Cinsiyet merak edenleeer :)

ilk duam saglikli hayirli olmasi tabiki. ama bi oglum var 3 yasinda. bi de kizim olsa fena olmaz :))
Ayni durumdayiz iki bucuk yasinda oglum var simdi kiz olsa fena olmaz yani :))
Ne belirtileri var peki sende yani oglandan farkli olarak..
Cin/rus takvimi denedinmi? Yada baska birsey..? Benim oglandada bulantim vardi simdi yine var.. farklilik göremiyorum pek ama cok agirlik var üstümde bu defa..

devlet hastanesinde bana söylemediler sizde de durum aynı mı özele gidicem devlet hastanesinden memnun kalmadım zaten 15 haftalığım

Benimde 2 yaşında oğlum var kız çocuğu çok istedim hep dua ettim aşırıya gitmemek kaydıyla tecrübelerimi paylaşayım

10 haftalık Ken doktor %80 erkek dedi ve daha sonra muayene bitimi esnasında hayır bu kordon dedi

12 haftalikken 2li taramaya ayrıntılı da doktor yüksek ihtimal kız dedi

14 haftalikken erkeğe benzeten doktor %100 kız bu dedi

16 haftalikken kesin olarak kız dendi

Şuan 17 haftalığım rahatsızlandım gittim kız olduğu kesin dedi

Bende hala inanamıyorum çok kız istediğimde doktora gizlemiş olabilirimi dedim kesinlikle hayır belli ben gördüm dedi

Benimde 2 yaşında oğlum var kız çocuğu çok istedim hep dua ettim aşırıya gitmemek kaydıyla tecrübelerimi paylaşayım

10 haftalık Ken doktor %80 erkek dedi ve daha sonra muayene bitimi esnasında hayır bu kordon dedi

12 haftalikken 2li taramaya ayrıntılı da doktor yüksek ihtimal kız dedi

14 haftalikken erkeğe benzeten doktor %100 kız bu dedi

16 haftalikken kesin olarak kız dendi

Şuan 17 haftalığım rahatsızlandım gittim kız olduğu kesin dedi

Bende hala inanamıyorum çok kız istediğimde doktora gizlemiş olabilirimi dedim kesinlikle hayır belli ben gördüm dediEki Görüntüle 1907373

10 haftalikken karistirmasi gayet normal cünkü cok erken söylemis bence ama sonradan 12 haftalik filan normal..

Bak Allah gönlüne göre vermis seninde ne güzel.. bende cok istedigimden dr kiz dese bile inanamam gibi geliyor..
Ama oluncada oluyor.. bende asiriya kacmamak sartiyla istiyorum yani dualarim hep o yönde hayirlisiysa diyorum :))

Allah seninde gönlündekini nasip etsin inşallah herşeyi hayirlisi

oglumda cin takvimi tutmamisti. ben inanmiyorum ona ya :) oglumda ilk 3 ay 3 kilo almistim. bunda 2 kilo verdim.istifra yok ama tiksinme ve yemek yiyememe cok. sabahlari cok bulantim olmasada aksam 5 ten sonra felaket. aksam yemegi ne zaman yediğimi hatirlamiyorum ogrendigimden beri. hayirlisi bakalim. 10 12 haftalikkenki tahminler pek dogru olmuyor. yanilabiliyorlar. benim doktorum 5. aydan once soylemiyor. 14. haftada ablamin doktoruna gidicem o yuzden.

Bende inanmiyorum cin takvimine filan ya sacma geliyo ama yapioyruz illa..
Bende öyleyim inanki aksamlari fena bulanti oluyo besden sonra hatta dedim kendi kendime sabah bulatisi duydumda aksam bulantisi neyin nesi.. gece yatinca cok rahatsiz ediyo beni bulanti.. aksamlari anca meyve yiyorum.. Allah kolaylik versin hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…