cinsiyet kafam karıştı :(

Demirsema

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2015
418
215
53
Istanbul
merhaba kızlar 17+3 haftalık hamileyim 12. haftada doktorum çıkıntı var erkeğe benziyo dedi 14. haftada başka bi doktora gittim erkek gibi net göremiyorum poziyonu kötü ama erkeğe benziyo dedi 16. haftada pipi gördüm ama çok hareketli foto alamadığım için %85 erkek dedi kendimi erkeğe göre ayarladım dün gittim tekrar bacak arasında kordon topuk ne varsa toplamış ama bundan erkek çıkması mucize dedi eşim çok erkek çocuk istiyodu herkezede söyledi bende baya alıştırmışım kendimi şimd doktorun kıza benzettiğini söyleyemiyorum ona tabiki ALLAH sene sonra evlat vermiş kızı erkeği ayırt etmiyorum ama kendimi alıştırmışım baya halbuki çok kız istiyodum ben

HAYIRLISI OLSUN 2 KEZ ERKEK DENMIŞ ERKEK OLABILIR:)

Bi akrabamın kızı vardı. 11 de erkek dedi 12 de yine erkek 16 erkek 17 kız dedi neyse kız dedik heralde 20 erkek dedi pipsini şaklamış dedik inada inandık. 24 kıza benziyo kız bu kesin artık sesi gittik pembeler aldık. 30 oldu %100 erkek dedi. Ve oğlu oldu.

kesin çok merak edioruz diye böyle oldu kordonu dolamış bebeğim bacak arasına doktor anlayamıyor :) neyse sağlıklı olsunda ayrıntılıyı beklicez artık ya bodur pipili yada pipi yok:)

Fotosunu atsan baksak nubuna

kesin çok merak edioruz diye böyle oldu kordonu dolamış bebeğim bacak arasına doktor anlayamıyor :) neyse sağlıklı olsunda ayrıntılıyı beklicez artık ya bodur pipili yada pipi yok:)
Canım bence başka bi hastaneye git sırf cinsiyet için geldim de gitmeden bol su iç çikolata ye . Haftan ileri zaten

bunlarda erkek dedi bacak arası resmi 13. haftaydı sanırım

Eklentiler

• IMG-20161125-WA0008.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 809
  • 20161206_191528.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 653
  • 20161202_164139.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 804
bacak arası 13.hafta fotosu pek erkeğe benzemiyor, bizimde bir fotomuz var tam 13. haftada. daha belli değildi bizim ama erkek büyük ihtimalle demisti.

Kuzum ben 13+2 de gittim bi doktora kız dedi. Sonra kendi doktorum büyük ihtimalle kız dedi iki kere. Aynı hafta yine kendi doktorun %90 erkek dedi. Ben şoka girdim. 15 haftalıktım ve kız için hazırlık yapmıştım. Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim. Başka bi doktora gittim 4D bi saat baktı ve kız dedi. Bir hafta sonra kendi doktorum da kız dedi. Diyeceğim odur ki doktorlar bazen alakasız bişeyi yüksek ihtimalle söylüyor. Bana kendi doktorumun neden böyle bişey dediniz dediğimde açıklaması şöyleydi. Bebeğin anneden gelenn hormonlarla cinsel organı aşağıda ya da yukarıda olabilirmiş. Bu da yanılma yaparmış. Mesela kız anneden fazla hormon alırsa cinsel organı aşağıda olurmuş. Bu erkek gibi algılamasına seebep olurmuş. Erkekte ise bu tam tersiymiş. Anneden alınan hormonla cinsel organ yukarı çıkarmış. Hatta bazen doğuma kadar öyle kalırmış. Doğumdan sonra estetk operasyonla nadirde olsa düzeltilen olurmuş. Demem o ki Bir hafta daha bekle. Ya da başka doktora git. Bence bebeğin erkek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…