Cinsiyet değişikliği

esma3a3a

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2009
184
8
96
Bursa
14+0 yanı 15.haftaya yenı gırdıgımde cınsıyet ıcın doktorum yüksek ihtimalle erkek dedı.size boyle dıyıp kıza donen varmı?dktorum oldukca ıyıdır bu arada.

benımde öyle oldu 13.haftada doktor %80 erkek dedı bızde gorduk ve kesın erkek dedık ama 2gun önce gıttıgımde kız dedı bu sefer %100 dıyor bıraz sasırdık ama doktorum da ıyı bı doktor ona sehır dısından gelenler oluyo bende bısey anlamadım ama doktorum 17.haftada kesınlesır demıstı hayırlısı....

Benim 12+5 günlükken bilmişti erkek dedi.Sonra 17 haftalıkken de erkek.Yine 21 haftalıkken prof da erkek dedi.Şu an 25 haftalığım.Yalnız bir arkadaşa kız demiş bir ay sonra erkek demiş.Çok emin olarak söylediyse pek yanılmıyorlar ama.

benimde 12+2 de erkek dedi. 35. haftadayım ve erkek.. tecrubeli doktorlar ultrasonları iyiyse erkenden biliyor.

benım sızlere gore günüm daha gec sanırım erkek kalır ozaman.15 haftadan sonra kız olursada artık kısmet..saglıklı doguralımda

hiç kız denilip de erkek çıkan var mı?dr kaan kocatepenin sitesinde bazı bebeklerin 20. haftaya kadar kız gibi görnüp daha sonra sürpriz yaparak erkek çıktığını nadiren de olsa görülmüştür diyo..hiç böyle bir durumla karşılaşan var mı???

5 aylıkken %50 60 kız dedi 1 ay sonra renkli ultrasona girdim erkek dedi sonra 1 ay sonra kendi doktoruma gittim o da erkek dedi yani olabiliyor

evet ben 6 aylık hamile iken 2 ayrı dr. a bektırdığımda 2si de erkek demişti sonra kız denildi...boshayallersmile

14+0 yanı 15.haftaya yenı gırdıgımde cınsıyet ıcın doktorum yüksek ihtimalle erkek dedı.size boyle dıyıp kıza donen varmı?dktorum oldukca ıyıdır bu arada.

Komsumuza doktor kız demıstı.Onlar da ona gore alısverıslerını yapmaya basladılar.6. ayında erkek oldugunu soyledı doktor. kafamçokkarıştı

erkek diyip kiz olani duymadim ama kiz diyip erkek olani duydum malum pipisi kalkik olmayinca kiz denilebiliyo =)
bana kiz dedi ama yinede pembelere atlama dedi o yüzden hala unisex kiyafeti aliyorum =)

canım bende çok iyi bi doktora gidiyodum...200 lira muayne ücreti veriyodum ve bana yüzde doksan erkek demişti,bu ay doktor değiştirdim ve kız olduğunu öğrendik...moral bozmak istemem ama olabiliyo böyle şeyler...dopplere girince kesinleşir cinsiyeti...

canım bır arakdasım var topıgını gorurse oda yazar belkı... aramızda onunla 1 bucuk ay var hemen hemen... erkektı bebegı... gecenlerde kız oldugunu soyledı... ayrıntılı ultrasonda cıkmıs :))

13. haftadan itibaren doktor hep erkek dedi. ondan sonra her gittiğimde tekrar tekrar dile getirdi erkek olduğunu. 38. haftadayım ve dün doktora gittim, yine erkek dedi. doktorumda yılların doktoru, anlıyordur diye düşünüyorum ama bakalım doğum olunca görücez, ama ben mavileri hazırladım bundan sonra süpriz olursa bilemem :)

Banada 15. haftada % 90 erkek %10 kız dedi. 2 hafta sonra tekrar randevum var. Acaba o %10 luk ihtimal gerçek olurmu diyorum kendi kendime. Aileme ve çevreme erkek dedim. kendimide öyle alıştırdım. Bakalım hayırlısı...

hiç kız denilip de erkek çıkan var mı?dr kaan kocatepenin sitesinde bazı bebeklerin 20. haftaya kadar kız gibi görnüp daha sonra sürpriz yaparak erkek çıktığını nadiren de olsa görülmüştür diyo..hiç böyle bir durumla karşılaşan var mı???

bana 17. haftada kız demişti hemde kesin konuştu 20. haftada erkek dedi ve oğlum oldu

Back
X