- 30 Ocak 2018
- 1.440
- 3.784
- 83
- Konu Sahibi Pembe Bal10cuk
-
Benim 14.haftada erkek demisti doktorumuz. 16.haftada kiza döndüKızlar 14 haftalık gebeyim. Bugün doktora gittik. Uzun uğraş sonunda bacaklarını açtı ve erkek dedi net bi şekilde. Organı gördü. Bizede gösterdi çıkıntıyı. Zaten ben yapısından erkek tahmin etmiştim ama yinede net görmeden söylemedim dedi doktorumuz. Bende peki yüzde kaç diye sordum. Hani kesin mi diye. %60 hatta %70 erkek Ama bazen klitoris çıkıntısını da erkek sanabiliyoruz dedi. Yapı olarakta erkeğe benziyor diye söyledi.
Sorum şu, sizde de bu haftalarda erkek diyip kız çıkan oldu mu?
Hani ilk haftalar kız diyip, sonradan organı görüp erkek diye söyleyeni duydum. Ama erkek diyip kız olanı hiç duymadım. Merak ediyorum var mı aranızda?
Ona göre alışverişe başlayacağım. Hayal kuruyorsunuz ister istemez.
Sizce ne yapmalıyım doğru mudur yoksa bekleyeyim mi 16-18 haftayı? :/
Benim 14.haftada erkek demisti doktorumuz. 16.haftada kiza döndükızım oldu. Sana tavsiyem alışverişe 20.haftada basla. Ben detayli ultrason sonrasi basladim.
Bana da 12 hafta da erkek dendi ve çıkıntısı gösterildi ama so rasında kıza benziyo dendi. Şuan 18+6 yiz 1 hafta sonra kontrolümüz var biraz daha bekle istersen eşya için. 5 ay boyunca kız emip erkek çıkan bile olmuşKızlar 14 haftalık gebeyim. Bugün doktora gittik. Uzun uğraş sonunda bacaklarını açtı ve erkek dedi net bi şekilde. Organı gördü. Bizede gösterdi çıkıntıyı. Zaten ben yapısından erkek tahmin etmiştim ama yinede net görmeden söylemedim dedi doktorumuz. Bende peki yüzde kaç diye sordum. Hani kesin mi diye. %60 hatta %70 erkek Ama bazen klitoris çıkıntısını da erkek sanabiliyoruz dedi. Yapı olarakta erkeğe benziyor diye söyledi.
Hani ilk haftalar kız diyip, sonradan organı görüp erkek diye söyleyeni duydum. Ama erkek diyip kız olanı hiç duymadım. Merak ediyorum var mı aranızda?
kızım için önce erkek demişti dr. galiba dış genital organ sis görünüyor ve yanılma payı oluyor. siz büyük alışverişleriniz için biraz daha bekleyin bence.Kızlar 14 haftalık gebeyim. Bugün doktora gittik. Uzun uğraş sonunda bacaklarını açtı ve erkek dedi net bi şekilde. Organı gördü. Bizede gösterdi çıkıntıyı. Zaten ben yapısından erkek tahmin etmiştim ama yinede net görmeden söylemedim dedi doktorumuz. Bende peki yüzde kaç diye sordum. Hani kesin mi diye. %60 hatta %70 erkek Ama bazen klitoris çıkıntısını da erkek sanabiliyoruz dedi. Yapı olarakta erkeğe benziyor diye söyledi.
14 haftalıkken gittim cok daha düşük bir tahminle erkek dedi sonra 16.haftada baska bır doktor daha erkek dedi ve kesinleşti erkektirKızlar 14 haftalık gebeyim. Bugün doktora gittik. Uzun uğraş sonunda bacaklarını açtı ve erkek dedi net bi şekilde. Organı gördü. Bizede gösterdi çıkıntıyı. Zaten ben yapısından erkek tahmin etmiştim ama yinede net görmeden söylemedim dedi doktorumuz. Bende peki yüzde kaç diye sordum. Hani kesin mi diye. %60 hatta %70 erkek Ama bazen klitoris çıkıntısını da erkek sanabiliyoruz dedi. Yapı olarakta erkeğe benziyor diye söyledi.
Benjm de boyle bep erkege benziyor, oglan dediler gercekten son ana kadar da erkek dedi herkes kiz diyrn olmadi. Ama bence de bekleyin.12+0 da erkek gibi dedi bi doktor.
12+5 de yüzde 90 erkek dedi başka bi doktor.
14+1 de kendi doktorum pipisinin resmiyle birlikte erkek dedi
dün 16+5 de başka doktor erkek dedi yine :)
benimki erkek ve hiç kız diyen olmadı
ama bi arkadasıma 16. haftalara kadar erkek dediler 17de kız cıktı detaylıyada girdi bebek kız
bizim doktor erkek dedikten sonra ben inandım zaten doktora güvenmekte önemli :)
14. haftada yüzde 70 erkek dedi. Organını bile göstermişti. 16. haftada yüzde 90 kız dedi. Ama hala birşey alamadım. 20. haftada gittiğimde kesin öğrenirim inşallah :)Kızlar 14 haftalık gebeyim. Bugün doktora gittik. Uzun uğraş sonunda bacaklarını açtı ve erkek dedi net bi şekilde. Organı gördü. Bizede gösterdi çıkıntıyı. Zaten ben yapısından erkek tahmin etmiştim ama yinede net görmeden söylemedim dedi doktorumuz. Bende peki yüzde kaç diye sordum. Hani kesin mi diye. %60 hatta %70 erkek Ama bazen klitoris çıkıntısını da erkek sanabiliyoruz dedi. Yapı olarakta erkeğe benziyor diye söyledi.
14 haftalıkken gittim cok daha düşük bir tahminle erkek dedi sonra 16.haftada baska bır doktor daha erkek dedi ve kesinleşti erkektirhayırlı olsun sağlıkla büyüsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?