- 28 Ekim 2016
- 325
- 166
- 18
- Konu Sahibi mavisimm11
-
Sevindimi peki öyle diyince dr :) illaki sevinmissindirde hani seninde aklindan kiz erkek bisey geciyormuydu :))Hayırlısı canım benim :)
Valla canım yengem kış hamilesiydi nisan da doğum yaptı ayakları sürekli duvardaydı elinde kolonya şişesi ile dolaşıyordu şimdi 13 yaşında topaç gibi bi oğlu var. Yani gerçekten kişiden kişiye değişiyo. He ayrıca benim de ayaklarım yaz kış hiç ısınmaz hep üşür. Bu araa daha da çok üşüyor. Kesin olmamakla birlikte doktor kıza benzetti. :)Neyse hamilelik sonrasi eski halimizi aliriz merak etme :))
Benim bide ayaklarim cok üsüyor ya seninde öylemi.. zaten hep üsürdü simdi daha fena buzzz gibiler.. oda erkek belirtisiymis diye okudum..yani ayak cok üsürse erkek olurmus ama sacma geldi bana
Aynen canm inanmamak lazim böyle sacma seylere aslinda.. ayak daha fazla üsürse erkek olurmus, sag gögüs soldan daha büyüksede erkek olurmusValla canım yengem kış hamilesiydi nisan da doğum yaptı ayakları sürekli duvardaydı elinde kolonya şişesi ile dolaşıyordu şimdi 13 yaşında topaç gibi bi oğlu var. Yani gerçekten kişiden kişiye değişiyo. He ayrıca benim de ayaklarım yaz kış hiç ısınmaz hep üşür. Bu araa daha da çok üşüyor. Kesin olmamakla birlikte doktor kıza benzetti. :)
aynen öyle inş. bakalım 23 kasım a gün verdi şuan içinde şükür bi sıkıntımız yokTabiki vücudla da alakasi var insandn insana degisiyor arkadasim cok zorlandi.. bazisi kolay hemen toparliyor.. ins bu seferde hemen toparlanirsin sonucda 1 cocuk daha var
erk de daha erken belli oluyor demekkiBenim ilk hamileligimde kontrolde erkenden belli olmusdu.. hatta biz sormadik dr kendisi sordu bilmek istermsniz cinsiyeti diye.. tabiki dedik.. 90% erkek demisdi birdahaki terminde 100% söylerim kesinlesir dedi ve öylede kalmisdi
Bakalim kizda kalacakmi degisecekmi :)12 haftalık gebeyim doktora gittim tam net belli olmamakla birlikte kız a benziyor dedi :)
Az kalmis yakinda ögrenirsin.. :)) icinde his varmi yada dr hicmi birsey söylemedi.. baska birsey yapdinmi denedinmi yani cin takvimi falan filan
ASLINDA CANIM DA ÇOK TATLI İSTİYOR AMA BELLİ DE OLMAZ :)Bakalim kizda kalacakmi degisecekmi :)
çin takvimine göre benim de kız :))İçimde erkek hissi vardı şimdi sanki kız :)
Hiçbir şey denemedim.
Çin takvimine göre de kız dedi arkadaşım
çin takvimine göre benim de kız :))İçimde erkek hissi vardı şimdi sanki kız :)
Hiçbir şey denemedim.
Çin takvimine göre de kız dedi arkadaşım
Peki belli oldu mu cinsiyet ? :)çin takvimine göre benim de kız :))
çin takvimine göre benim de kız :))
maalesef daha değil :) bir kaç hafta içerisinde olur heralde gerçi çok da merak etmiyorum sağlıklı ve hayırlı olsun yeter :)Peki belli oldu mu cinsiyet ? :)
kıza benziyor ama hayırlısı :) kesinleşince bizle de paylaş cnm10+3 bizim cinsiyeti mız de bi bakarmisiniz
Aynen cnm kiz gibi :)10+3 bizim cinsiyeti mız de bi bakarmisiniz
hakkaten kız senesi galiba ne kadr çok kız bekleyen var :))Aynen cnm kiz gibi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?