cinsellik ve evlilik öncesi birliktelik hakkında ne düşünüyorsunuz?

genç kızlara tavsiyem şu erkek milletine güven olmaz:50: bazı kızlar sevdiğim güvendiğim erkekle yaşarım diyor ama erkekler çok kolay yarı yolda bırakabilirler.eğer evlenmemeyi göze alıp sonradan pişman olmayacaksanız cinselliği yaşayın ama sonra ah vah diyecekseniz evliliği bekleyin.ben herşeyin zamanında yaşanmasından yanayım niye acele ediliyor onu da anlamıyorum:19:keşke genç kızlarımız daha mantıklı düşünebilse şu erkek milletine prim vermese:20:

kimisi şöle düşünüyor o yapıyor bende yaparım gibi .ben katılmıyorum buna .erkek -kadın farklı yaratılmış.kadınlar daha hassas .bu tarz düşünen kadınlar maalesef toplumdan dışlanıyor üzerlerinde bir baskı oluşuyor .ve bunalım kaçınılmaz oluyor .sürekli kendilerini ispatlama çabasındalar .sonra bakire kzızlara sataşıyolar .ay sen daha bekleyecen mi ay hiç evlenmesen bakire mi ölücen bilmem ne .sanane kardeşim ya .

kimisi şöle düşünüyor o yapıyor bende yaparım gibi .ben katılmıyorum buna .erkek -kadın farklı yaratılmış.kadınlar daha hassas .bu tarz düşünen kadınlar maalesef toplumdan dışlanıyor üzerlerinde bir baskı oluşuyor .ve bunalım kaçınılmaz oluyor .sürekli kendilerini ispatlama çabasındalar .sonra bakire kzızlara sataşıyolar .ay sen daha bekleyecen mi ay hiç evlenmesen bakire mi ölücen bilmem ne .sanane kardeşim ya .

böyle arkadaşların varsa onlarla hiç görüşme canım :19:herkes birbirinin görüşüne saygı göstermek zorunda.senin özel hayatın kimseyi ilgilendirmez.size ne de hiç konuşturma:19:bu senin doğrun arkadaşlarına sadece senin doğruna saygı göstermek düşer:31:

böyle arkadaşların varsa onlarla hiç görüşme canım :19:herkes birbirinin görüşüne saygı göstermek zorunda.senin özel hayatın kimseyi ilgilendirmez.size ne de hiç konuşturma:19:bu senin doğrun arkadaşlarına sadece senin doğruna saygı göstermek düşer:31:

ya bi kaç kişi oldu oda yurtta zaten yani mecburen aynı odada kalıyorduk .şimdi görüşmüyorum bile .kendi yanına çekme çabası var hepsinde nedense .mesela bir keresinde odada bir kız vardı işte ben ona demiştim sürekli birlike olma sevgilinle falan diye .diğer kızda işte bakire değildi o git ol dedi hayat kısa vs vs gitti kız onu dinledi .oldu sevgilisiyle sonra pişman oldu keşke seni dinleseydim dedi.yani aslında arkadaşta insanı etkiliyor .allah kötü niyetli arkadaşlardan koursun .

ya bi kaç kişi oldu oda yurtta zaten yani mecburen aynı odada kalıyorduk .şimdi görüşmüyorum bile .kendi yanına çekme çabası var hepsinde nedense .mesela bir keresinde odada bir kız vardı işte ben ona demiştim sürekli birlike olma sevgilinle falan diye .diğer kızda işte bakire değildi o git ol dedi hayat kısa vs vs gitti kız onu dinledi .oldu sevgilisiyle sonra pişman oldu keşke seni dinleseydim dedi.yani aslında arkadaşta insanı etkiliyor .allah kötü niyetli arkadaşlardan koursun .

Arkadaşın karga ise çöplüğe bülbül ise güle götürür. Çevre çok önemli ama insanın içinde varsa bir durur iki durur sonra daha durduramazsın :) Arkadaşın istemese sormazdı bile o kıza dikkat et daha duramaz. Bak çoğu arkadaşın bakire değil hepsi hayatını yaşa diyor erkek napsın şimdi ben erkekler daha masum derken bunu anlatmak istedim ünv.ortamında zaten ailemde yok vs.kızlar bi kopuyor tam kopuyor hadi bi kişi oldu hataydı inandın kih bu bile bahane bana göre yaşamak istedin yaşadın doğrusu bu sonrakiler ne ? Evlenince klasik bahanaler yaşayanların bir çoğu pişman oluyor evet bazıları var ben buyum diyen yalana sığınmayan kadından ziyade bende insanım seçimlerim hayat biçimim var diyen işte bu kadınları ayakta alkışlarım.

