Cinsellikte utangaç olmak...

Merhabalar. Ben 26 yaşındayım ve 1.5 senelik evliyim. Eşim cinsel anlamda çok anlayışlıdır. Yani sadece kendini düşünmez beni de düşünür ben orgazm olmaz isem üzülür vs. özür diler. Sorunum şu ki ben çok utangacım :( Yani asla ışıklar açık olmamalı, gündüz olmamalı vs. affedersiniz pozisyon denemeleri yaparken bile resmen kıpkırmızı oluyorum. Haliyle bu utançtan dolayı konsantrem bozuluyor ve istemiyorum eşimi. Hele bide şimdi hamileyim bir de anksiyete bozukluğum da var ve ben baya bıraktım o işleri. Baya baya haftalar oldu. Eşim bir şey demiyor ama zorlandığını hissediyorum. Ne yapıcam bilemedim. Yani utancımı yensem anksiyetem başlıyor onu halletsem hamilelikten zaten kuruluk var ve hiç istemiyorum...nasıl aşıcam bunu?:110:
Eşiniz utanacağınız en son insan her şeyinizi bilen. Fiziksel olarak kendinizi beğenmiyor musunuz sebebi ne olabilir karanlık vs istemenizin. Bence bir iki defa denemeye çalışın bi arkadaşın dediği gibi karartmalı perdeler var onlardan alın gündüz de deneyin. O an sadece eşinizin mutluluğunu kendi aldığınız keyfinizi düşünün utanmanıza vs odaklanmayın. Birlikte duş almayı deneyin evde iç çamaşırıyla dolaşın kendinizi alıştırın.

Neden utanıyorsunuz? Dini sebeplerden ötürü mü?
Psikolojik nedenlerden yada kullandığınız ilaçlardan ötürü ise tamam, acil şifalar dilerim.
Fakat dini sebeplerden ise eğer dini doğru olarak biliyor olsaydınız bu yaptığınızın bizatihi dinen uygun olmadığını bilmeniz lazımdı.
Allah eşler arasında tek bir yasak koymuş, o da ters ilişki, yani anal ilişki.
Bunun dışında helalin olan eşin ile aklına gelebilecek herşey serbesttir. oral seks, her türlü pozisyon vs vs aklına gelebilecek her şey serbest. Size düşen sadece hijyene uymak.

Ama insanlar Yüce Allah'ın dediğine uymazda elin yobazının dediğine uyar.
Yobaz zaten milletin yatak odasını dürüst edinmiş. Yok ışıklar kapalı olacak, gündüz olmaz, yok oral ilişki haram, yorgan altında olacak çünkü melekler izler utanırmış! Yuh... Allah'ın meleklerini röntgencide yaptılarya pesss.
Oysaki Allah kitabında bildirmiş. Ama Onu okuyacak anlayacak nerde araki bulasın...

Neden utanıyorsunuz? Dini sebeplerden ötürü mü?
Psikolojik nedenlerden yada kullandığınız ilaçlardan ötürü ise tamam, acil şifalar dilerim.
Fakat dini sebeplerden ise eğer dini doğru olarak biliyor olsaydınız bu yaptığınızın bizatihi dinen uygun olmadığını bilmeniz lazımdı.
Allah eşler arasında tek bir yasak koymuş, o da ters ilişki, yani anal ilişki.
Bunun dışında helalin olan eşin ile aklına gelebilecek herşey serbesttir. oral seks, her türlü pozisyon vs vs aklına gelebilecek her şey serbest. Size düşen sadece hijyene uymak.

Ama insanlar Yüce Allah'ın dediğine uymazda elin yobazının dediğine uyar.
Yobaz zaten milletin yatak odasını dürüst edinmiş. Yok ışıklar kapalı olacak, gündüz olmaz, yok oral ilişki haram, yorgan altında olacak çünkü melekler izler utanırmış! Yuh... Allah'ın meleklerini röntgencide yaptılarya pesss.
Oysaki Allah kitabında bildirmiş. Ama Onu okuyacak anlayacak nerde araki bulasın...
Süper aciklama

Merhabalar. Ben 26 yaşındayım ve 1.5 senelik evliyim. Eşim cinsel anlamda çok anlayışlıdır. Yani sadece kendini düşünmez beni de düşünür ben orgazm olmaz isem üzülür vs. özür diler. Sorunum şu ki ben çok utangacım :KK43: Yani asla ışıklar açık olmamalı, gündüz olmamalı vs. affedersiniz pozisyon denemeleri yaparken bile resmen kıpkırmızı oluyorum. Haliyle bu utançtan dolayı konsantrem bozuluyor ve istemiyorum eşimi. Hele bide şimdi hamileyim bir de anksiyete bozukluğum da var ve ben baya bıraktım o işleri. Baya baya haftalar oldu. Eşim bir şey demiyor ama zorlandığını hissediyorum. Ne yapıcam bilemedim. Yani utancımı yensem anksiyetem başlıyor onu halletsem hamilelikten zaten kuruluk var ve hiç istemiyorum...nasıl aşıcam bunu?:110:
Hallettinmi 🌞

İlk zamanlar utanıyorda insan zamanla alışılıyor yani alış bence sen de ilkinde zorla sonrası geliyor zaten erkekler çok rahatlar sen de kendini kasma belli bir zamandan sonra işin sadece zevkiyle ilgileniyorsun kuruluk için kayganlaştırıcı kullan istersen gebelikte zararı yoksa tabi doğal olarakta hindistan cevizi yağı olabilir zararlı maddeler yok çünkü onlarda

Merhabalar. Ben 26 yaşındayım ve 1.5 senelik evliyim. Eşim cinsel anlamda çok anlayışlıdır. Yani sadece kendini düşünmez beni de düşünür ben orgazm olmaz isem üzülür vs. özür diler. Sorunum şu ki ben çok utangacım :( Yani asla ışıklar açık olmamalı, gündüz olmamalı vs. affedersiniz pozisyon denemeleri yaparken bile resmen kıpkırmızı oluyorum. Haliyle bu utançtan dolayı konsantrem bozuluyor ve istemiyorum eşimi. Hele bide şimdi hamileyim bir de anksiyete bozukluğum da var ve ben baya bıraktım o işleri. Baya baya haftalar oldu. Eşim bir şey demiyor ama zorlandığını hissediyorum. Ne yapıcam bilemedim. Yani utancımı yensem anksiyetem başlıyor onu halletsem hamilelikten zaten kuruluk var ve hiç istemiyorum...nasıl aşıcam bunu?:110:
Beraber mutlaka duşa girin psikoloji dersinde bunu oneriyorlardi bir bildkleri vardır 😁

Şunu unutma erkeklerde görsellik çok önemli...Senin vücudunu görmeli seks sırasında.. Erkek vücudunu kadın vücuduna göre kıyaslarsak , kadın vücudu daha estetik,yuvarlak hatlara sahip...seksi şeyler giyin , belki o zaman kendinize güveniniz daha çok gelir..o senin her yerini görüyorsa sen de onun her yerini görüyorsun öyle düşün be rahat olmaya çalış...

Bence eşin de çok pasif ve olayın farkında bile değil. O bu sorunları aşman için ön ayak olabilir. Kendisi ışıkta soyunup seni de romantik dokunuşlar la soyarsa!? Ayyy yapmaaa selaaamiiiiii, diyeceğini de düşünmüyorum.

Ayrıca bi yoruma cevap verme zahmetin de de bulunmamişsin. Sıfır nezaket kuralı....

Back
X