• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinsellik Uğruna Terkedilenler?

baytar_6

Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2017
3
0
6
32
merhaba arkadaşımın yaşadığı bir olayı paylaşmak istedim

yaşım 22, o 24 yaşında. ilişkide beni denedi cinsellik konusunda bekaret konusunda. ben istmediğimi söyledim. tamam dedi geçti(ilişkide de çok kez söyledi) ama bi gün geldi bu konuyu açtı (kimseyle birlikteliği olmamış bir insan bu arada. aşırı titiz ve yapsa söyleyecek bir karakterde) evliliği 30 larında düşündüğünü ve bu duyguyu yaşamak istediğini söyledi 7 sene içinde beni aldatmak istemediğini bu yüzden ayrılmamız gerektiğini vs. dedim madem öyle tamam o zaman. sonra ağladı ve sen cok iyi bi insansın dedi. bu durum klişe gelebilir ama kendisi duvar gibi sözleri ve mimikleri öyle tipler olur ya asla inanamazsınız öyle birisidir kendisi.ağlayarak ayrıldık çok zordu.

Son düzenleme:
Adamın derdi belli .Seni sevmiyor,sadece cinsellik isteyen hır tip.Yasin gereği fazla değer yuklemissin bu adama.Askerden gelmesini filan bekleme .Genç sin hayatına bak.Askerden gelse senle olacakmış sanıyorsun. Hayır olmayacak..

Aaaaaahh canim beniim aaah. Bende 1 kez aşık oldum. Ama ask basit bi kelime töwbe haşa yaradandan da üstün sewdim onu. O yuzden rabbim aldı benden. 10 yasimdan 21 yasima kadar bitek o wardi. Ona ne yasinler okudum. Asker oldu 5 ay wardi teskereye ewlencektik. Ama bi kiz arkadasim wardi benim en yakin erkek arkadasima asikti bende kiz arkadasimi susledim püsledim o yakin olan erkek arkadasima gönderdim. Bide akıl werdim kiza söyle bak söyle yaklaş gibisinden. Ama bi öğrendimki kiz benim yakin olan erkek arkadasima degil benim aşkıma gitmis. Bende salak gibi kizi kendi ellerimle hazırlayıp gönderdim sewdigim adama. Ama benim sewdigim adam bana cinsellikle yaklasmazdi. Saclarimi sewerdi gozlerin dolardi kiyamazdi bana dokunmaya. Ama beni cok pis bi sekilde en yakin arkadasimla aldatti. Senden cinsellik bekleyen kisi seni gercekten sewmiyo demektir. Yada seni deniyordur. Eger istedigini yaparsan kullanip atar yapmazsan ewlenilcek kız der gibisinden. Rahat ol akışına bırak.

Sakın onu kaybetmemek veya yeniden elde etmek için istediğini yapma. Seni kalpten sevse ayrılmaz bunu sakin unutma seven insan zaten ayri kalip yaşayamaz

merhaba. ben hep içime attım ama içinden cıkamadığım bu durum için yardım istiyorum sizlerden.
bundan bir sene önce çok fazla istediğim çok dua ettiğim biriyle(o asla bilmiyor) sevgili oldum 4 ay sürdü. ama sanki ruh ikizim, hani ilk gördüğünüzde anlarsınız sizin kaderinizde yeri olabileceğini vs öyle hissetmiştim aynı.bunu kafamdan atamiyorum..

yaşım 22, o 24 yaşında. ilişkide beni denedi cinsellik konusunda bekaret konusunda. ben istmediğimi söyledim. tamam dedi geçti(ilişkide de çok kez söyledi) ama bi gün geldi bu konuyu açtı (kimseyle birlikteliği olmamış bir insan bu arada. aşırı titiz ve yapsa söyleyecek bir karakterde) evliliği 30 larında düşündüğünü ve bu duyguyu yaşamak istediğini söyledi 7 sene içinde beni aldatmak istemediğini bu yüzden ayrılmamız gerektiğini vs. dedim madem öyle tamam o zaman. sonra ağladı ve sen cok iyi bi insansın dedi. bu durum klişe gelebilir ama kendisi duvar gibi sözleri ve mimikleri öyle tipler olur ya asla inanamazsınız öyle birisidir kendisi.ağlayarak ayrıldık çok zordu.

sonra bir hafta sonra bir kız onunla ilgilendi kızı kırmadan reddetmeye calıstı vs ama kız da benim gibi saf duyguları vardı. ama bi süre konuştular. kız arkadaş olmak istiyorum gibisinden gidiyordu sadece. ben bunları da gördüm. onlayken sürekli bana baktığını da gördüm.

onu çok özlüyorum

şimdi askere gitti istiyorum ki adam olup gelsin yeniden olsun benimle. çünkü onla olduğu gibi kimseye bir şey hissedemiyorum..
bekaret yüzünden terk edildiğim için gururuma yediremiyorum mesaj atmayı vs. ama onu sevdiğim gerçeği de değişmiyor..

lütfen takma boşver hayatına bak gibi şeyler demeyin çünkü denedim..
son çare olarak siz deneyimli ablalarıma danışmak istedim
sizce ne yapmalı? ona mesaj atıp görüşmek mi istenmeli, özledim mi demeli, ona içimde tuttuğum öfkeyi mesaj atıp yollamalı mı? okuduğunuz için teşekkür ederim öpüyorum
çoktan başkasıyla beraber olmuştur bence
değer mi diyorum
bir de inan her sevgili çift cinsellik yaşıyor diye bir şey yok
biz bekliyoruz mesela evlilik için

1. Seni gerçekten sevse evlenirdi zaten .evlenene kadar da beklerdi .
2.hiç cinselllik yaşamamış diyorsun .okadar emin olma .seninle cinsellik için beraber olan biri bir çok kişiyle de beraber olmuştur.
3. Erkekler ağlamaz derler. İnan bana onlar kadınlardan daha iyi rol yapar .
Ve 4. Sevgilin sandığın gibi ağır abi sözü özü biri biri değil ..
Tabii bunlar bence ....:işsiz:

Evlilik düşünen adam "nasılsa evleneceğim insan sensin,evlenince nasılsa yaşayacağız bunu.evlenene kadar belki bana bir şey olur seni toplumun baskilariyla mücadele etmek zorunda bırakmak istemem bir anlık zevk için" derdi. O yüzden bunu artık sindirmen lazım canım.Zor ama gerçek bu.

Hiç kimseyle birlikte olmamışmış. Hiç sanmıyorum bunun için birlite olmuyor siye bırakmaz seni. Tam tersine seviyorsa daha çok saygı duyar ve devam eder ikişkisine. Tecrübem var bu konuda yani.
Askere gittiyse seni ordan mutlaka arayacaktır ama döndüğünde de seninle birlikte olur mu orası muamma.

Back
X