Cinsiyet muallağı

mutluluk_06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2013
555
159
53
kızlar bugün dr gittim benim hesabıma göre 16 haftalığım ama ulturasonda 14.15 haftalık dedi dr ve cinsiyeti için ise sanki erkek gibi dedi ama çok minicik bişe gördüm dedi net bişe diyemiyorum dedi ben tekrar sordum istediğim gibi bişe göremedim benzettim sadece dedi. Yani yanılma payı ne kadardır yada varmıdır erkek denilip kız çıkanlar varmı aranızda

Bende bebek için uğraşıyorum henüz hamile değilim ama 2 tane arkadaşımın ve yeğenimde aynı oldu kız kız dediler uzun süre sonra erkek çıktı. Bence bir kaç hafta sonra tekrar baktır canım emin olmak için

Bende çok duydum erkek deyip kız çıkanları doktor istediğim gibi bişe göremedim erkeğe benziyo ama nette değil dedi yani madem bu kadar belirsiz niye kafa karıştırıyosun ki dimi

ikili test sonucunca hcg ile ılgılı olan bır değer vardı adını hatırlayamadım şimdi..
50 üzeri çıkarsa yüksek ihtimal kız dıyorlar..
benım ve bır arkdaşaımın öyle oldu..tutar mı bılmem ama fikir işte :)

İkili test yaptırmadım canım ben o yüzden onu bilemiyorum

Benimde 18+2 de baktı en son doktorum erkeğe benzettim dedi düşünün 18 haftalık olmuş hala benzetme kesin bişi yok yani. İki hafta sonra ayrıntılı usg taraması olacak ozaman sanırım herşey belli olur. Bu arada benim bhcg değerim 50 üstü çıkmıştı 62 çıkmıştı bakalım ne olacak bende çok merak ediyorum ama malesef doğru düzgün bişey diyen doktor olmadı.

senin bari muallak benim nal gibi ultrasyon var direk bacak arası ekliyorum yorum yaparmısın:) bende ümidimi ikili teste bıraktım

Eklentiler

• fotoğraf.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 114
senin bari muallak benim nal gibi ultrasyon var direk bacak arası ekliyorum yorum yaparmısın:) bende ümidimi ikili teste bıraktım
Canım ben bu resimleri pek yorumlayamıyorum ama ultrason resimlerini yorumlayan bir konu açılmıştı buralarda istersen o sayfaya bu resmi koy belki yorumlayan çıkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…