Bizimde erkek 18. Haftada netleşti değişmez sizindeHanımlar normalde adet tarihime göre 16 haftalık hamileyim ama bebiş 2 hafta kadar önden gidiyor 18 olarak görünüyor cinsiyetimize erkek dedi erkeklerin pek değişme olasılığınin olmadığını biliyorum ama 15 20 gün sonra tekrar gidecem ayrıntılı ultrasona sizce değişir mi midem çok bulanıyor bebiş sürekli sağda duruyor ve hala hareket yok yani çok nadir hissedebiliyorum vede kiloyu basenlerden bacaklardan alıyorum vede aşağıya baskı agri yapıyor bunları yaşayan var mı
Bizde aynı şekilde Umut ediyoruz işte bakalımbize 16+5te erkek dedi. biz bir umut detaylı ultrasonda da doktorun gözünün içine baktık, belki yanlış görmüştür diyeama yok erkek zaten 16+5te kendi dpktorumuz erkek dediğinde pipiyi ben bile görmüştüm ama işte bir umut
Bizde aynı şekilde Umut ediyoruz işte bakalımiki oğlum bir kızım var kıza es olsun istedim ama oglanlarda eş oldu kaçıncı haftasında hissetmeye başladım ben 17 oldum hala bişey yok arada bir hafif oda
Kızlar geç hareket eder falan derler şimdi erkeklere devrettiler kızlar herhalde18de tam net hissetmeye basladım ben
valla bilemicemKızlar geç hareket eder falan derler şimdi erkeklere devrettiler kızlar herhalde
Benim kız 14 haftalıkken göstermişti hareketlerinde hareketlerinde 14 haftada başladı kıpır kıpırdıvalla bilemicemhiç kızı tecrğbe etmedim
Devlete mi gidiyorsunuz, benim degistiHanımlar normalde adet tarihime göre 16 haftalık hamileyim ama bebiş 2 hafta kadar önden gidiyor 18 olarak görünüyor cinsiyetimize erkek dedi erkeklerin pek değişme olasılığınin olmadığını biliyorum ama 15 20 gün sonra tekrar gidecem ayrıntılı ultrasona sizce değişir mi midem çok bulanıyor bebiş sürekli sağda duruyor ve hala hareket yok yani çok nadir hissedebiliyorum vede kiloyu basenlerden bacaklardan alıyorum vede aşağıya baskı agri yapıyor bunları yaşayan var mı
Erkek diyen doktor devlette miydi?Devlete mi gidiyorsunuz, benim degisti16.hafta erkek denildi detaylida kiz oldugunu ogrendik
Evet genc bir doktordu, belkide cok dikkat etmedi ya da onemsemedi, %80 erkek demisti banaErkek diyen doktor devlette miydi?
Bana da özelde 12. Haftamda %95 erkek demişti ama doktor tecrübeliydi. Kızım şimdi iki yaşında ama hala olayın etkisindeyimEvet genc bir doktordu, belkide cok dikkat etmedi ya da onemsemedi, %80 erkek demisti bana
12.hafta icin baya erken davranmis soylemek icinBana da özelde 12. Haftamda %95 erkek demişti ama doktor tecrübeliydi. Kızım şimdi iki yaşında ama hala olayın etkisindeyim
Bende değişti önce 3 4 aylıkken kız dediler bende ondan sonra hiç sormadım 7 aylıkken artık birşeyler alacaktım doktor kız dimi eşya alacam diyince hayır erkek bu dedi emin misininz dedim evet dedi oğlum
Öyle işte şimdi bir tane daha çocucugum olsun istiyorum ama 2 kere düşük yaşadım allahım bir tane daha evlat nasip eder inşallahBende değişti önce 3 4 aylıkken kız dediler bende ondan sonra hiç sormadım 7 aylıkken artık birşeyler alacaktım doktor kız dimi eşya alacam diyince hayır erkek bu dedi emin misininz dedim evet dedi oğlum oldu
10.haftamda doktor kız dedi, kız doğurdum :)12.hafta icin baya erken davranmis soylemek icindetaylida bile yanlis soylenen oluyor cok da imkansiz degil yani
Bende ilk kizimda kiz denilmisti degismedi ama olabiliyor demek ki bazen, ikinci kizimda degisti10.haftamda doktor kız dedi, kız doğurdum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?