• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinsellik ve vücut algısı

Mutlu2890

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2019
2.344
1.599
133
34
34 yaşındayım ve kimseyle bu yaşıma kadar cinsellik yaşamadım.
Yüz güzelliğime güvensem de vücut güzelliğime güvenemiyorum .Cinsellikle ilgili olumsuz algılarımı birazcık yıktım gibi.Şu an bir ilişkim var.Yeni olduğu için şu an değil ama ilerleyen zamanlarda bir şeyler yaşamak istiyorum 😌

Bacaklarımda selülit var,arka kısmı ve popı kısmı resmen portakal kabuğu gibi ve çok utanıyorum.Bu şekilde çıkmakta zorlanırım karşısına.
Yani hep vardı benim popo derdim.Hiç bir zaman beğenmedim.
Ailem şaka da olsa kalçama o kadar kaf ederlerdi ki,zihnime yerleşmiş ,yeme içmenin haricinde psikolojik olarak da bütğn yağlar kalçamda toplanmış.
Erkekler dikkat eder mi böyle şeylere 😣
İkincisi selülit için en acil neler yapılabilir?
Bir de büyük bir bacağımın en görğnür kısmında ağaç dalı gibi büyüyen mosmor bir varisim var?

Aranızda gerçekten bı bağ varsa kusur olarak göreceğini zannetmiyorum, cinsellik için olmasa da sağlığın için varis ile ilgili bırseyler yapsan daha iyi olur, poponu da kesele bol bol, sonra nemlendir, bol da su iç ekstra ne yapılabilir popoya bilemiyorum daha iyi fikirleri olan çıkar eminim, umarım mutlu olursun, iyi hisssedersin, vücudundan çekinme 😊

Aranızda gerçekten bı bağ varsa kusur olarak göreceğini zannetmiyorum, cinsellik için olmasa da sağlığın için varis ile ilgili bırseyler yapsan daha iyi olur, poponu da kesele bol bol, sonra nemlendir, bol da su iç ekstra ne yapılabilir popoya bilemiyorum daha iyi fikirleri olan çıkar eminim, umarım mutlu olursun, iyi hisssedersin, vücudundan çekinme 😊
Köpük tedavisini araştırıyorum onu da devlet hastaneleri yapmıyor galiba ,

Çocukluğumdan beri popomdan utandım 😂
Sepet g….tlü kız diye büyüdüm ben.Gülüyorum ama çok sıkıntılı bir durum gerçekten

Hayatıma giren hiçbir erkek hiçbir kusurumu kusur görmediler. Ben de kendimde kusur görmediğim için muhtemelen.

Ayrıca karşınızda baklavaları, üçgen vücudu, ortalama üstü penisi ve erkesiyon süresi olan birinin olduğunu zannetmiyorum.

Kendinize şefkatli davranın. Karşı tarafa bu enerjiyi vermeyin.

Kendinize guvenip kusurlarinizla barisirsaniz hicbir sorun olmaz. Hangimiz Victoria Secret mankeni gibiyiz ki?

Ben memelerimi begenmiyorum ve gercekten guzel degiller. Selulitim var. Kilo alip vermekten de cok derin olmasa da selulitlerim var. Bugune kadar bunlara takılan bir kisi bile olmadi cunku ben dert etmiyorum.

Cinsellikte cok yenisiniz o yuzden bir sure utanmaniz normal. Rahat edemezsiniz los ışıkta sevisirsiniz.

Sekste gozu donen erkek oyle ivir zivira takilmiyor inanin

Kendinize guvenip kusurlarinizla barisirsaniz hicbir sorun olmaz. Hangimiz Victoria Secret mankeni gibiyiz ki?

Ben memelerimi begenmiyorum ve gercekten guzel degiller. Selulitim var. Kilo alip vermekten de cok derin olmasa da selulitlerim var. Bugune kadar bunlara takılan bir kisi bile olmadi cunku ben dert etmiyorum.

Cinsellikte cok yenisiniz o yuzden bir sure utanmaniz normal. Rahat edemezsiniz los ışıkta sevisirsiniz.

Ay kilo yuzunden selulit demisim. Catlak olacakti o 😅

aşko karşılıklı his olduktan sonra hiç bişe olmaz, benimki ayağımdan yükseliyo ya, ihtiyaç duyuyo demiyom tahrik oluyo diyorum, ayak ve yükselmeyi ben evlenene kadar düşünemezdim bile, kısacası akışına bırak, güzellik dayatmasından, algısından sıyrıl, bedeninle barışık ol

Bakımlı ve temiz olunduğu sürece bir sorun yok. Bir de sevdiğin biriyle cinsellik yaşamak çok güzel bir şey. Doğru düzgün seven bir erkeğin dış görünüşe kafayı takacağını hiç sanmıyorum. Seks yaparken bedeninize değil zevk almaya,o ana odaklanın. Varis için kalp damar cerrahisine gitmenizi öneririm.

Utanılacak durum yok sonuçta şuan sevgilim varmış ve seni bu halin ile gördü beğendi sevgili oldunuz sen bu durumu kafanda çok kurma

34 yaşındayım ve kimseyle bu yaşıma kadar cinsellik yaşamadım.
Yüz güzelliğime güvensem de vücut güzelliğime güvenemiyorum .Cinsellikle ilgili olumsuz algılarımı birazcık yıktım gibi.Şu an bir ilişkim var.Yeni olduğu için şu an değil ama ilerleyen zamanlarda bir şeyler yaşamak istiyorum 😌

Bacaklarımda selülit var,arka kısmı ve popı kısmı resmen portakal kabuğu gibi ve çok utanıyorum.Bu şekilde çıkmakta zorlanırım karşısına.
Yani hep vardı benim popo derdim.Hiç bir zaman beğenmedim.
Ailem şaka da olsa kalçama o kadar kaf ederlerdi ki,zihnime yerleşmiş ,yeme içmenin haricinde psikolojik olarak da bütğn yağlar kalçamda toplanmış.
Erkekler dikkat eder mi böyle şeylere 😣
İkincisi selülit için en acil neler yapılabilir?
Bir de büyük bir bacağımın en görğnür kısmında ağaç dalı gibi büyüyen mosmor bir varisim var?
Sokakta ne hilkat garibesi tipler geziyor hepsinin boy boy çocukları var.

Valla ben de ne selülit var, ne morarmış damar, ne çatlak.cildim yağ gibi kayıyor pürüzsüz.memelerim de çok güzel.en çok tenime ve memelerime iltifat alırım zaten.ne güzel sende hiç diğer kadınlardaki gibi çatlak, selülit falan yok diyenler olmuştu.bütün kadınlar da öyle değil yani.ama şunu derim ki onlar da normal olanın konu sahibi gibi kişiler olduğunu düşünüyor daha fazla kişiden oluştuğu için.olumlu geri dönüş oluyor ama olumsuz olacağını sanmam.

Valla ben de ne selülit var, ne morarmış damar, ne çatlak.cildim yağ gibi kayıyor pürüzsüz.memelerim de çok güzel.en çok tenime ve memelerime iltifat alırım zaten.ne güzel sende hiç diğer kadınlardaki gibi çatlak, selülit falan yok diyenler olmuştu.bütün kadınlar da öyle değil yani.ama şunu derim ki onlar da normal olanın konu sahibi gibi kişiler olduğunu düşünüyor daha fazla kişiden oluştuğu için.olumlu geri dönüş oluyor ama olumsuz olacağını sanmam.
Kalçalarım hariç her yerime güveniyorum.
G8 masajı,sıkılaşma protokolü varmış.Onu deneyeceğim.

Back
X