- 11 Haziran 2024
- 169
- 42
- 18
- 26
- Konu Sahibi pcossendromu
-
Kıyafet dışındaki alısverıslerinizi yapın unisex alın . Doğuma 1-2 ay kala yapın elbıse için
kıyafet zaten yenı doğan alacaksınız sonrası bebegın kılosuna göre alırsınız çok hızlı büyüyorlci
Cinsiyetin önemi yok ama insan merak ediyor.Sizce bir dahakine de erkek deme şansı var mıKıyafet dışındaki alısverıslerinizi yapın unisex alın . Doğuma 1-2 ay kala yapın elbıse için
kıyafet zaten yenı doğan alacaksınız sonrası bebegın kılosuna göre alırsınız çok hızlı büyüyorlar
16 hafta daha nettir die düşünüyorumCinsiyetin önemi yok ama insan merak ediyor.Sizce bir dahakine de erkek deme şansı var mı
Teşekkürler canım:)16 hafta daha nettir die düşünüyorum
Ultrason foto varsa yuklermısınız son gittiğinizTeşekkürler canım:)
Ultrason foto varsa yuklermısınız son gittiğiniz
1.fotoğraf dün ki diğer 12. HaftalıkkenUltrason foto varsa yuklermısınız son gittiğiniz
TeşekkürlerKızınız olcak ramzi teorisine göre nubu karşıya bakıyor
Sizce benimki ne anlıyor musunuz cinsiyetten çok merak ediyorum.Kızınız olcak ramzi teorisine göre nubu karşıya bakıyor benım görüşüme göre
my mister sen yorum yapıyordun dimi usg ye yardımcı olur musun
Sizce benimki ne anlıyor musunuz cinsiyetten çok merak ediyorum.
Cinsiyetiniz belli oldu muu, ben erkek gördüm sanki buradaSizce benimki ne anlıyor musunuz cinsiyetten çok merak ediyorum.
Belli oldu mu cinsiyetiniz acaba?İyi günler ben 24 haftalık biturlu gözükmüyor cinsiyeti bakabilirmisiniz
Bende bilmiyorum daha bir erkek bir kız diyorlar görünüşe göre doğumda ögrenecemCinsiyetiniz belli oldu muu, ben erkek gördüm sanki burada
Malesef bilmiyorum doktorlar net birşey demedi sağlıklı olsunda herşeyin hayırlısı artık doğumda ögrenecem bu gidişleAma 29. Haftadasınız sanırım erkekse zaten çok net belli olmazmı yani pipi yoksa kızdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?