Arkadaşlar merhaba;
Yeni evliyim eşimin beni aldattığını düşünüyorum bu düşünceye sebebte cinsel hayatımızdaki onun soğukluğu ben onu çok sevdiğim için onu çok istiyorum fakat benim eşim odun gibi bir adam hiç bir şey yapmaz, oldu bitti ye getiriyo siz tecrübeli bayanlar bu konuyla ilgili yorumlarınızı bekliyorum
Arkadaşlar merhaba;
Yeni evliyim eşimin beni aldattığını düşünüyorum bu düşünceye sebebte cinsel hayatımızdaki onun soğukluğu ben onu çok sevdiğim için onu çok istiyorum fakat benim eşim odun gibi bir adam hiç bir şey yapmaz, oldu bitti ye getiriyo siz tecrübeli bayanlar bu konuyla ilgili yorumlarınızı bekliyorum
Arkadaşlar merhaba;
sadece cinsel isteksizlik aldatma belirtisi değil..başka şüphe uyandıran şeyleri var mı?
benim eşim de de cinsel isteksizlik vardı ilk aylarda ama maddi sıkıntılar ve evliliğe alışamadığı içindi..
şimdi ikimiz de duramıyoz yerimizde..ilk evlendiğimizde haftada bir yaşarken şimdi 2 güne bir gibi bişey...
açık oldu kusura bakmayın ama sizin isteksizlikten kastınız nedir? kaç güne bir birlikte oluyosunuz mesela?
bizim aramızda kıskançlık problemleri oluyodu sürekli onun beni aldattığını düşünüyordum sürekli ve her gün tarştışmalarımız oluyodu hafta bir kere beraberliğimiz oluyodu benim onun beni aldattığnı düşünme sebeblerimden biride cinsel isteksizligiydi
Arkadaşlar merhaba;
bizim aramızda kıskançlık problemleri oluyodu sürekli onun beni aldattığını düşünüyordum sürekli ve her gün tarştışmalarımız oluyodu hafta bir kere beraberliğimiz oluyodu benim onun beni aldattığnı düşünme sebeblerimden biride cinsel isteksizligiydi
profil fotonuz çok hoş
bende eşimle bu sorunu yaşıyorum siz ne kadar sürede aştınız alışma durumunu?
Eşimin beni aldatkkağını dün öğrendim şimdi ne yapıcam bilmiyorum
Dün beni aldattığını öğrendim üstelik 30 haziranda evlendim aldattığı kadın evli 1 çocuk annesi adam benimle beraber olmuyodu elimi öper gibi beni öpüyodu nedeni buymuş şimdi çok pişmanım diyor bilmem ne yapıcamı bilmiyorum telini dinlettirdim eşimin konuşmalarına oradan şahit oldum kadının kocasına kadar ses kaydını yolladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?