Son düzenleme:
Arkadaşın karga ise çöplüğe bülbül ise güle götürür. Çevre çok önemli ama insanın içinde varsa bir durur iki durur sonra daha durduramazsın :) Arkadaşın istemese sormazdı bile o kıza dikkat et daha duramaz. Bak çoğu arkadaşın bakire değil hepsi hayatını yaşa diyor erkek napsın şimdi ben erkekler daha masum derken bunu anlatmak istedim ünv.ortamında zaten ailemde yok vs.kızlar bi kopuyor tam kopuyor hadi bi kişi oldu hataydı inandın kih bu bile bahane bana göre yaşamak istedin yaşadın doğrusu bu sonrakiler ne ? Evlenince klasik bahanaler yaşayanların bir çoğu pişman oluyor evet bazıları var ben buyum diyen yalana sığınmayan kadından ziyade bende insanım seçimlerim hayat biçimim var diyen işte bu kadınları ayakta alkışlarım.

yok zaten görüşmüyorum hepimiz dağıldık okul bitince .ama dediğin gibi üniversite ortamı kızları kötü etkiliyor .benim bedenim istedğim gibi kullanırım vs .diyolar .ama sonra sıkışıp kalıyolar iki uç arasında .kolay değil .sonra gelsin o gitsin bu .evlenmeye gelincede efendi okumuş birini istiyolar .yani bu efendi çocuklarımızın da bazıları evleniyor ama ne kadar mutlu olabilir oda kendi sorunu .

yok zaten görüşmüyorum hepimiz dağıldık okul bitince .ama dediğin gibi üniversite ortamı kızları kötü etkiliyor .benim bedenim istedğim gibi kullanırım vs .diyolar .ama sonra sıkışıp kalıyolar iki uç arasında .kolay değil .sonra gelsin o gitsin bu .evlenmeye gelincede efendi okumuş birini istiyolar .yani bu efendi çocuklarımızın da bazıları evleniyor ama ne kadar mutlu olabilir oda kendi sorunu .

Zaten evlenince efendi düzgün olsun istiyorlar bide saf olsun tecrübesi olmasın yada az olsun çoğu diktirip evlendiği için kafalaması kolay olsun. Ekşide bunla ilgili bir yazı vardı çok doğru bulmuştum buraya ekleyemem cezayı yerim. Ünv.ortamında kim kime dumduma zaten ne kadınlar vardı benim oda arkadaşlarımda da vardı ki okulda bakire bulamazsın düzgün onlar modern bedem kendilerinin kimseyi ilgilendirmez ya bakire olmayanlara ezik gözü ile bakanlar bile vardı.

ben kendimden örnek vereyim sevgilimle 1 senedir birlikteyiz elbetteki bazı şeyler yaşıyoruz ama birlikte olmadık çünkü ikimiz de evlenene kadar beklemek istiyoruz bana sevgilim kendi ağzıyla söylemişti seni çok seviyorum ve evlenmeden yapmak istemiyorum diye ama elbetteki tercih meselesi herkese saygı duyarım çünkü herkesin kendi hayatı

Yani hepimiz aynı şeyleri düşünüyoruz aşağı yukarı.:12:

Ondan sonra dediğin gibi,diktirince kanar mı,kanamazsa lavaboya gidip bi yerimi kanatıp sürerim ne olacak ki mantığı dolaşıyor.

Rabbim sen koru.:14:

Yani hepimiz aynı şeyleri düşünüyoruz aşağı yukarı.:12:

Ondan sonra dediğin gibi,diktirince kanar mı,kanamazsa lavaboya gidip bi yerimi kanatıp sürerim ne olacak ki mantığı dolaşıyor.

Rabbim sen koru.:14:

O mecburiyet zaten biliyorlar neyin ne olduğunu ama saf ayağına yatıyorlar. Birde vicdanen rahatım sözleri var anlamıyorum ben eşini kandırmak nasıl vicdanen rahatlatıyor ? Aman evlendim mi kekledim mi bitti gibi geliyor bana. Yalan elbet çıkıyor ya birgün ondan çıkmasada bir şekilde önüne çıkacaktır diye düşünüyorum. Allah yarına bırakır ama yanına bırakmaz.

Son düzenleme:
Valla aynen söyle.

Bi şey deyince de yaşamayan bilmez,yadırgama,kınama vs.

Her şey yaşanarak öğrenilmez.:19:

Valla aynen söyle.

