Cinsellikte utangaç olmak...

maydanozsuyu

My little sunshine🌞
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2019
3.482
6.194
78
32
Merhabalar. Ben 26 yaşındayım ve 1.5 senelik evliyim. Eşim cinsel anlamda çok anlayışlıdır. Yani sadece kendini düşünmez beni de düşünür ben orgazm olmaz isem üzülür vs. özür diler. Sorunum şu ki ben çok utangacım :( Yani asla ışıklar açık olmamalı, gündüz olmamalı vs. affedersiniz pozisyon denemeleri yaparken bile resmen kıpkırmızı oluyorum. Haliyle bu utançtan dolayı konsantrem bozuluyor ve istemiyorum eşimi. Hele bide şimdi hamileyim bir de anksiyete bozukluğum da var ve ben baya bıraktım o işleri. Baya baya haftalar oldu. Eşim bir şey demiyor ama zorlandığını hissediyorum. Ne yapıcam bilemedim. Yani utancımı yensem anksiyetem başlıyor onu halletsem hamilelikten zaten kuruluk var ve hiç istemiyorum...nasıl aşıcam bunu?:110:

Bence anksiyete için uzman bı psikologla konuşup hamilelikte nasıl bı yol izlenmeli onu ogrenmelisiniz çünkü hayatınızı etkileyecek boyutta belli ki. Kuruluğunuz için belli şeyler var ama gebelikte kullanılmıyor diye biliyorum ama tabi ki siz gebelik doktorunuza bu konuyu danisin. Utanma konusuna gelince eğer genel olarak mizaciniz boyleyse bence daha sosyal olmaya çalışın topluluk içinde sesinizi çıkarın hamile bile olsanız tiyatro kursu falan varsa mutlaka gidin hem sizin için hareket olur. Ya da başka kurslara gidin insan ilişkilerinizi sohbetlerinizizi arttirin. Ama eğer sadece cinsellikte utangaç iseniz bence önce bı ayna karsisina geçin kendinizi sevin beğenin ne olursa olsun kendinizden memnun olun önce bı rahatlayin kendinizi hiç kasmayin ışık acamiyorsaniz Los bı ortam oluşturun hem romantik bı ortam olmuş olur hemde giderek aydınlık bı ortama alışmış olursunuz inşallah kısa sürede atlatirsiniz. Sağlıkla bebeğinizi kucaginiza alırsınız inşallah

Merhabalar. Ben 26 yaşındayım ve 1.5 senelik evliyim. Eşim cinsel anlamda çok anlayışlıdır. Yani sadece kendini düşünmez beni de düşünür ben orgazm olmaz isem üzülür vs. özür diler. Sorunum şu ki ben çok utangacım :KK43: Yani asla ışıklar açık olmamalı, gündüz olmamalı vs. affedersiniz pozisyon denemeleri yaparken bile resmen kıpkırmızı oluyorum. Haliyle bu utançtan dolayı konsantrem bozuluyor ve istemiyorum eşimi. Hele bide şimdi hamileyim bir de anksiyete bozukluğum da var ve ben baya bıraktım o işleri. Baya baya haftalar oldu. Eşim bir şey demiyor ama zorlandığını hissediyorum. Ne yapıcam bilemedim. Yani utancımı yensem anksiyetem başlıyor onu halletsem hamilelikten zaten kuruluk var ve hiç istemiyorum...nasıl aşıcam bunu?:110:
Canım ben yatak odama blackout perde aldım aşırı ışık alıyor sabah uykusuz kalıyoruz diye aldık ışık sorununuza çok iyi gelir gündüz bile perdeyi çekince karanlık oluyo.
Kuruluğu su bazlı kayganlastiricilarla çözün, anksiyete durumunu da Dr tedavisi terapi . Kesinlikle kesinlikle eşler birbirinden uzaklasmamali. Bu sadece kocanız için değil sizin içinde önemli bi unsur.

Tek utanmaman gereken kisi esin bunu bilip kendine kabullendirebilirsin rahat olmaliyim relaks ve de karanlik. Degilde los ortam yaratin kendinize.Bide on sewismeyi uzun tutun.Daha yeni evli sayilirsiniz hersey zaman 😌

