Cinsiyet merak edenleeer :)

Valla canım yengem kış hamilesiydi nisan da doğum yaptı ayakları sürekli duvardaydı elinde kolonya şişesi ile dolaşıyordu şimdi 13 yaşında topaç gibi bi oğlu var. Yani gerçekten kişiden kişiye değişiyo. He ayrıca benim de ayaklarım yaz kış hiç ısınmaz hep üşür. Bu araa daha da çok üşüyor. Kesin olmamakla birlikte doktor kıza benzetti. :)

Aynen canm inanmamak lazim böyle sacma seylere aslinda.. ayak daha fazla üsürse erkek olurmus, sag gögüs soldan daha büyüksede erkek olurmus
Bazi seyler tmm mantikli olabiliyorda bazisini bilemiyorum...

Ya kizlar bisey sorcam size.. ben daha 9+2 yim ve basdan beri kasik agrilarim filan hep sol kasigimda oldu bebekde sola yerlesmis ztn.. bir kac gündür hareketlenme var gibi pitir pitir cok sIk hisseder oldum.. 5 dakika önce yine oldu.. ama daha erken degilmi olabiliyormu bu kadar erken..??

Tabiki vücudla da alakasi var insandn insana degisiyor arkadasim cok zorlandi.. bazisi kolay hemen toparliyor.. ins bu seferde hemen toparlanirsin sonucda 1 cocuk daha var
aynen öyle inş. bakalım 23 kasım a gün verdi şuan içinde şükür bi sıkıntımız yok

Benim ilk hamileligimde kontrolde erkenden belli olmusdu.. hatta biz sormadik dr kendisi sordu bilmek istermsniz cinsiyeti diye.. tabiki dedik.. 90% erkek demisdi birdahaki terminde 100% söylerim kesinlesir dedi ve öylede kalmisdi
erk de daha erken belli oluyor demekki

Az kalmis yakinda ögrenirsin.. :)) icinde his varmi yada dr hicmi birsey söylemedi.. baska birsey yapdinmi denedinmi yani cin takvimi falan filan

İçimde erkek hissi vardı şimdi sanki kız :)
Hiçbir şey denemedim.
Çin takvimine göre de kız dedi arkadaşım

Bir de ben devlet hastanesine gittim devlette pek söylemiyolarmış galiba dr da ultrason fotoğrafını yarım vermiş anlaşılmasın diye mi tesadüf mü anlamadım

10+3 bizim cinsiyeti mız de bi bakarmisiniz

Eklentiler

• 20161104_162126-1.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 39
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…