyorum aynı şekilde. Tamamiyle hamilenin durumuyla alakalı. Biz doktor değiliz yada internette her yazana inanırsak ohoo. Herkes doktoruna danışıp ona göre bişeyler yapmalı. Kesin öyle kesin böyle diye bişey yok her insanın hamileliği,riskleri,kilosuna,boyuna,yaşına göre bile farklılık gösterirken kesin konuşmak mantıklı değil. Konu sahibi normalde olabilir başka bişeyde olabilir ihmal etmeye gerek yok.Bence kesinlikle zararlı risk olsun veya olmasın araştırabilirsiniz ilk 3 ay hayatta ilişkiye girilmez düşük riski olur ya olmicaksa bile
Çok afedersiniz bu kadar özelimi açmak istemem ama haklısınız. Şimdiye kadarki iliskilerimin hiçbirinde bebeğe bir zarar gelmedi, yani kanamam da olmadı. Ama bugün yoğun bir orgazm yaşadım ve ardından bu durum gerçekleşti. Garip ama doğru..Aynen öyle aslında bana doktorum artık orgazm olmamalısın dediği zaman bende aynısını sormuştum o zaman neden öyle bişey yapayım diye sanırım orgazm sırasındaki kasılmalar yüzünden önermiyorlar
Evet haklısınız, doktorum cinselligi ertelemeye veya yasaklamaya dair herhangi bir şey söylemediği için kendimizi zorlamadan devam ediyorduk aslında. Yani bir risk olduğunu bilsem elbette daha dikkat ederdim.Araştırmaya gerek yok 1 çocuğum var ve şu an hamileyim baya iyi bi doktora gidiyorum tv programlarına çıkan tanınan bi doktor hiç öyle bişey söylemedi. İlk 3 ay kesinlikle sevişmemelisin diye bişey demedi. Seviştim de bişey olmadı çünkü riskli bi gebelik değildi. Sadece belli şeyler söyledi onlara uyanlar için herhangi bi sıkıntı olacağını sanmıyorum. Benim bi akrabam çok riskli bi hamilelik geçirdi ayağa bile kalkmayacaksın dediler mesela 9 ay dışarı çıkmadı. Ben 7 aylıkken duvar boyadım. Yine hamileliğin balındayım spor yapıyorum aynı şekilde. Tamamiyle hamilenin durumuyla alakalı. Biz doktor değiliz yada internette her yazana inanırsak ohoo. Herkes doktoruna danışıp ona göre bişeyler yapmalı. Kesin öyle kesin böyle diye bişey yok her insanın hamileliği,riskleri,kilosuna,boyuna,yaşına göre bile farklılık gösterirken kesin konuşmak mantıklı değil. Konu sahibi normalde olabilir başka bişeyde olabilir ihmal etmeye gerek yok.
Doktorumun dediğine göre kesede veya çevresinde bir şey görünmüyor dedi ama tedbir amaçlı yine de progestan yazdı. Siz de hamilesiniz sanırım, bebeğinizin kalp atışlarını kaçıncı haftada dinlediniz? Benim şu an 6. Haftanın başı, kalp atışı görünüyor ama duyulabilecek kadar değilmiş. Normal mi merak ediyorum :)ilk 3 ay doktor kontrolünde ilişkiye devam edilmeli diye düşünüyorum. Çünkü ilk 3 ay herkes için riskli..
ilişkiden önce doktorunuza danışsaydınız keşke önlem amaclı en azından.
umarım ciddi bir şey yoktur çok geçmiş olsun.
6+6ydi sanırım. Normal ya daha çok küçük duymazsan da telaşlanma canım.Doktorumun dediğine göre kesede veya çevresinde bir şey görünmüyor dedi ama tedbir amaçlı yine de progestan yazdı. Siz de hamilesiniz sanırım, bebeğinizin kalp atışlarını kaçıncı haftada dinlediniz? Benim şu an 6. Haftanın başı, kalp atışı görünüyor ama duyulabilecek kadar değilmiş. Normal mi merak ediyorum :)
Tamamdır çok teşekkür ediyorum, kolay ve sağlıklı doğumlar dilerim :)6+6ydi sanırım. Normal ya daha çok küçük duymazsan da telaşlanma canım.
Evet hamileyken hamile kaldi diye cikmistiEvet küçük kalan bebek bende okudum bu tarz şeyler.
Burdan okuyorum adete yakınken içine yapinca olmuyor vs bende geri cekilme ile korunuyorum uzun zamandır( korunma olara gecmiyor aslında biliyorum ama bizde bi sıkıntı olmadi ve olsada sorun değil) bu konularida hic arastirmadim
Oyle bir seydi herhalde tam hatırlamıyorumEvet hamileyken hamile kaldi diye cikmistimasallah ama ikisi de saglikla dogmustu aralarinda 2-3 ay fark vardi galiba :)