Cinsiyet için tedavi

Shryldz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2021
286
256
53
Merhabalar arkadaşlar ben son dönemlerde hep Dr tedavisiyle cinsiyet seçimi için şans arttırıcı tedavi olduğunu duydum bunu yaptıranlar varmı ve gerçekten oluyor mu diye merak ettiğim den konuyu açayım dedim yapanlar varmı siz veya çevrenizde benim sadece bir arkadaşım yaptırmıştı onun olmuştu dediğine göre yumurta takibi yapılıyormus sanırım ve başka nasıl bir tedavi uygulanıyor tabi bilmiyorum

O nasıl bir şeymiş ilk defa duydum. Allah neyi nasip ederse o olur. Hayırlısını istemek lazım. Hangi cinsiyeti istiyorsun ki??

Ben istemiyorum şimdi sadece merak ettim istesem zaten konuyu buraya yazmak yerine Dr gider sorardim tabi ki Allah'ın dediği olur onun aksini söylemedim söyleyemem

Ben istemiyorum şimdi sadece merak ettim istesem zaten konuyu buraya yazmak yerine Dr gider sorardim tabi ki Allah'ın dediği olur onun aksini söylemedim söyleyemem
Yok isteyebilirsin bu gayet normal. Tedavi konusunu bilmiyorum da kesinliği olmayan bazı şeyler duymuştum. İlişkide erkek önce boşalırsa kız olma ihtimalinin, kadın önce olursa da erkek olma ihtimalinin yüksek olduğunu falan.

Yok isteyebilirsin bu gayet normal. Tedavi konusunu bilmiyorum da kesinliği olmayan bazı şeyler duymuştum. İlişkide erkek önce boşalırsa kız olma ihtimalinin, kadın önce olursa da erkek olma ihtimalinin yüksek olduğunu falan.
Evet bazı öyle şeyler de var bende duydum ne kadar doğru bilemeyiz tabiki ama Dr larin böyle tedavi yaptığını ilk defa duydum diye bende merakımdan yazdım gerçekten varmı diye daha yeni çıkmış demekki böyle bir tedavide

Back
X