Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uyumayın kizlarSuan 13 haftamin ilk günü Çarşamba gidicem doktara özelde takipliyim
Attığım ultrasonlar 7 haftalık ve 9 haftalık sizce cinsiyet ne olabilir kontrol öncesi tahminlerinizi alayım![]()
Haydi butonlaraUyumayın kizlar![]()
Ay canım bende öyle hissediyorum ama şu eşimle anlaşamıyoruz oda kız hissediyorKese şekline göre erkek diyorum
Yorum için tesekkur ederim canim kızımda erkegide bizim Sağlıklı olsun yeterliKız gibi duruyor
Kese şekline göre erkek diyorum
KızTahminde bulunur musunuz
Eki Görüntüle 3658281
Teşekkürler
Nasıl anlıyorsunuz merak ettim öğrenmek isterim bende
Anlamak demeyelim de bazı teoriler var mesela kese şekilsiz ise erkek oval ise kız. Bir de nub teorisi var cenin düz ise kız hafif doğrulmuş ise erkek. Tabi bunlar kesinlik belirtmiyor. Adı üstünde teori. Sadece tahmin.Nasıl anlıyorsunuz merak ettim öğrenmek isterim bende![]()
Kız bebisssTahminde bulunur musunuz
Eki Görüntüle 3658281
Bu kese şekli kız yuvarlak çünkü benceSuan 13 haftamin ilk günü Çarşamba gidicem doktara özelde takipliyim
Attığım ultrasonlar 7 haftalık ve 9 haftalık sizce cinsiyet ne olabilir kontrol öncesi tahminlerinizi alayım![]()
Bence kız kese bayağı yuvarlak yaniTahminde bulunur musunuz
Eki Görüntüle 3658281