Cinsellik

Akilsizbas

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2018
5
0
1
28
Arkadaşlar ben 3 ay önce sürtünme yollu bir birliktelik yaşadım üzerimizde elbiseler vardı. Ondan sonra 4 defa adet gördüm ama hamileymişim gibi hissediyorum. 2 defa test yaptım negatif çıktı. Karnimda hareketler varmış gibi geliyor. Ve bugün de birden basim dondu midem bulandı ve beynim karıncalandı. Yardımcı olur musunuz ?

Arkadaşlar ben 3 ay önce sürtünme yollu bir birliktelik yaşadım üzerimizde elbiseler vardı. Ondan sonra 4 defa adet gördüm ama hamileymişim gibi hissediyorum. 2 defa test yaptım negatif çıktı. Karnimda hareketler varmış gibi geliyor. Ve bugün de birden basim dondu midem bulandı ve beynim karıncalandı. Yardımcı olur musunuz ?
Gazdır o ..

Bebek olsa duramazdın ...

Üzerinde elbise varmış .
4 defa adet görmüşsün .
2 defa test yapmıssın negatif ..

Butun bunlara aldırmayıp hala hamıle oldugunu düşünüyorsan senı hiçbir şekilde hamile olmadıgına inandıramayız ..

Yardım derken?
Ne yapalım,doktor randevusu mu alalım?

Çok kafana takma. Yaşadığın belirtiler ve evhamlar, sürtünme yoluyla birlikte olabilen ama bunu yaşamadan önce cinsellik konusunda azıcık bile bilgi sahibi olmayı akıl edememiş insanların ortak özelliği. Forumu biraz araştırırsan sana benzer insanları bol bol görür, biraz rahatlarsın.

Elbiseyle surtunurken de kondom kullanin. Belki bu kadar takinti yapmazsiniz. Hey Allah'im. Hamileligin nasil olustuguna dair fikriniz var mi?

İkizdir kesin. Zira 4 adet döneminden sonra yeni yeni kıpırdama var. İkizler geç kıpırdar. Muhtemelen 4 aylık. 2 sene sonra doğum var. Kk yle birleşip bi altın takarız.

Ooo hamilesin de hareketlerini mi hissettin. Öyle olmuyor hanımefendi bu işler. Değilsinizdir.
Arkadaşlar bu kafayla ironi yorumları falan da ciddi sanar. Aman dikkat edelim :rapci:

Allah aşkına elbiseler var diyorsunuz mantikla dusunemeyip korkuyla ya hamileysem diye psikolojik olarak miden bulanıyor basın dönüyor ee ozaman bide yastık koy karnına tam olsun. Arkadaşım çık kapıya al elime anahtari kapa kapıyı ve anahtarı sadece kapının deliğine doğru sürt açılırmi o kapı deliğe tam girmeden???

Back
X