- 26 Kasım 2014
- 37
- 3
- 13
- 41
hadi bakalim insalahhh12nci haftada iyi tahmin edebilmiş muhtemelen kemik yapısından falan anlamıştır Ayyyy bende çok merak ediyorum yaaaa keşke 12nci haftada benimkide gösterse bi pipi
hayrina banada yapsana cnm anlamadm ben :) ben 1989 esim 1985sımdı kızlar cın takvımı dıye bısey war bunu benım halam ogretmıstı bana... kadınların 3 yılda bır yenılenen bı hucresı varmış erkeklerın ıse 4 yılda bır yenılenırmıs... kadın ve erkegın doğduğu tarihten ıtıbaren kadınlar 3 er erkeklerde 4er olarak ılerı sayıoruz gunumuzdekı tarıhe kadar en eskı hangısı yenılenmısse eger cınsıyet ona gore bellı oluyormuş.. bunu cogu kısıye yapmış dgru cıkmıs... bızde bı deneyelımm bebegının cınsıyetı bellı olanlar denesın hattaa bızde ona gore bakalım... mesela benımkını hesaplayınca erkek çıkıyor...
BEN EŞİM
1996 1988
1999 1992
2002 1996
2005 2000
2008 2004
2011 2008
2014 2012
buraya gore bakınca benmkı bu yıl esımınkı ıse 2012de yenılenmıs yanı esımınkı benmkınden eskııı boylelıkle cınsıyetı erkek olacakmıss...... BUNUU BİLEN VAR MIIIIIIII ?????????????????
alllaaahjhmmmm nerdende acmisim konuyuuuuHayrin
hayrina banada yapsana cnm anlamadm ben :) ben 1989 esim 1985
ya iste bazilarnda tutuyo bazilarnda tutmuyo bnde anlamadim ):))Benimde hesapq gore kiz ve ogrendimki kizim olqcak canimmm benimmm
alllaaahjhmmmm nerdende acmisim konuyuuuusen 2013 esinde 2012 ozamannn erkek oluyiooorrr :)))
sakasına takıldım canım yaaHayrina dedim bak ne guzel hayra girdin erkek dedigin icinde ayrica tesekkur ederim insallah oledir :)
sen : 2014Ya tüm yorumları okudum yine anlamadım su an hamileyim bana da tahmin edin lütfen ben 15.02.1988 eşim 31.12. 1987 hamile kaldığım ay eylül
Tabiki solerim canim :) heyecanla bekliyoruz bizdesakasına takıldım canım yaaınsallah hayırlısı olsun barı ogrenınce tutmus mu solee
Hayirlisi olsun kiz oglan farketmez evlat havadir sudur candir ☺bız ıkımızde 87lıyız. bu durumda benımkı bu yıl yenılenmıs. eşiminki seneye yenilencek. ama bızım oğlumuz olcak kısmetse tutmadı bızde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?