Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben sadece körmüşüm ya düz bakınca selülit yoktu yani popomu bi sıktırdım cahillik bitti ki sürekli spor yapan 4 senedir sağlıklı beslenen bakımını yapan biriyim düzenli masaja giderim g5 aleti var ablam diyetisyen o yapar bunları yapmasam ne olacakmış acaba
Ben şuan 65 66 gidiyorum sıkıntı kilo değil ilk başta popom büyüdü göbek yoktu şimdi göbek önde popom düz dediğim gibi ödemim çok bir de. Kararmalar çok oldu vs onlar canımı sıkıyor işte. Yoksa kilom yok sadece göbeğim var
Göbek zamanla gidecek kilon normal gayet.. Popo her halükarda düzelir ödemelerde kararmada geçer.. Bebiş hayırlısıyla gelsin sağsalim asıl ozaman kilo alma başlanır.. Popo düzelir ama ama gögüsler sıkıntılı sarkmalar
Göbek zamanla gidecek kilon normal gayet.. Popo her halükarda düzelir ödemelerde kararmada geçer.. Bebiş hayırlısıyla gelsin sağsalim asıl ozaman kilo alma başlanır.. Popo düzelir ama ama gögüsler sıkıntılı sarkmalar
Evet zaten küçültme olmayı istiyorum hep bebe yaparım diye erteledim şuan hiçbir şekilde sarkık değil ama sarkacqk ne yapayım hayırlısı ile emsin önceliğim bu tabii arada açıp bakıp duruyorum sapık gibi doğanın kanunu yaş alıyorum 29um tabii ki deforme olacak bebek olmasa bile olacak yani
Ben sadece körmüşüm ya düz bakınca selülit yoktu yani popomu bi sıktırdım cahillik bitti ki sürekli spor yapan 4 senedir sağlıklı beslenen bakımını yapan biriyim düzenli masaja giderim g5 aleti var ablam diyetisyen o yapar bunları yapmasam ne olacakmış acaba
Ay sadece sıkınca oluyorsa yine iyi. Ben düz dursam bile kalcada o selulitler "merhabaa" diye bagiriyor
Cilt gercekten bir noktadan sonra sans isi. Selulitlerim var ama hic cilt bakimi, krem vs yapmamama yuzum falan mis gibi. Bir yerden almis bir yerden vermis. Neyse yuzum daha onemli diye teselli edeyim kendimi ahdhd
Ay sadece sıkınca oluyorsa yine iyi. Ben düz dursam bile kalcada o selulitler "merhabaa" diye bagiriyor
Cilt gercekten bir noktadan sonra sans isi. Selulitlerim var ama hic cilt bakimi, krem vs yapmamama yuzum falan mis gibi. Bir yerden almis bir yerde vermis. Neyse yuzum daha onemli diye teselli edeyim kendimi ahdhd
Benim de enn büyük derdim yüzüm işte çok kötü bi cildim vardı eskiden onu da düzelttim derken bebe yaptım retinoidi bıraktım. Hem kuru hem sivilceye yatkın hem de egzamalı....
Evet zaten küçültme olmayı istiyorum hep bebe yaparım diye erteledim şuan hiçbir şekilde sarkık değil ama sarkacqk ne yapayım hayırlısı ile emsin önceliğim bu tabii arada açıp bakıp duruyorum sapık gibi doğanın kanunu yaş alıyorum 29um tabii ki deforme olacak bebek olmasa bile olacak yani
Aynen dediğin gibi en önemli bebişin emmesi sağlıklı büyümesi artık çok rahatsız olduğunda küçültmeyi denersin..Ençok emilen, ellenen nokta yıpranmaktan kaçış yok malesef
Benim de enn büyük derdim yüzüm işte çok kötü bi cildim vardı eskiden onu da düzelttim derken bebe yaptım retinoidi bıraktım. Hem kuru hem sivilceye yatkın hem de egzamalı....