Doğuma Hazırlık Cinsiyet belirtilerinizi paylaşın

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Mavistez

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2018
6.748
5.885
198
arkadaşlar benim hamile kaldığım ay aşırı derece kasık ağrım vardı sonra sağ kasığımda yopunlaştı doktora girtim kese sağdaydı ilk 7haftaya kadar ayaklarım hep üşüdü kasık ağrım devam etti belimdede ağrı vardı ama hafifti sonra 8.haftada grip oldum çok baş ağrısı yaptı normal grip etkileri yaşıyorum ama belim ve bacaklarım ağrıdan kopucak bu gece resmen bu belirtileri yaşayıp cinsiyeti ne oldu

Belirtilerden olduğunu dusunmesemde .. dediginiz belirtileri yasadigimda kizim olmustu :)
Suan cok farkli belirtiler yasiyorum cinsiyet bilmiyorum tabi daha

Belirtilerden olduğunu dusunmesemde .. dediginiz belirtileri yasadigimda kizim olmustu :)
Suan cok farkli belirtiler yasiyorum cinsiyet bilmiyorum tabi daha
Rabbim sağlıklı versin öncelikle :) bende kızıma hamileyken tam tersi hiç bişey hissetmemiştim öyle ağrı falan rahat geçmişti bu farklı ama bakalm nasip

Rabbim sağlıklı versin öncelikle :) bende kızıma hamileyken tam tersi hiç bişey hissetmemiştim öyle ağrı falan rahat geçmişti bu farklı ama bakalm nasip
Kizimda mide bulantim olmadi sadece kasik agrisi ve uyku hali vardi

Bende oğullarımda sag kasık agrısı çekmiştim ve baş agrıları vardı mide bulantım hiç olmadı erkekte olmaz derler ama:KK54:

Bende oğullarımda sag kasık agrısı çekmiştim ve baş agrıları vardı mide bulantım hiç olmadı erkekte olmaz derler ama:KK54:
Aynı belirtileri yaşıyorum bakalım kısmet öncelikli duam hep sağlıklı hayırlı evlat :) insan merak ediyo tabi cinsiyetide :)

Aynı belirtileri yaşıyorum bakalım kısmet öncelikli duam hep sağlıklı hayırlı evlat :) insan merak ediyo tabi cinsiyetide :)
Amin gönlünüzdeki olsun inşallah tabi edilmezmi bende iki oğlandan sonra kız niyet ettim ama Allah’ın taktiri artık

Amin gönlünüzdeki olsun inşallah tabi edilmezmi bende iki oğlandan sonra kız niyet ettim ama Allah’ın taktiri artık
Rabbim inşallah nasip eder çok güzel bir duygudur iki evladıda tatmak rabbim hayırlı kılsın evlatlarımızı gönlümüze göre versin inşallah sağlıkla :) sizinde sağlıklı hayırlı bir kızınız olur inşallah

Rabbim inşallah nasip eder çok güzel bir duygudur iki evladıda tatmak rabbim hayırlı kılsın evlatlarımızı gönlümüze göre versin inşallah sağlıkla :) sizinde sağlıklı hayırlı bir kızınız olur inşallah
İnşallah :anne:o günleride görürüz

Benimde hiç bulantım olmamıştı
Midem yanmamıştı
Yemediğim hiçbir şey yoktu ama özellikle et ve acıyı çok tüketmiştim
Kızım oldu :)

Back
X