- 6 Mayıs 2020
- 297
- 182
- 53
- 29
- Konu Sahibi aleynaaleyna00
-
Öncelikle hayırlısı olsun değişme ihtimali var tabi bence erkek12+1’im şuanda doktor kesin demedi bebek plasentasını bacak arasına aldığı için tam göremedi bir çıkıntı var ama klitorise benzettim dedi sanki kız gibi %70 kız dedi ama sonradan değişebilir mi sonuçta daha erken yanlış görülme çok duyuyorum ben sitedede (arkadaşımda dahil) :) sizce değişir mi?
Teşekkür ederim :) Nasıl emin oldunuz peki :)Öncelikle hayırlısı olsun değişme ihtimali var tabi bence erkek
Kese tam yuvarlak değil öyle derler yuvarlak olursa kız fasulye gibi olur ise erkekNasıl emin oldunuz peki :)
Benimki fasulye gibi ama kızKese tam yuvarlak değil öyle derler yuvarlak olursa kız fasulye gibi olur ise erkek
Bilemeyeceğim eskiler öyle der ben ona göre yorumladimBenimki fasulye gibi ama kız
Hadi inşallah bakalımKese tam yuvarlak değil öyle derler yuvarlak olursa kız fasulye gibi olur ise erkek
Hissiyat mı yoksa bakıp mı anladınız :)Kız diyorum...
O kese şekli çoğunda tutuyor tutmayanda var ama belkide ultrason bakış açısından kese şekli değişiyorBenimki fasulye gibi ama kız
Bende ramzi de tutmadı sadece nub tuttuO kese şekli çoğunda tutuyor tutmayanda var ama belkide ultrason bakış açısından kese şekli değişiyor
Kiz bence12+1’im şuanda doktor kesin demedi bebek plasentasını bacak arasına aldığı için tam göremedi bir çıkıntı var ama klitorise benzettim dedi sanki kız gibi %70 kız dedi ama sonradan değişebilir mi sonuçta daha erken yanlış görülme çok duyuyorum ben sitedede (arkadaşımda dahil) :) sizce değişir mi?
Bana da bakar mısınız 9+5 imNub teorisine göre yüzde 100 kız. O bele paralel olması ve ucundaki çatal görüntüsünden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?