Cinsiyet merak edenleeer :)

Idrardanmi bu karara vardin canim ? Daha cok erken senin sen biraz daha bekle sonralarda bidaha bak belirtilere
Idrardan canım ama benim bat tarihim bile yarin ben erken ogrendim ben kız bebek icin ovulasyon testiyle adetten sonra gun asir iliski oldu yumurta catlamadan oncede biraktim hayirlisi bakalim

Allah hepimize sağlıklı hayırlı bebişler versin inşallah..
benimde 8 yaşında 2 kızım var (ikiz) , gönlümüzden bide oğluşumuz olsa diye geçiriyoruz ama Allah ım ne verirse kız erkek sağlıkla versin inşallah..

Tabiki cnm ztn elimizde olan birsey degil.. ben hep diyorum eger kizim olup bizi üzecekse olmasin daha iyi.. Rabbim hayirli evlat versin, kizinda oglaninda hayirlisini versin.. sende yakinda ögrenirsin 11 haftalik olmussunuz bile

Tabiki cnm ztn elimizde olan birsey degil.. ben hep diyorum eger kizim olup bizi üzecekse olmasin daha iyi.. Rabbim hayirli evlat versin, kizinda oglaninda hayirlisini versin.. sende yakinda ögrenirsin 11 haftalik olmussunuz bile
evet 1-2 hafta sonra dr. ikili teste çağırdı zaten , 13. haftayı doldurup gitmeyi düşünüyorum ki cinsiyeti daha net görünür belki diye. gerçi gösterirse tabii:)

Benim ilk hamileligimde kontrolde erkenden belli olmusdu.. hatta biz sormadik dr kendisi sordu bilmek istermsniz cinsiyeti diye.. tabiki dedik.. 90% erkek demisdi birdahaki terminde 100% söylerim kesinlesir dedi ve öylede kalmisdi

Doğrudur, benim doktor iyi değildi. "Karnında ışık yok" falan diyordu. Herkes "Yuhh, o kadar da saçmalamaz bi doktor!!" demişti. Bende doktorumu değiştirdim, haftaya teriminin var tekrar, o zaman kesin söyler... Bir de Almanya'da duruyoruz, doktor "TÜRK" diye de biraz manyak manyak konuşuyordu... ?? !!

Evet gercekten sacmalamis karninda isik yok ne alaka ??
Iyiki degistirmssn doktorunu.. keske daha önce degistirseydin.. türk olsa bile iyi bi dr olabilirdi ama degil anladgm kadariyla

Evet gercekten sacmalamis karninda isik yok ne alaka ??
Iyiki degistirmssn doktorunu.. keske daha önce degistirseydin.. türk olsa bile iyi bi dr olabilirdi ama degil anladgm kadariyla

Aynen.. Şimdi değiştirdim de memnunum allaha şükür. Çok ilgileniyor sağolsun. Önceden değiştirmediğim için pişmanım zaten ama ne yapcan, zamanı geriye alamıyorsun ki... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…