Doğuma Hazırlık Cinsiyet Değişimi Yaşayan Varmı Hangisine İnanacağım Şaşırdım :(

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

NevYas

Guru
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2009
6.007
8
356
İstanbul
Arkadaşlar 12+3 de Bebeğim için doktor kıza benziyor dedi daha sonra 14+2 de doktorum %90 kız daha değişmez dedi 15+0 da doktor bebek erkek dedi bacak arasında bi top gösterdi ve bugün 15+1 de başka doktor yine erkek dedi ama %100 demiyorlar..

Diyceksiniz niye bu kadar sık doktordasın :) doktor değiştirmeyi düşündüğüm için dün gittim ve ben nasılsa kız diye hiç sormadım cinsiyetini dr bakerken bebeğimiz erkek deyince şok oldum bugünde başka doktorda kesinleştirmek istedim belirsizlik çok canımı sıktı çünkü dün bu doktorda erkek gibi hiç kıza benzemiyor deyip bacak arasını gösterdi.Benim ilk bebeğim ve hiç fark etmiyor kız erkek ama belirsizlik kötü benim gibi olan varmı aranızda..Sizce hangisi doğrudur..

en iyisi hiç öğrenmemek.. ben öğrenmemiştim .... oh 9 ay rahat ettim :hulya:

vallahi aslında hepsi muamma.Bende 12 haftalıkken kız doğdu içime demişti doktor.15 haftalıkken aynı doktor %80 erkek dedi.31 haftalık hamileyim bebeğim erkek.Ama uzun süreden sonra bebeğinin cinsiyetinin aslında farklı olduğunu öğrenen anne adaylarıda var.ama 20 haftalığa kadar yanılma payının daha çok olduğu söyleniyor.Doktor ve ultrason bence çok önemli.Bence 1 ay sonra kesinleşir.Banada doktorum 19 haftalıkken %100 dedi.Çok küçükken tahmin yapmaları yanlış bence.

bende 13 haftalığım doktorum erkek dedi.ilk bebeğim farketmiyor ama sizin yazdığınız gibi şeyler duyunca tedirgin oluyorum.belirsizlik kötü...allahım herşeyin hayırlısını nasip etsin...

:ecrin_bebek:bende 13 haftalığım doktorum erkek dedi.ilk bebeğim farketmiyor ama sizin yazdığınız gibi şeyler duyunca tedirgin oluyorum.belirsizlik kötü...allahım herşeyin hayırlısını nasip etsin...

Cinsiyet tahmini için çok erken bir haftadasınız..
Tahmini için diyorum çünkü bebeğin pozisyounu, ultrason aletinin modeli, ve doktorun tecrübesini hesaba katarsak, bu haftalar sadece tahmin yapılabiliyor ..

Bu haftalarda söylenen tahminler kesin olmuyor genelde..
Bence doktorunuz size kesin tabirini kullanmadıkça kendinizi çok alıştırmayın bu haftalarda.

Benim doktorum 12.haftada benim ısrarımla tahminde bulundu 15.haftada da aynı tahminini kesinleştirdi..Değişen birşey yok.
Sizin için de hayırlısı olsun.
Çok kafaya takıyorsanız, üst model ultrason kullanan bir doktora cinsiyet için gidebilirsiniz.

benimde öyle doktorum 12.ci haftada erkek ama yanılma payım olabilir bu haftalar da çok oluyor dedi. 16 cı haftada kesin erkek diyip afedersiniz pipisinin resmini elimize verdi. ama inanaın etrafımda doğuma kadar kız denip erkek doğuranı erkek denilip kız doğuranı özellikle bu araalr çok duydum. tabiki kız erkek hiç farketmez rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin öncelikle ama şuda bi gerçekki bellirli zamöandan sonra hazırlık yapılıyor cinsiyetine göre oda düzenleniyo kıyafetti beşikti falan filan cinsiyet değişiminde sanırım en çok bu kısmı üzüyordu anne ve baba adaylarını

Arkadaşlar 12+3 de Bebeğim için doktor kıza benziyor dedi daha sonra 14+2 de doktorum %90 kız daha değişmez dedi 15+0 da doktor bebek erkek dedi bacak arasında bi top gösterdi ve bugün 15+1 de başka doktor yine erkek dedi ama %100 demiyorlar..

Diyceksiniz niye bu kadar sık doktordasın :) doktor değiştirmeyi düşündüğüm için dün gittim ve ben nasılsa kız diye hiç sormadım cinsiyetini dr bakerken bebeğimiz erkek deyince şok oldum bugünde başka doktorda kesinleştirmek istedim belirsizlik çok canımı sıktı çünkü dün bu doktorda erkek gibi hiç kıza benzemiyor deyip bacak arasını gösterdi.Benim ilk bebeğim ve hiç fark etmiyor kız erkek ama belirsizlik kötü benim gibi olan varmı aranızda..Sizce hangisi doğrudur..

bence erkektir cnm.erkek bebekleri 15 haftalıkken kesin biliyor doktorlar.hayırlı olsun
benim bebegimede 13 haftalıkken erkek dediler.18.hafta kız dediler.
bebegine aldıgın kıtafetleride görmüştüm hep pembe almışsın cok güzellerdi.saklarsın inşallah bidaki kız olur ona giydirirsin:)

Doktor bana 12 haftalıkken erkek dedi 16 da erkekti 19 da da şuan 22 haftalık hala erkek.
ama ablamın hamileliğinde önce erkek demişti doktor 15 haftalıkken ama 17 haftalıkken kız demişti ve kızı oldu.

13 ve 15 haftada erkeğe benziyo dedi 17 haftada kesin erkek dedi.dr. deneyimli ama burdaki msj okuyunca inanamıyorum.bence 1 ay bekle kesin sonuç alırsın ama bence erkektir 15 haftalıkken söylemiş dr. tecrübeside önemli.

ben değil ama arkadasın yasadı hemde 7. ayın sonuna kadar kız dendı sonra erkek pipisi geç gelişmiş nerdeyse 8 ay kız diye beklerken doğdu doğacak böyle şeyler oluyor o yüzden herşeye hazırlıklı olmak lazım

mrb bende ikinci hamileliğimi yaşıyorum. ilki kız 5,5 yaşında kızımda 16 haftalıkken doktor %99 kız dedi. bundada 16 haftalıkken %100 erkek dedi. burada yazılanları okuyunca içinde kuşku olmuyor değil acaba doktor yanıldımı diye düşünüyorum. çaktırmadan başka doktoramı gitsem.

ilkinde pek cinsiyeti önemsemiyorsunda ikincide öyle olmuyor. ne eksikse onu istiyorsun. ilki erkek olsaydı kız isterdim. kızım var erkek istiyorum. doktorun yanılmasından çok korkuyorum. gerçi önemli olan sağlıklı olması ama gönül ferman dinlemiyor. birde benim kaynanamın 7 torunu var hepsi kız bunu erkek dedik çok sevindi. doktor yanıldıysa ençok bundan dolayı üzülürüm.

Back
X