Doğuma Hazırlık Cinsiyet öğrenen anneler size bir sorum var

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Asilisos

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2018
375
426
103
Arkadaşlar öncelikle herkese hayırlı güzel gebelik diliyorum. Sorum şu deniliyor ki gebeliği ilk öğrendiğiniz günlerde yapılan kanda beta hcg değerleri çok çok yüksek yani binlerde gidiyorsa bebek erkek , yok eder 50 lerde 100 l lerde gidiyorsa bebek kız diyen arkadaşlar var. Cinsiyetini şu an biliyor olupta a adet donemi ile beta hcg ölcdürmüş arkadaşlardan yorum bekliyorum

İlk gebeliğimde adet günü 33 çıkmıştı değer. Oğlum oldu.

İlk hamileligimde adete 4 gün kala 48 erkek
İkincide adet 1-2 gün gectiginde 370 erkek
Bu hamileligimde adet geçtikten 5 gun sonra 119 . Beş aylık hamileyim ama daha cinsiyeti bilmiyorum

Arkadaşlar deneyimleriniz paylaştığınız için çok teşekkür ediyorum. Şöyle ki bu varsayim bana çok mantıksız gelmişti. Şimdi 30 günde adet gören her iki kadının da ortalama 16. Gün civarı yumurtlaması beklenir. Ve varsayım şunu söylüyor her ikiside adet günü hcg ölçtürse kız olan bebek te değerler düşük çıkarken 50 100 150 gibi erkek olan bebekte değerler binlere ulaşıyor. Tabiki bu insanların bazen aynı şeyleri yaşayıp benzer sonuçlar almalarının ortaya çıkardığı bir genelleme. Yinede fikirlerinizi merak ediyorum. Paylaşırsanız sevinirim.

Benm adet 2 gun gecince 285 cikmisti sonra yavas yukseldi cinsiyetimiz kiz, yani bu hesapla ilgisi var mi bilemiycem

Hayır alakası yok.
Her lab'ın değerleri farklı.
Mesela burada x hastsnesinde yaptığın test 100
Y hastanesinde yaptığın test 1000 çıkabiliyor.
Bende öyle çıktı,doktor sadece bir yerden devam etmemi söyledi.

Ben adetime 7-8 gün kala öğrendim 46.93 tü 3 gün sonra 1500 yine 3 gün sonra 6500 lerdeydi biz ikiz falan sanmıştık çünkü çok fazla yükseliyordu cinsiyetimiz kız tek bebek

Bende oglumu adete 4 gun kala ogrendım2456ıdı reglım duzenlıdır 28 29 gunde bı olurum...bence bu deger reglıden hemen sonra tutan bebeklerde yuksek cıkıyo

Bende aynı gün sadece 1 saat ara ile iki farklı hastanede beta hcg ölçtürmüştüm. İlki 1326 ikincisi ise 842 çıkmıştı. Doktoruma sorduğumda bana da sadece bir yerde test yaptırmamı söylemişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…