- 9 Ocak 2021
- 12
- 11
- 16
- 41
- Konu Sahibi Belkidahaiyisin
-
Antidepresan türü ilaçlar kullanıyorsanız onlarda zevk almanıza engel olur.Arkadaslar merhaba
Iliskide hic bise hissedememe var bende asiri islanma vs. Ben genisleme yuzunden oldugunu dusundum.2 dogum yaptim diye.hatta vajina daraltma ile ilgili konu da actim.ama doktorum muayene etti bugun.anormal bi genislik soz konusu degil.vajinoplastiyi yapsan pek bise farketmez senin icin dedi.gerek yok dedi yani.o zaman hic bise hissedememe durumu asiri islanmadan.dogum kontrol hapi aldim bugun kuruluk yapiyor diye.bu sorunu yasayan cozebilen var mi
Evet kullaniyorum.ama islaklil yapar mi o ilaclar yaAntidepresan türü ilaçlar kullanıyorsanız onlarda zevk almanıza engel olur.
Antidepresanlar kuruluk yapıyor.Evet kullaniyorum.ama islaklil yapar mi o ilaclar ya
EvetAntidepresan türü ilaçlar kullanıyorsanız onlarda zevk almanıza engel olur.
Yok asiri islaklik var.kuruluk degilAntidepresanlar kuruluk yapıyor.
Daha çok oral sex yapmasını isteyin eşinizden değişik pozisyonlarda göreceksiniz o ıslaklıkla bile çok zevk alacaksınızBen de aynı dertlerden muzdaribim ve doktor araştırmasındayım. İki normal doğumum var ve başka çocuk da istemiyorum. Bu yüzden de vajina daraltma istiyordum. Bu hafta ya da önümüzdeki hafta doktora gideceğim randevu ayarlayabilirsem. Genişlemede ayrıca ses gelme gibi durumlar da oluyor. Doğumda yırtığım da vardı benim. Onu da düzgün dikemedi doktor. Onu da düzelttirmeyi planlıyorum. Çok sıkıntılı bir durum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?