cinsellik yüzünden boşanıyoruz

konu başlığı '' cinsellik yüzünden boşanıyoruz '' ı ıhh olmamış ,sapık kocamın istekleri yüzünden geç kalmış bir boşanma olmalıydı .hatta terketme ,hatta artık dayanama filan ne bileyim kadın olarak bir kadına yakıştıramadım ,bırak kocamı biri bana bunu diyecek kafasını gözünü dağıtırım,doğduğuna pişman olur insan içine çıkamaz ,ne demek ya ..sinirlendim bak ,sen o kocayı şu kk kadınlarının eline ver bak biz onu napıyoruz ..jartiyer giydirip dolaştırmayan adi :)))))9

Şuan okuduklarımın karşısında şok şok şoktayımmm senin bu beyinsiz kocan tam bir sapık!!!! ve sen hala kıyamıyorum mu diyorsun bu herife yahu namusun söz konusu o pisliğin fantezileri yüzüne burda suçlu kocan değil sensin bu zamana kadar beklediğin için!! gerekirse aç kalsaydın boşasaydın bu adamı ve birde bu adamdan çocuk yapmışsın daha ne diyim ki Allah yardımcın olsun demekten başka diyeceğim birşey yok..

Son düzenleme:
ya kızlar konunun fake oldugu her yerden belli!!herkes basta nefret ettin nefret ederek neden evlendin demiş de sunu atlamıs!!bir erkek ona buna dalga geciorum diye anlattıgı bir kızla EVLENİR Mİ??? yok yani boyle bişey yok!!adam dalga gececek gununu gun edecek sonra da o kızla evlencek?? bu zihniyette olan erkek eglenecek kız evlenecek kız diye bakar olaya!!(her ne kadar sinir olsam da bu lafa soylemek zorundayım) yani yok boyle bir dunya!!ve gelelim diğer seylere be kadın sen akılsızın onde gidenisin!!bir de tutmus bu adamdan cocuk yapmıssın...hala esim diyorsun hala normal mi diyorsun hala kıyamıyorum diyorsun falan filan..biz de salagız dimi yutacaz?? hiç bir kadın onurunu gururunu bu kadar ciğnetmez!!ayrıca kızım var deseydin hikayene daha da atraksiyon katardın!!hani soyle bir teklif de eklerdin falan kızımla ilişkiye girmek istiyorum senin de izlemeni istiyorum dedi EŞİM(!) FALANLAR..İĞRENCSİNİZ!!kadınsanız utanın kadınlıgınızdan!!erkekseniz de etek giyip dolasın!!

Konu acan bence sen erkeksin ve bu durumda kadinlarin nasil yorumlr yapacagini merak edip dehisik fantazilerini boyle hastaliklica
Gercsklestirmek istiyorum her neysr ne ister erkek ister kandin ol cij saygisizsin ne kendine ne de bize saygin var
Yazik cidden cok yazik

kızlar zaten konu face
konu sahibesi hiç kimseye cevap verme tenezzülünde bulunmadıgı gibi konuyu nasıl kapatırım derdine düşmüz attıkları tutmadı anladı pişman oldu yazık şimdi yine bize sorar normalmi diye

Kıyamamak?? Normalmı?? dıye sormak.. Yanı daha neyı beklıyorsunuz anlamadım. He alan razı satan razıysa sıkıntı yok tabı. Ama hem durumdan sıkayet edıp hemde bosanmak ıstememek ılgınc geldı bana.

Konu sahibi tamam anladık, konun sahte'de, benim
anlayamadığım şey nasıl bu kadar kirli bir hayalgücüne
sahip olunabilir???

piiiiiiiis. piiiiiiiis

Butun evli erkekler sutten cikma ak kasik. Hic biri boyle seyler dusunmuyor. Kabul edelim sapik kocalar var. Konunun sahte oldugunu dusunmuyorum. Konu sahibesi sende biran once bosan. Cocugunu da o adamdan uzak tut!!!

bu kadar şikayet et sonunada kıyamıyordum yaz
bence ya konu gerçek dışı ya da yanlışmı yaptım diyen arkadaş gerçek dışı
Tövbe Estafurullah

O anlattığınız durumlara rağmen evlendiniz sonra şiddet gördünüz ona rağmen çocuk sahibi olmak istediniz.

Sonra ağza alınmayacak o iğrençlikleri teklif etti size siz maddi imkanlardan dolayı ayrılamayacağınızdan psikolog teklif ettiniz.
( Temizliğe gitmek, kadın sığınma evlerine gitmek v.s tüm imkanları zorlamalıydınız bu iğrençlikleri duyacağınıza )

Şimdide bu normal mi diye soruyorsunuz ? Bunu sormanızı bile aklım almıyor.

Siz normal misiniz önce buna karar verin.

Ay bu da mı yalan yaaa..yalan dünyaa..
Allah sizin cezanızı versin emi..Biz de saf saf yorumda bulunup yardım ediyoruz..

konunun gerçekliğine inanamadım ama eğer gerçekse cevap veren arkadaşların çoğunun kullandığı (normal olarak akla ilk gelen)cümle geldi dilime sadece;o da anlattıklarınızın hiçbirini''aklım almıyor''!!!.

adam sizi boşamasa boşanacağınız yokmuş bırakın boşasın

size çok şey yazmak istiyorumda ceza almaya değmez

Böyle erkekler varsa insanlığından şüphe ederim... bunun adı sapıklık değil sapkınlık ruh hastası...
İşin tuhaf ve trajik yanı konu sahibi bu istekleri yüzünden kocasından soğumuş değil seviyorum kıyamıyorum diyor hala... başka kadına aşık bu isteklerini kabul etmediğimden mi benden vazgeçti diyor şaka gibi böyle bir adam senden vazgeçse başka kadına gitse ne olur birde normal mi diye soruyor... ne kocan ne sen normal değilsin cevap budur

Başka biriyle olma konusunu açtığı anda sadece hayır istemiyorum demeniz zaten adamın yapacağı her şeye salık vermiş. Yani seni başka biriyle ilişki halinde görmekten zevk alacak biriyle zaten o anda boşanmalıydın.

Eskiden erkek namusu için gerekirse canını verirdi. Bu erkeklere ne oluyor arkadaşlar

Sizi sürekli döven,helali olan karısını başkasıyla sevişirken izlemek isteyen bir adama hala kıyamıyorum onu seviyorum diyebiliyorsunuz ya pes.

saçmalamayın Allahaşkına...
biran önce boşanın madem istediği bu...
hala bu istekler normal olabilir mi diye düşünüyorsunuz...
Allah yüzünüze gülmüşte adam başka birini bulmuş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…