- 23 Nisan 2017
- 215
- 118
- 23
- 31
- Konu Sahibi Yabenimsin
-
Eşim her konuda karamsar evet borç Oldukça yüksek bir meblağ. Fakat elinden geleni yapıyor. Çok şükür kendimize yetiyoruz şimdilik. Evet çalışmak istiyorum ama eşim Evliligimizin tadını çıkar şuan çalışıp yorulmana gerek yok eğer çok istiyorsan çalışabilirsin dedi . Çalışmak istiyorum göz gezdiriyorum.Öncelikle utanma eşinden. Her ilişki kendine özeldir. Sen kendin yapmak mı istiyorsun yoksa evlilik bu herkes her gün sevişiyormuş biz de sevişmeliyiz diye mi istiyorsun. Erkeklikle çok alakası yok her insanın libidosu farklıdır. Bazısı günde 6 kere sevişmek ister bazısına ayda bir yeter.
Bunlar dışında stres altında olmak libido düşüklüğüne yol açar. Borç demişsiniz. Ailenizin bütün maddi yükü eşinizin üstündeyse ve borçlarınız varsa bu konuyu sürekli kafasına takıp stres yaşaması çok doğal. Bundan da kaynaklanıyor olabilir. Çözüm stres sebeplerini ortadan kaldırmak, kalkmayacaksa psikologa gitmek, eşinize maddi manevi destek olmak olabilir.
Genel bir problem mi gerçekten?Bu sizin değil genel bir problem halinde sıkça paylaşılıyor bu durum burada
İstemiyor ise zorla olmaz tedavi olmasını gerektiren bir durum varsa tedavi olsun diyeceğimde sanmıyorum
Çocuk yok olsa anlayacağım çocuk çok istiyorum aslında ama doğru düzgün birliktelik yok ki çocuk olsun..Çocuk var mı
Bazen çocuk olduktan sonra da erkeklerde cinsellik isteği azalıyor, eş sıfatından anneye geçiş oluyor
Belki de dediği gibi borç vs kafasını çok yoruyordur
O 1 gecede birkaç kez yapma işi de biraz ütopik
Evet hep böyleydiEşinizle konuşup aşmanız gerekiyor ama benim bi arkadaşımda kocasıyla böyle bi sorun yaşıyor işleri kötü gittiği için vs psikolojisini çok etkiliyormuş bu yüzden birliktelik çok az yaşıyorlar. Hep böyle miydi acaba?
Söylediğim gibi pek bi bilgim yok evlenmeden önce hiç merakım olmadı açıp bakmadım ne ne değildir diye muhafazakar bir ailede büyüdüm.Ayda 1 se evet biraz düşündürücü. Eşinle konuşmussun ama geçiştirmiş. Bencede ereksiyon gibi geldi
Denedim konuştum bu yanıtı verdi.Esini karsina al ve durumdan rahatsizligini acik acik konus.
Oh iyi buna çok sevindim edebiyle anlatabildiğime :)Eşinizin sıkıntıları var anladığım kadarıyla.. Çok mu borcunuz var? Bir de 2 yıl daha erken ama çok erken de değil. İlk senenizde falan daha mı fazlaydı cinsel hayatınız yoksa en başından beri böyle mesafeli miydiniz?
Bence utanmanıza gerek yok gayet de üstü kapalı anlatmışsınız. Bu gözler burada neler okudu.
En başta çok sıkıntılarımız oldu bu yüzden mi acaba hevesi kırıldı diye düşünüyorum.Balayinda tatillerde is stresinin vs olmadığı zamanlar da mi boyleydi
Sorunlu olup olmadığını benimle paylaşmıyor ki ..Samimi bir dostum da aynı şeyden muzdarip. Adam yorgunum, kafam dolu vs diyip yaklasmiyormus. Erken boşalma sorunu olduğu için arkadasimda bu konuda yüzüne vurmuş bir kaç kere. Adam durumdan rahatsız olduğu içinde bahanelerle yaklaşmıyor şimdi. Erkeklerde bu tarz sorunlar olunca ozguvenleri düşüyor cinsel isteksizlikleri olabiliyor. Bence oturup konusmalisin samimi bir dille. Varsa bir sorun tedavi edilir. Birde yeni evli sayılırsınız. Cinsellikten uzaklaşmak için erken bir dönem
Ön sevişme var evet en son ilişki esnası bi kaç dakika sürüyor. Birde son üst üste isteyince direk ön sevişmesiz beni başından savmak yada susturmak için yapıyormuş gibi davranıyor. Aldatılmadığima cok eminim bu konuda şüphem yokÖnsevişme var değil mi ?
Erken derken mesela başladınız ve boşalıyo şeklinde mi oluyo hiç dur boşalma uzatalım özledim dediniz mi bi onu deneyin ancak öyle anlarsınız erken boşalma sorunu var mı yok mu
Ben rastlıyorum sıkçaGenel bir problem mi gerçekten?
Son zamanlarda çok takılmaya başladım bu duruma.
Onuda denedim söylemesi ayıp etkileniyor mu onlardan diye .açtım gel birlikte izleyelim falan diye yok onlardan da etkilenmedi . Telefonu didik didik ediyorum şaşırdım kaldımSen onun internet geçmişlerine bi bak hele. Başka biseyde yapiyo olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?