• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinsellik ve vücut algısı

Valla ben de ne selülit var, ne morarmış damar, ne çatlak.cildim yağ gibi kayıyor pürüzsüz.memelerim de çok güzel.en çok tenime ve memelerime iltifat alırım zaten.ne güzel sende hiç diğer kadınlardaki gibi çatlak, selülit falan yok diyenler olmuştu.bütün kadınlar da öyle değil yani.ama şunu derim ki onlar da normal olanın konu sahibi gibi kişiler olduğunu düşünüyor daha fazla kişiden oluştuğu için.olumlu geri dönüş oluyor ama olumsuz olacağını sanmam.
Ay valla hic umrumda degil. Iki selulit icin hevesi kacacak adama kapı acik, istedigi zaman gidebilir.
Seksin selülit, basen, catlakla alakasi yok.
Oyle olsa Adriana Lima aldatılmazdi :D

34 yaşındayım ve kimseyle bu yaşıma kadar cinsellik yaşamadım.
Yüz güzelliğime güvensem de vücut güzelliğime güvenemiyorum .Cinsellikle ilgili olumsuz algılarımı birazcık yıktım gibi.Şu an bir ilişkim var.Yeni olduğu için şu an değil ama ilerleyen zamanlarda bir şeyler yaşamak istiyorum 😌

Bacaklarımda selülit var,arka kısmı ve popı kısmı resmen portakal kabuğu gibi ve çok utanıyorum.Bu şekilde çıkmakta zorlanırım karşısına.
Yani hep vardı benim popo derdim.Hiç bir zaman beğenmedim.
Ailem şaka da olsa kalçama o kadar kaf ederlerdi ki,zihnime yerleşmiş ,yeme içmenin haricinde psikolojik olarak da bütğn yağlar kalçamda toplanmış.
Erkekler dikkat eder mi böyle şeylere 😣
İkincisi selülit için en acil neler yapılabilir?
Bir de büyük bir bacağımın en görğnür kısmında ağaç dalı gibi büyüyen mosmor bir varisim var?
O kadar sarılıyorum ki sizee
24 yaşındayım, 16 yaşındayken bile vardı çatlaklarım, selülütlerim
İç bacaklarım şuan bile aktif mor çatlakla dolu, beyazlaşan sırasını salıyor.
Aktif sporcuydum bide o zamanlar ona rağmen oluyordu.(kastan bağımsız spor dalı)

62 kg geçmedim hiçbir zaman (boyum 1.65)
Hatta göbeğim bile var 😂😂 56 kiloyum bazen hamile gibi oluyor valla.

Mükemmel fizik diye bir şey yok bence. %5 lik şanslı kesim belki vardır. Görmedim bilmiyorum.
Sevgi olduğu zaman o kadar önemsiz ki böyle şeyler. Hele cinsellikte görmez bile o an sjdjdjdjdj
Görse bile, normal göremeyecek bir mentalde olmamalı sevdiğiniz insan.

O kadar sarılıyorum ki sizee
24 yaşındayım, 16 yaşındayken bile vardı çatlaklarım, selülütlerim
İç bacaklarım şuan bile aktif mor çatlakla dolu, beyazlaşan sırasını salıyor.
Aktif sporcuydum bide o zamanlar ona rağmen oluyordu.(kastan bağımsız spor dalı)

62 kg geçmedim hiçbir zaman (boyum 1.65)
Hatta göbeğim bile var 😂😂 56 kiloyum bazen hamile gibi oluyor valla.

Mükemmel fizik diye bir şey yok bence. %5 lik şanslı kesim belki vardır. Görmedim bilmiyorum.
Sevgi olduğu zaman o kadar önemsiz ki böyle şeyler. Hele cinsellikte görmez bile o an sjdjdjdjdj
Görse bile, normal göremeyecek bir mentalde olmamalı sevdiğiniz insan.
Aman biz adamların göbeklerini, kıllı sırtlarını görüyoruz da umursuyor muyuz :D

Valla kıl yumağı adamlar için ağda, lazer vs uğraşırken çok söyleniyorum bazen :D

Back
X