Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam bana dr um 11. Haftada erkek gibi ama çok erken dedi bugun ikili tarama testinde başka bir doktor bunu söyleyen kız dedi suan 12+6 dayım ikili tarama gercek mi bilen ve tecrube eden varsa ve paylaşırsa sevinirim.
Selam bana dr um 11. Haftada erkek gibi ama çok erken dedi bugun ikili tarama testinde başka bir doktor bunu söyleyen kız dedi suan 12+6 dayım ikili tarama gercek mi bilen ve tecrube eden varsa ve paylaşırsa sevinirim.
arkadaşlar ben de 12+6 da gitmiştim doktora pat diye erkek dedi. benim bir oğlum var. ne yalan söyliyim içimden kız geçmiyo değildi. acaba yanılabilir mi diyorum erken diye ama çok tecrübeli bir doktor. gerçi ben alıştırdım bile kendimi ikinci oğluma. sonradan bir şok yaşar mıyım die de tedirginim. böyle olan var mı? yüzde yüz erkek deyip kıza dönen var mı ki?
işallah kızdır canım bebeğin o duyguyu bilirim 11+4 te yani 12 haftaya çok yakın erkek dendi ama kız olduğu kesinleşti 17. haftadan önce hiçbir doktora inanma
teşekkür ederim canım ya. bakalım ben de beklicem başka çare yok. doktor o kadar kesin konuştu ki hatta usg çıktısı verdi pipi bu diye gösterdi. bakalım zaman gösterecek. ne güzel kızın olacak:) sağlıkla inş.
bebeğimi kaybettim canım yaşasaydı yarın tam 16 haftalık olacaktı...ama olmadı
işallah kızdır canım bebeğin o duyguyu bilirim 11+4 te yani 12 haftaya çok yakın erkek dendi ama kız olduğu kesinleşti 17. Haftadan önce hiçbir doktora inanma
Eki Görüntüle 781834
12 haftalık bebişim pipisi:))