Doğuma Hazırlık CİNSİYET BELİRLEMEEE BUNU BİLEN VARMIII HEP BERABER TEYİT EDELİM

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
canım sen kendı senenı atlamıssın yanlıs hesaplamıssın
1999-2002-2005-2008-2011-2014
esınınkıde 2014 te olmusss bu sefer de aylaraa bakıyoruz ay olarak hangısı onceyse ona gore oluyo cınsıyet belllı oluncaa kesın yaz tamam mııı...

hmmm... bende halamdan ogrendıgım seyı dogrulamaya calısıyorum sadece :):) belkı dogru cıkar dıyee

dogru bı tespıt mı ub acaba gercekten...

Kağıtta yaptığım hesaplamayi yanlış yazmışım.. sonuçta 2011 olunca yine en son ben yenilenmiş oluorm.. mayısta hamile kaldım eşimin doğum tarihi haziran.. Yani yine kız görünüyor..
Yarın belli olcak cinsiyet arkadaş gösterirse
Burdan yazarım muhakkak...

Merhaba ilk defa bu testi yapıp yorum yapıyorum çünkü ilginç geldi çin takviminde erkek gözüküyordu bebişim. Eşim 1985 doğumlu 2013 oluyor bende 1989 doğumluyum 2013 oluyorum ama bu durumda aylara bakamıyorum çünkü aynı ayda doğduk günlere bakıp hesaplancaksa eğer 16 ben 18 haziran eşimin doğum günü 17sinde hamile kaldım kafam iyice karıştı İşin şakası bir yana herşey Allahtan ilk bebeğimiz ama insan sabırsızlanıyor nasıl sevceğimi bilemiyorum :)

Son düzenleme:
http://www.gebelikhesaplamasi.net/rus-takvimi-bebek-cinsiyeti-hesaplama.html

link vermek yasakmı bilmiyorum ama burda otomatik hesaplıyor.
ama dediğim gibi düşük yaptıysanız ameliyat olduysanız yada doğum vs.olduysa kendi cinsiyetiniz yerine o tarihi yazın deneyin.
erkek içinde geçerli ameliyat olduysa kan bağışı falan yaptıysa eşiniz.onun doğum tarihinede ameliyat olduğu tarihi yazıyorsunuz.

tamam yazz kesınn olarak amaa

senın durumlar bayaa bii karısıkmıss canım yaa bızımde ılk bebegımız cok heyecanlıyım ne zaman ıcımde buyucekte tekme atacak allahım sabırsızlanıyorum....

KIZLAR BEN BUNUN RUS TAKVIMI OLDUGUNU BILMIYORDUUMMM.. KONUYA DA ACIKLIK GETIRMIS OLDUKK.. NETTEN BU YAZIYI BULDUM

Rus takvimi, ismindende anlaşılacağı üzere rusların bebek cinsiyetini tahmin etmede kullandığı bir yöntem. Sözde erkek ve kadının kan yenilenmesi bazı alan (sözde diyoruz çünkü herhangi bir bilimsel onayı vb. yok) takvime anne ve babanın doğum tarifleri ile birlikte son adet günü yazılıyor ve bebek cinsiyeti tahmin sonucu alınıyor.

Tıpkı çin takviminde olduğu gibi anne adaylarının pek çoğu (buna bizim Ülkemizde dahil) meraklarını gidermek adına ve hatta daha ötesinde rus takvimine malesef inanıyor.

(Burada malesef dedik çünkü, sanki garantisi varmış gibi, tahminden ibaret olduğunu bildikleri halde inanıp, çeşitli forumlarda sevinçlerini aşırı şekilde paylaşan anne adaylarını mevcut. Ve hatta ne yazıktır ki, takvimde erkek bebek sonucu çıkıp, çocuğu erkek olunca bunu takvime bağlayanlarda cabası… “takvimde çıkmıştı” evet, evet banada takvimde çıkmıştı erkek oldu… “bendede doğru çıktı”)

Sonuç itibari ile takvimin tamamen tahmin üzerine kurulu olduğu ve gerçeği yansıtmadığı aşikardır. Ama yinede merak ediyor ve rus takvimini denemek istiyorsanız aşağıdaki formda yer alan ilgili alanları doldurup test edebilirsiniz.

Önerimiz:
Takvim hakkında bahsettiklerimiz, parantezlerle doldu. Evet doğru, epeyce eleştirimiz oldu. Merak ta mı etmeyelim? diyebilirsiniz… Son derece haklısınız, bu kimseyi ilgilendirmez. Ancak, takvim ile cinsiyet tahmini işlerini batıldan çıkarıp işi inanç boyutuna dökmek ne derece doğru? bunun altını çizmeden edemedik…

Her şey gönlünüzce olsun İnşAllah…
Bir sonraki konumuzda görüşmek dileği ile…

canım hesaplayınca yazarım su anda hesaplayamıorum. ama yanlıs bı hesapmıs yanı umut baglamaya dehz :)
Sagol canım yinede tesekkür ederim, rus takviminin otomatik hesabı var onu yaptım kız cıktı cin ve biyolojik takvimde de kız cıktı hayırlısı bir iki haftaya belli olur inşallah

ayy önceden dogurana kadar bellı olmazmıs cok sabırsızım ama su hesap yuzde yuz dogru cıksaydı ya herkesde
Slm burda bebek cinsiyeti belirlemiştık siz kız demiştiniz öğrenince haber ver demiştiniz öğrendimde erkekmis bebeğimizin cinsiyeti. Rabbim salihlerden etsin inşallah

Merhaba benim dogum tarihim 84 esim 78 bizim bebisin cinsiyeti ne olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…