cinsiyet kafam karıştı :(

Önce dilerim sağlıkls kucağına alırsın çok benzer bir durum yaşadım ve 17. Hafta bittiğinde erkek sandığım bebeğimin kız olduğunu öğrendim...hep kız çocuk isterdim sinra erkek annesi olma fikrine zor alıştım...fazla alışmış olmalıyım dr um kız bu dediğinde iyi üzülmüştüm fakaaaaat yeniden kız fikrine o kadar çabuk alıştım ki....şimdi 4 yaşında dünyalar tatlısı varlığına hep şükrettiğim bir kızım var....

Yalnız kızsa muhtemel mahalle baskısına hazır ol...şimdi 2. Bekliyorum şükürler olsun ki o da istediğim gibi kız ama gözün aydın diyenlerin sayısı bir elin parmaklarını geçmez aldığım tepkiler genelde " olsun sağlıklı olsun da" şeklinde üzüldüğümü falan zannediyorlar galiba

o baskılar olsa olsa eşimin tarafından olur canım ki onada eşim müsade etmiyo zaten bizim 4.5 sene sonra tam tüp bebek tedavisine başlıyacağımız ay gelen meleğim bu biz Allahtan sadece hayırlısını istedik rabbim böyle nasip etti tabi burkuldu içim ama çok şükür hiç olmasaydı napardım cok yakın bi tanıdığım seneler sonra tüp bebek yaptırdı ve tutmadığını öğrendi onu düşündükçe cinsiyette neymiş sağlıklı olsunda demekten başka bişey gelmiyo içimden kız evlar cennet kapısı açtırırmış insana. benim kızdığım konu %85 erkek demesi belli değil desin erkek niye diyo eşimde bende baya bi şok yaşadık

bana 11 12 haftalikken %60 kiz dedi dr. sonra 14 haftalikken baska doktora gittim o %85 kiz dedi. 16 haftalikken baska doktora gittim o da %95 kiz dedi kendimi o kadar hazirladim ki kiza (3 yasinda bir oglum varda) tabiki oncelikli duam saglikli ve hayirli olusu herkes gibi
.. degisirse bi hayal kirikligi olur bu arsiz kizimin bacak arasi degisir mi ki sizce???

kaçıncı haftada canım bu görüntü ay bebikimden henüz böyle net bi foto alamadık tek bacak arası 13. haftada gösterdi ondada doktor çıkıntısı var erkek çıkıntısı gibi dedi. bende net görüntü alamadığımız için bi umut belki degişir diyorum ama seninkinde hiçç çıkıntı yok dümdüz değişceğini sanmam

ayy ne güzel 2 kız kardeşş ben hep ilki ne olursa ikincide o olsun istiyorum ama eşim ne der bilmiyorum hayırlısı olsun canım hakkında senin için sanki biraz erken ama ya %100mü dedi doktor
Yok tatlım kıza benziyor sesi bacak arasına baktı bi

Kız bacak arası bom boş sonradan pipi takacak değilsin bu haftada hele

16 haftalik bu goruntu :) insallah bakalim

Kız bacak arası bom boş sonradan pipi takacak değilsin bu haftada hele
hahahah herkes oyle diyor ama %100 denmeyince hep bi icimde acaba diyorum :))

benim 16. haftada oğluşum bacaklarını açmıştı tamamen bildiğiniz pipi belliydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…