sağolun, o konuda rahatım ve gayet anlayışlı demeyeceğim isteklerime saygılı bir erkek arkadaşım var şükür. ama tam da dediğiniz şeyi hissediyorum. daha önceleri hissetmiyordum bunu.Benim uni okuduğum şehirde her yer kahvehane,önlerinde 60 70 yaşında amcalar hatta dedeler...Ne giyersen giy yiyecekmiş gibi gözünün içine bakmaları öyle sinir bozucu ki bende tıpkı sizin gibi oluyorum çoğu kez..Öyle yerlerden geçerken falan hızlı yürüyorum etrafıma bakmadan..Hayır demeyi bilmeniz güzel bir şey bence.
Sizin adınıza çok daha iyi olur diye düşünüyorum. Daha yaşınız çok genç, bu endişeleriniz iyice yerleşmeden önünü almak lazım. İhmal etmeyin lütfen.destek almayı düşünüyorum. dönem kapanır kapanmaz doktor bakmaya başlayacağım şuan vakit ayıramam. buradan sordum çünkü netten aratınca hiçbir şey çıkmadı. bana sanki yaygın olabilirmiş gibi gelmişti. oysa neredeyse tek kelime yok. merak ettim acaba yaşayan bir biçimde aşan var mıdır diye. dikkatimi çekti çekeli iyice huzur etmeye başladı çünkü.
Ben hep böyleyim. Evde bir güzel giyinip makyaj yapıyorum. Sonra bu renk çok dikkat çeker bu pantolon çok dar ruj çok kırmızı diyerek süreyi uzatıyorum. Okadar pis bir ortam varki sokakta. Kendi kendime güzel geliyorum ama bana dışarıda bakacak olan gözle sözle taciz edecek lerin gözü ile bakıp çıkıyorum malesef. Ama tatilde böyle bir sorunum olmuyor. Yasadığınız semt etkiliyor olabilirmierkek arkadaşım şeker gibidir onda bir problem yok. ama toplum baskısıyla alakalı olduğundan eminim ayrıca haberler de etkili. ayrıca bundan 4 sene önce bir ilişkimde bu durumu doğuracak şeyler yaşadım. bir çocuktan hoşlanmıştım, yalnızca flört etmiştik ama çok geniş bir okul çevresi sağolsunlar (genelde erkekler) beni artık ne gördülerse bilinmez "yollu" olarak etiketlemişlerdi. bu beni bayağı sarstı. dikkat ettim o zamandan beri böyleyim. sebebin bu olduğunu düşünüyorum da içinden çıkmak için ne yapılabilir aklıma hiçbir şey gelmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?