Bi şey deyince de yaşamayan bilmez,yadırgama,kınama vs.

Her şey yaşanarak öğrenilmez.:19:

Klasik savunma sende onların yerinde olsan ne diyeceksin empati kur ? Başkalarının hayatlarından da mı ders alamıyorlar sanki ya giderse diye düşünmüyorlarmı hiç yalan geliyor bana hep hele biri şunu demiş bu konuda "Ben o kadar erkek tanımadım hayatımda". Bir kişi olur güvenir yaşar yaşasın ama kim inanır bir kişi olduğuna kucaktan kucağa atlayan hemcinslerimiz yüzünden aynı kefeye giriyor hepsi.

Savunma haklı olduğun zaman yapılır.Onların yaptığı bir şeyleri ört bas etmek.:44:

Hayır ört bas etmek olsada bir şekilde savunöa yapıp suçu erkek milletine topluma yönlendirmek kendini rahatlatmak. Erkek zorlamı yapıyor hayır deseydin evet yerine ha benim hayatım diyorsan yaptığının arkasında dur işte o zaman daha önce dediiğim gibi helal olsun derim başkasının hayatına neden yalan ile giriyorsun ki ozaman diye sorarım ama bu şekilde aman bunu bize yapanda erkek diyenlerde var afferim kocadan al intikamını.

Hayır ört bas etmek olsada bir şekilde savunöa yapıp suçu erkek milletine topluma yönlendirmek kendini rahatlatmak. Erkek zorlamı yapıyor hayır deseydin evet yerine ha benim hayatım diyorsan yaptığının arkasında dur işte o zaman daha önce dediiğim gibi helal olsun derim başkasının hayatına neden yalan ile giriyorsun ki ozaman diye sorarım ama bu şekilde aman bunu bize yapanda erkek diyenlerde var afferim kocadan al intikamını.

Aynen,bu mantığı anlamıyorum.

Toplum yobaz,toplum geri kafalı.

O zaman evlenme bi yobazla,kendin gibi moderen biriyle evlen.:4:

kızlar bakın ben bu konuya şöyle yaklaşıcam... ben sevgilimle ilk tanıştığımızda gayet modern rahat bir insandı... ilk çıkmaya başladık... ne facebooktaki eski erkek arkadaşlarımın olmasına birşey diyorsu ne giyimime... yani bana hiç müdahele etmiyordu... gayet "cool" du...ve en başından beri beni çok seviyordu aşık olduğunu biliyordum bana... konu cinselliğe geldiğinde bekarete geldiğinde ben "senin için bekaret önemli mi" diye sordum " önemli değil... önemli olan içinin temizliği... sonuçta bu yaşına gelmişsin üniversite okumuşsun ev kızı değilsin ki senden bekaret bekliyim" dedi ve ben buna çok bozuldum... çünkü ben bakireyim ve evlenmeden önce beraber olmak istemiyorum...karşımdaki erkek bunu söyleyince benim bekaretime önem vermicek sanki bunca yıldır beklememin değerini bilmicek gibi gelmişti... ben bakire olduğumu söyleyince çok şaşırdı... ve inanır mısınız "bakire" olduğumu öğrenince bana karşı hareketleri o kadar değişti ki... bana resmen iki kat aşık olmaya başladı... önceden beni çok kıskanmayan karışmayan adam deli gibi kıskanmaya sahiplenmeye başladı... o kadar deli divane olmaya başladı ki... resmen onun gözündeki değerim iki kat daha arttı... ve artık ilişkimiz 1 yılı geçti...geçenlerde bir konu açıldı kendisi de itiraf etti bundan dolayı beni daha çok sahiplendiğini ve iki kat daha fazla aşık olduğunu... şuan kızlar gözünden bile sakınıyor beni... çok kıskanç... çok sahiplenici... söylemek istediğim şu benim erkek arkadaşım gayet modern bir aileden gelmiş çok rahat yetişmiş çok uysal biri olmasına rağmen bile bakire olduğum için gözü kör olurcasına bağlandıysa siz düşünün bizim klasik sert maço türk erkeğini... o yüzden kesinlikle ama kesinlikle beni kabul eden böyle kabul etsin diyip teslim olmayın...çünkü en modern anlayışlı türk erkeğinin içinde bile bir "bakire kıza tapma eğilimi" vardır... ha şöyle de börşey var bakira olmasam sevgilim beni sevmicek miydi? evet sevecekti sevgisinde aşkında değişiklik olmayacaktı ama beni bugün kalbinde oturttuğu o mertebeye oturtmayacaktı...

Back
X