Merhabalar. Ben 26 yaşındayım ve 1.5 senelik evliyim. Eşim cinsel anlamda çok anlayışlıdır. Yani sadece kendini düşünmez beni de düşünür ben orgazm olmaz isem üzülür vs. özür diler. Sorunum şu ki ben çok utangacım :KK43: Yani asla ışıklar açık olmamalı, gündüz olmamalı vs. affedersiniz pozisyon denemeleri yaparken bile resmen kıpkırmızı oluyorum. Haliyle bu utançtan dolayı konsantrem bozuluyor ve istemiyorum eşimi. Hele bide şimdi hamileyim bir de anksiyete bozukluğum da var ve ben baya bıraktım o işleri. Baya baya haftalar oldu. Eşim bir şey demiyor ama zorlandığını hissediyorum. Ne yapıcam bilemedim. Yani utancımı yensem anksiyetem başlıyor onu halletsem hamilelikten zaten kuruluk var ve hiç istemiyorum...nasıl aşıcam bunu?:110:
Ben de 1 senelik evliyim aynı durumdayım. Işıklar kapalı olcak gündüz olmayacak. Bi çekingenlik var hala

Çok olmamış evleneli. O yüzden norml böle şeyler. Arkadaşların dediği gibi loş bi ortam olursa daha rahat olur. Mesela renkli yanan ampuller var kumandasiyla ayarlanrak istediğiniz renkte yanio

Bende oyleydim tabi bunlar aslında güzel şeyler başlarda. 2 seneye yaklaştım. Bir kırmızı perdemiz var sagolsun cok yardımcı oldu bana.🤣 Hamilelik ilk zamanlar sende bi isteksizlik olur zaten bu zamanları eşini uzaklaştırmadan kendinden halletmeye bak. Sonraları sen istekli olacaksın zaten. Ben değişik iç çamaşırları ile aştım bu utanmayı biliomusun o iç çamaşırlarının içine girince farklı hissediyorum. Erkekler sevio boyle şeyleri. Akşam koşarak gelio eve 😎 değişik müzikler aç mesela. Bende cok araştırdım bunları uyguladım ve oldu. Unutma o senin eşin.birbirinizin sevdiği şeyleri pozisyonları birbirinize soyleyin. Konuşun birbirinizle o esnada kısık seslerle daha anlatayımmı 😀😀hep şunu soylerim hiçbir zaman dışarıya heves ettirmeyeceksin eşini yemek se en iyisinden cinsellikse her anlamda kendini geliştireceksin. Evlilik boyle şeyler işte biraz o biraz sen. Sevgiler. 💕

Bende oyleydim tabi bunlar aslında güzel şeyler başlarda. 2 seneye yaklaştım. Bir kırmızı perdemiz var sagolsun cok yardımcı oldu bana.🤣 Hamilelik ilk zamanlar sende bi isteksizlik olur zaten bu zamanları eşini uzaklaştırmadan kendinden halletmeye bak. Sonraları sen istekli olacaksın zaten. Ben değişik iç çamaşırları ile aştım bu utanmayı biliomusun o iç çamaşırlarının içine girince farklı hissediyorum. Erkekler sevio boyle şeyleri. Akşam koşarak gelio eve 😎 değişik müzikler aç mesela. Bende cok araştırdım bunları uyguladım ve oldu. Unutma o senin eşin.birbirinizin sevdiği şeyleri pozisyonları birbirinize soyleyin. Konuşun birbirinizle o esnada kısık seslerle daha anlatayımmı 😀😀hep şunu soylerim hiçbir zaman dışarıya heves ettirmeyeceksin eşini yemek se en iyisinden cinsellikse her anlamda kendini geliştireceksin. Evlilik boyle şeyler işte biraz o biraz sen. Sevgiler. 💕
Verebilecek en guzel bilgiyi verdiniz her çift başlangıçta aynı zorlukları yaşıyor demekki

Verebilecek en guzel bilgiyi verdiniz her çift başlangıçta aynı zorlukları yaşıyor demekki
Eminim yaşanılıyor ya. Birazda nişanlılık dönemi nasıl gecti ona baglı bence. Ve iyi tanınması lazım insan. Benim arkadaşım boşanıyor eşinde malesef sorun varmış kız ilk gecesi anlıyor. Ailesi peşine düşmüyor bişey yok oglumuzda die. ☹️ O yüzden genç kızlar evlenecekler güzel tanıyın evleneceginiz insanı.

Ben ilk ilişkimde bile hiç utanmadım. Eğer vücudunuzu beğenmiyorsanız karanlık isteme nedeniniz o olabilir, önce kendinizle barışın.

Bir de eğer cinselliğe tü kaka denilerek yetiştirildiyseniz, bir anda rahatlamanız zaten mümkün değil. Kendinize çok yüklenmeyin. Belki eşinizin bedenine bakmaya da çekiniyorsunuzdur.

Adım adım ilerleyin bence. Önce loş ortam, daha akşam saatleri vs gibi.
Eşinizle konuşmayı deneyin ufak ufak, öyle yap böyle güzel falan gibi.

Back
X