- 25 Ocak 2021
- 506
- 220
- 23
- 32
- Konu Sahibi Belkidahaiyisin
-
Arkadaslar merhaba
Iliskide hic bise hissedememe var bende asiri islanma vs. Ben genisleme yuzunden oldugunu dusundum.2 dogum yaptim diye.hatta vajina daraltma ile ilgili konu da actim.ama doktorum muayene etti bugun.anormal bi genislik soz konusu degil.vajinoplastiyi yapsan pek bise farketmez senin icin dedi.gerek yok dedi yani.o zaman hic bise hissedememe durumu asiri islanmadan.dogum kontrol hapi aldim bugun kuruluk yapiyor diye.bu sorunu yasayan cozebilen var mi
3 yillik evliyim.dogumdan sonra oldu gibi.kurulama yapiyorum zaten hep.esimr de hep soruyordum genis mi diye .hayir diyip duruyordu.ama gecen genislil degil de cok islaklil var dedi.ben bunu zaten asiri hissediyorum.hic bise hissetmiyorum iliskide.bugun doktor muayene etti vajina daraltma yapicaktim.ama doktor da dedi yani.boyle bi isleme.ihtiyacin yok dedi.o zaman bu hissizlil asiri islanmadan yani.off cok can sıkıcıAsiri islandiginiz zaman kurulayin ve oyle devam edin yine birsey hissetmiyorsaniz sorun islanmadan kaynakli degildir birde onceden bu kadar islanmiyormuydun varmiydi onceden boyle bir sorun
Vajinal enfeksiyonun vardırArkadaslar merhaba
Iliskide hic bise hissedememe var bende asiri islanma vs. Ben genisleme yuzunden oldugunu dusundum.2 dogum yaptim diye.hatta vajina daraltma ile ilgili konu da actim.ama doktorum muayene etti bugun.anormal bi genislik soz konusu degil.vajinoplastiyi yapsan pek bise farketmez senin icin dedi.gerek yok dedi yani.o zaman hic bise hissedememe durumu asiri islanmadan.dogum kontrol hapi aldim bugun kuruluk yapiyor diye.bu sorunu yasayan cozebilen var mi
Arkadaslar merhaba
Ben de aynı dertlerden muzdaribim ve doktor araştırmasındayım. İki normal doğumum var ve başka çocuk da istemiyorum. Bu yüzden de vajina daraltma istiyordum. Bu hafta ya da önümüzdeki hafta doktora gideceğim randevu ayarlayabilirsem. Genişlemede ayrıca ses gelme gibi durumlar da oluyor. Doğumda yırtığım da vardı benim. Onu da düzgün dikemedi doktor. Onu da düzelttirmeyi planlıyorum. Çok sıkıntılı bir durum.Arkadaslar merhaba
Arkadaşlar deli misiniz divane misinizsulanmak kadar sağlıklı ve şahane birşey mi var cinsel hayatta.asıl ıslanmasa dert etmeniz gerekiyor.övünmelisiniz çok ıslanıyor diye.hatta eşinizin de kendiyle gurur duyması lâzım beni bu kadar arzulayan bir eşim var diye.hiç mi şu yaşa kadar birşey öğrenmediniz anlamadım ki.ağzım açık kaldı valla yorumlara
Genişlemeyle ıslanmanın ne ilgisi var ki?Yalniz burdaki asil sorun konu sahiplerinin hicbir sey hissetmemesi dusunsene kocanla iliski yaşıyorsun adam gidip geliyor ve sen hcbirsey hissetmiyorsun tamam islanmak guzel eşede inanilmaz bir motive sebebi ama kadin icin oyle degil durum hani zevk yoksa sekse ne gerek var islanmaya ara ara kurulayıp devam edilebilir de genislemeye tek care sanirim daraltma işlemi onuda yine burda okumustum cok sikintili bi sureci var Allah kolaylik versin
Arkadaşım sorunu tam anlamadın sanırım. Doğum öncesini de sonrasını da bu sorunun sahipleri olarak biz biliyoruz herhalde. Deli değiliz bu operasyonu durduk yere isteyecek kadar. Her şeyin fazlası zarardır. Islanmanın da! Her şey ölçüsünde güzeldir.Arkadaşlar deli misiniz divane misinizsulanmak kadar sağlıklı ve şahane birşey mi var cinsel hayatta.asıl ıslanmasa dert etmeniz gerekiyor.övünmelisiniz çok ıslanıyor diye.hatta eşinizin de kendiyle gurur duyması lâzım beni bu kadar arzulayan bir eşim var diye.hiç mi şu yaşa kadar birşey öğrenmediniz anlamadım ki.ağzım açık kaldı valla yorumlara
Sadece ıslanma için konuştum.Arkadaşım sorunu tam anlamadın sanırım. Doğum öncesini de sonrasını da bu sorunun sahipleri olarak biz biliyoruz herhalde. Deli değiliz bu operasyonu durduk yere isteyecek kadar. Her şeyin fazlası zarardır. Islanmanın da! Her şey ölçüsünde güzeldir.
Ayrıca tek sorun aşırı ıslanmak da değil. Her pozisyonda yapamıyorsun çünkü hava problemi oluyor. Vajinaya giren hava sonra sesli bir şekilde geri çıkıyor. Tek bir pozisyona bağlı kalmak istemediğim için ayrıca doğumda oluşan yırtığımın düzgün dikilmemesi sebebiyle istiyorum dedim.
Eşim problem etmiyor o ayrı. Hiç istemiyor operasyon geçirmemi. Ama cinsellik evliliğin merkezi bence ve önceden haftada 4-5 kez birlikte olurken şimdi geriliyorum ses çıkacak diye. Azalmasını istemiyorum. Ne yaşadığımızı bilmeden nasıl yorum yapıyorsunuz şaşırıyorum doğrusu!
Fazlası zarar işte onun da. Kayıp penis olayı oluyor, hissedemiyorsun. Yoksa kimse şikayet etmezdi. Az ıslanmak da kötü ama o ayrı bir konu. Her şey ölçüsünde güzel.Sadece ıslanma için konuştum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?