Cinsiyet öğrenme

Gazoz12

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2013
1
0
6
İstanbul
Selam bana dr um 11. Haftada erkek gibi ama çok erken dedi bugun ikili tarama testinde başka bir doktor bunu söyleyen kız dedi suan 12+6 dayım ikili tarama gercek mi bilen ve tecrube eden varsa ve paylaşırsa sevinirim.

Selam bana dr um 11. Haftada erkek gibi ama çok erken dedi bugun ikili tarama testinde başka bir doktor bunu söyleyen kız dedi suan 12+6 dayım ikili tarama gercek mi bilen ve tecrube eden varsa ve paylaşırsa sevinirim.

selam canım banada 12+2 de kız dedi ama kesin değil tabi bir arkadaşımda önce senin gibiyken kız dedi 16 haftalıkkken erkkek dedi yani en garanti 16 haftalıkkken belli oluyor. 2 li testte %100 gerçek değil down sendromlu diyipte sağlam milyonlarca çocuk doğdu bence gereksiz ama ileride belki başka bir sağlık sorununda önemli olabilir.

selam canım banada 2 li teste erke dedi 12+6 iken ama yanılma payları yüksek çünkü görümcemin 2 kızı içinde açıkça pipisi var dedi 16 haftada ve renkli ultrasonlarda kız çıktılar bende güvenmiyorum daha erken çünkü hayırlısı olsun

arkadaşlar ben de 12+6 da gitmiştim doktora pat diye erkek dedi. benim bir oğlum var. ne yalan söyliyim içimden kız geçmiyo değildi. acaba yanılabilir mi diyorum erken diye ama çok tecrübeli bir doktor. gerçi ben alıştırdım bile kendimi ikinci oğluma. sonradan bir şok yaşar mıyım die de tedirginim. böyle olan var mı? yüzde yüz erkek deyip kıza dönen var mı ki?

işallah kızdır canım bebeğin o duyguyu bilirim 11+4 te yani 12 haftaya çok yakın erkek dendi ama kız olduğu kesinleşti 17. haftadan önce hiçbir doktora inanma

işallah kızdır canım bebeğin o duyguyu bilirim 11+4 te yani 12 haftaya çok yakın erkek dendi ama kız olduğu kesinleşti 17. haftadan önce hiçbir doktora inanma

teşekkür ederim canım ya. bakalım ben de beklicem başka çare yok. doktor o kadar kesin konuştu ki hatta usg çıktısı verdi pipi bu diye gösterdi. bakalım zaman gösterecek. ne güzel kızın olacak:) sağlıkla inş.

bebeğimi kaybettim canım yaşasaydı yarın tam 16 haftalık olacaktı...ama olmadı

bebeğimi kaybettim canım yaşasaydı yarın tam 16 haftalık olacaktı...ama olmadı

çok üzüldüm canımmmm. herşeyde bir hayır vardır. bir sıkıntı olmasa mutlaka doğardı. onlar ilerde ailelerini üzmemek için şimdiden veda edebiliyolar dimi. yine de şükredelim. vardır bir hayır. canını sıkma olur mu. başka bebişlerin olur. üzülme canım

işallah kızdır canım bebeğin o duyguyu bilirim 11+4 te yani 12 haftaya çok yakın erkek dendi ama kız olduğu kesinleşti 17. Haftadan önce hiçbir doktora inanma

bende 2.bebeğime 15 haftalık hamileyim. 9 yaşında dünyalar tatlısı bir oğlum var. 12 haftalıkten kendi dr.um çıkıntı yok kıza benziyor şimdilik dedi.havalara uçtuk oğlumla beraber kızımız olacak diye ama aynı gün 2.li testimi aynı hastanede yaptırdım ve ayrıntılı ultrasonda prof.dr. Herşey yolunda hiçbir sorun yok cinsiyeti %100 erkek dedi. Aynı gün içinde 2 farklı cinsiyet ve şok oldum içim burkuldu resmen. Ikili test sonuçlarım çıkınca doktoruma götürdüm ve durumu anlattım siz kız dediniz prof.dr.erkek dedi dedim.yeniden baktı ve evet bi çıkıntı oluşmuş dedi. Bugün itibariyle 15+2 günlük olduk. Yine erkek dedi doktorum. Ben kız bebeğimin olmasını çok istiyordum ama rabbimin dediği olur tabiki..ve artık şöyle düşünüyorum rabbim aklımdakini,gönlümdekini biliyor sonuçta eğer vermiyorsa vardır bi hikmeti diyorum ve cümlemizin bebeklerini sağlıkla hayırlısıyla kucaklarımıza almayı nasip etsin diyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…