cinsellik

kadının face inde ki tüm erkeklere arkadaşlık isteği gönderdim daha sonra ses kaydını yayınladım hepsine bir tanesi ne de okulundan arıyorum acil bir durum var görüşmem var diyince de numara yı verdi kadın la sadece sanal alemde tanışmak ve konuştmaktan ibaretmiş benim kocam şerefsiz işin açıkcası kadının kocası kadını boşuyormuş 1 çocukları var mış kadın şimdi benden yardım istiyor ne yapmalıyım bilmiyorum

kadının face inde ki tüm erkeklere arkadaşlık isteği gönderdim daha sonra ses kaydını yayınladım hepsine bir tanesi ne de okulundan arıyorum acil bir durum var görüşmem var diyince de numara yı verdi kadın la sadece sanal alemde tanışmak ve konuştmaktan ibaretmiş benim kocam şerefsiz işin açıkcası kadının kocası kadını boşuyormuş 1 çocukları var mış kadın şimdi benden yardım istiyor ne yapmalıyım bilmiyorum

aaa senden ne yardımı istiyo be boşver ne hali varsa görsün

Aman bos versene canim benim adamda istek var hep ama gene odun oda hep oldu bitti yapiyor ayak ustu misali hic olmasa daha iyi yani ... O misal... Tam duzelir gibi oluyor bu seferde hoooppp bir kavga yada is guc gene al bastannn boyle surunup gidiyoruz iste :D

Arkadaşlar merhaba;

Yeni evliyim eşimin beni aldattığını düşünüyorum bu düşünceye sebebte cinsel hayatımızdaki onun soğukluğu ben onu çok sevdiğim için onu çok istiyorum fakat benim eşim odun gibi bir adam hiç bir şey yapmaz, oldu bitti ye getiriyo siz tecrübeli bayanlar bu konuyla ilgili yorumlarınızı bekliyorum

cux

bende ayni sorunu yasamistim. Su an 6 yillik evliyim. Esim nisanliyken cok istekliydi. Birlikte olmadik ama her nisanli gibi ileri gitmeden yaklasiyorduk birbirimize. Evlendikten sonra degisti. Yani iliskiden sonra hemen uyuyordu ben kendimi cok mutsuz hissediyordum. Sonra esimle beraberken cinsellikle ilgili makaleler okumaya basladim. Tabii seviyeli makaleler. Onunla konustum oldu bittiye getirdigin zaman uzuluyorum falan dedim. O da anlayis gosterdi. O zamandan beri cok farkli. Hersey cok guzel. Erkekler biraz bencil olabiliyor bazen bu konuda. Ama esinle konusursan anlayacaktir seni. Bu aldatma belirtisi degildir bence. Tabii baska suphelerin varsa ayri. İnsanlar gundelik hayatta farkli esle basbasa kalinca farkli yeni evliyim yazmissin cinsel yonden birbiriniz yeni taniyorsunuz. Konus ve zaman ver ona.

Ustelemeyin bence adami kendi haline birakin o gelmez yanasmazsa yanasmayin bir tek o istediginde yapin bir gozlemleyin uzun sure size istemiyorsa cidden sorun olabilir yok boyle durum yoksa ki erkekler icin cinsellikte yapilan sayi onemliymis makale okumustum bu konuda eger iki haftada bir yahut ayda bire dusurmusse yine aldatiyor kesin diyemeyiz ama sevgisinden ben olsam suphe duyarim

Erkekler yorulunca aklında başka birşey olduğu zaman yoğun olarak başka bir şey bu başka kadın değil tabi iş hayatta o gün içinde olan birşey canı sıkkın morali bozuk olduğunda falanda istemetbilirler illa istemiyor diye aldatıyor demek değil bence . Aldatıyorsa bu davranışlarından faalan belli olur zaten . telefonnundan vs..

Back
X