- 1 Eylül 2011
- 2.837
- 1.975
- 398
Önce dilerim sağlıkls kucağına alırsın çok benzer bir durum yaşadım ve 17. Hafta bittiğinde erkek sandığım bebeğimin kız olduğunu öğrendim...hep kız çocuk isterdim sinra erkek annesi olma fikrine zor alıştım...fazla alışmış olmalıyım dr um kız bu dediğinde iyi üzülmüştüm fakaaaaat yeniden kız fikrine o kadar çabuk alıştım ki....şimdi 4 yaşında dünyalar tatlısı varlığına hep şükrettiğim bir kızım var....merhaba kızlar 17+3 haftalık hamileyim 12. haftada doktorum çıkıntı var erkeğe benziyo dedi 14. haftada başka bi doktora gittim erkek gibi net göremiyorum poziyonu kötü ama erkeğe benziyo dedi 16. haftada pipi gördüm ama çok hareketli foto alamadığım için %85 erkek dedi kendimi erkeğe göre ayarladım dün gittim tekrar bacak arasında kordon topuk ne varsa toplamış ama bundan erkek çıkması mucize dedi eşim çok erkek çocuk istiyodu herkezede söyledi bende baya alıştırmışım kendimi şimd doktorun kıza benzettiğini söyleyemiyorum ona tabiki ALLAH sene sonra evlat vermiş kızı erkeği ayırt etmiyorum ama kendimi alıştırmışım baya halbuki çok kız istiyodum ben
o baskılar olsa olsa eşimin tarafından olur canım ki onada eşim müsade etmiyo zaten bizim 4.5 sene sonra tam tüp bebek tedavisine başlıyacağımız ay gelen meleğim bu biz Allahtan sadece hayırlısını istedik rabbim böyle nasip etti tabi burkuldu içim ama çok şükür hiç olmasaydı napardım cok yakın bi tanıdığım seneler sonra tüp bebek yaptırdı ve tutmadığını öğrendi onu düşündükçe cinsiyette neymiş sağlıklı olsunda demekten başka bişey gelmiyo içimden kız evlar cennet kapısı açtırırmış insana. benim kızdığım konu %85 erkek demesi belli değil desin erkek niye diyo eşimde bende baya bi şok yaşadıkÖnce dilerim sağlıkls kucağına alırsın çok benzer bir durum yaşadım ve 17. Hafta bittiğinde erkek sandığım bebeğimin kız olduğunu öğrendim...hep kız çocuk isterdim sinra erkek annesi olma fikrine zor alıştım...fazla alışmış olmalıyım dr um kız bu dediğinde iyi üzülmüştüm fakaaaaat yeniden kız fikrine o kadar çabuk alıştım ki....şimdi 4 yaşında dünyalar tatlısı varlığına hep şükrettiğim bir kızım var....
Yalnız kızsa muhtemel mahalle baskısına hazır ol...şimdi 2. Bekliyorum şükürler olsun ki o da istediğim gibi kız ama gözün aydın diyenlerin sayısı bir elin parmaklarını geçmez aldığım tepkiler genelde " olsun sağlıklı olsun da" şeklinde üzüldüğümü falan zannediyorlar galiba
buyur canım buyduSenin bebişin 13 . Haftada bacak arasına baktı öı Dr resim verdi mi?
Tamam benim ki de kızbuyur canım buydu
ilkmi senin canımTamam benim ki de kız
Yok tatlım ikinci sıpamilkmi senin canım
ayy ne güzel 2 kız kardeşş ben hep ilki ne olursa ikincide o olsun istiyorum ama eşim ne der bilmiyorumYok tatlım ikinci sıpam
kaçıncı haftada canım bu görüntü ay bebikimden henüz böyle net bi foto alamadık tek bacak arası 13. haftada gösterdi ondada doktor çıkıntısı var erkek çıkıntısı gibi dedi. bende net görüntü alamadığımız için bi umut belki degişir diyorumbana 11 12 haftalikken %60 kiz dedi dr. sonra 14 haftalikken baska doktora gittim o %85 kiz dedi. 16 haftalikken baska doktora gittim o da %95 kiz dedikendimi o kadar hazirladim ki kiza (3 yasinda bir oglum varda ) tabiki oncelikli duam saglikli ve hayirli olusu herkes gibi
.. degisirse bi hayal kirikligi olurEki Görüntüle 1931255 bu arsiz kizimin bacak arasi degisir mi ki sizce???
Yok tatlım kıza benziyor sesi bacak arasına baktı biayy ne güzel 2 kız kardeşş ben hep ilki ne olursa ikincide o olsun istiyorum ama eşim ne der bilmiyorumhayırlısı olsun canım hakkında senin için sanki biraz erken ama ya %100mü dedi doktor
Kız bacak arası bom boş sonradan pipi takacak değilsin bu haftada helebana 11 12 haftalikken %60 kiz dedi dr. sonra 14 haftalikken baska doktora gittim o %85 kiz dedi. 16 haftalikken baska doktora gittim o da %95 kiz dedikendimi o kadar hazirladim ki kiza (3 yasinda bir oglum varda ) tabiki oncelikli duam saglikli ve hayirli olusu herkes gibi
.. degisirse bi hayal kirikligi olurEki Görüntüle 1931255 bu arsiz kizimin bacak arasi degisir mi ki sizce???
varmı bacak arası fotosuYok tatlım kıza benziyor sesi bacak arasına baktı bi
Var tatlımvarmı bacak arası fotosu
varmı bacak arası fotosu
16 haftalik bu goruntu :) insallah bakalimkaçıncı haftada canım bu görüntü ay bebikimden henüz böyle net bi foto alamadık tek bacak arası 13. haftada gösterdi ondada doktor çıkıntısı var erkek çıkıntısı gibi dedi. bende net görüntü alamadığımız için bi umut belki degişir diyorumama seninkinde hiçç çıkıntı yok dümdüz değişceğini sanmam
hahahah herkes oyle diyor ama %100 denmeyince hep bi icimde acaba diyorum :))Kız bacak arası bom boş sonradan pipi takacak değilsin bu haftada hele
13 te bacak arası boş muydu böyle16 haftalik bu goruntu :) insallah bakalim
hahahah herkes oyle diyor ama %100 denmeyince hep bi icimde acaba diyorum :))
13 te bacak arasina bakarak degil yapisina bakarak %85 dedi dr. bacak arasini goremedi tam13 te bacak arası boş muydu böyle
Anladım canım13 te bacak arasina bakarak degil yapisina bakarak %85 dedi dr. bacak arasini goremedi tam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?