Cinsiyet ögrenmek isteyen gelsin:)

Merhaba lütfen banada yardımcı olurmusunuz üç tane kızım var bi oğlum olsun istiyorum ben 1988 temmuz doğumluyum eşim 1982 şubat doğumlu, haziran 2021 de hamile kaldım cinsiyeti ne oluyor bu teoriye göre cevap verırseniz çok mutlu olurum
Benimde iki kızım var. Üçüncü gebeliğim. Bende Haziran 2021hamile kaldım.
Hayırlısı olsun bekliyoruz bakalım.

kızlar ilginç ama gerçek bişey paylaşıcam sizlerle...
erkekler hücrelerini 4 yılda bir
kadınlar ise 3 yılda bir yenilermiş..
dogum yılınızdan hamile kaldıgınız yada kalmak istediginiz yıla göre hesaplıyorsunuz en son kim hücrelerini yenilediginde hamile kalırsanız cinsiyet o oluyor...
eşim duymuş bana anlatmıştı herkese yapıyoruz dogru çıkıyo sizlerlede paylaşmak istedim yaptıgımız herkes dogru çıktı ama yanılma payı da olabilir.......
Merhaba Kızın da tuttu şimdi 2 hamileliğin onu tam anlamadım en son benim kanın 2 yıl önce yenilenmiş. Fakat eşim bu yıl 9.ayda yenilenecek ama ben 5 ayda hamile kaldım.cevremdekilere göre eğer o yıl kimin kanı yenilenecek ise onun cinsiyeti oluyor sizcede bu doğru mu .yoksa eş son anneninki yenilenmiş 2 yıl önce kızım mi olacak

canım eşin 2007 de yenilemiş sen 2008 de yanilemişsin kız istiyorsan 2011 e kadar yapman erkek istiyorsan 2011 i beklemen gerekiyo.........

seninde aynı ....berna ile...canım eşin 2007 de yenilemiş sen 2008 de yanilemişsin kız istiyorsan 2011 e kadar yapman erkek istiyorsan 2011 i beklemen gerekiyo.........

sen de eşinde 2008 de yenilemişsiniz şimdi hangi ay dogduysanız ona göre canım
bu durumda belli olmuyo pek ama şimdi sen tekrar 2011 de eşin 2012 de yenileyecek hangi cinsiyeti istiysan ona göre.......
Canım ben 2001 eşim 1989 bu yıl çocuğumuz olsa cinsiyeti ne olur yada 2022 de

Hic mi okumadınız acaba nasıl hesaplandigini ?Sanki türev integral hesapliyoruz.kadinsan doğum tarihine 3 yıl ekle sürekli, erkeğe surekli 4 yıl ekle .
Kadin :88+3+3+3+3....
Erkek :88+4+4+4+4 ...

hesaplar misin yazanlar ileride çocuklarının derslerine nasıl yardımcı olacak acaba ?
Neyse bundan başka bence sizin doğduğunuz ay da önemli. Mesela Mart 1988 dogumluysaniz yenilenme dongunuz o aydan itibaren başlıyor.
Yani şöyle değil. 1988-1991-1994-1997-2000-2003-2006-2009-2012-2015-2018-2021
1988/Mart -1991/Mart
1991/Mart-1994/Mart ....2021 Mart tan sonra senin yılın başlıyor. Sen 2021 in şubat inda hamile kalırsan bu senin yılın olduğu anlamına gelmiyor .Marttan sonra olmalı.

Bende hesapladım şimdi 5 yaşında oğlum var doğru çıktı bu seferki de kız çıkıyor umarım tutar belli olunca haber vereceğim kızlar🥰

kızlar ilginç ama gerçek bişey paylaşıcam sizlerle...
erkekler hücrelerini 4 yılda bir
kadınlar ise 3 yılda bir yenilermiş..
dogum yılınızdan hamile kaldıgınız yada kalmak istediginiz yıla göre hesaplıyorsunuz en son kim hücrelerini yenilediginde hamile kalırsanız cinsiyet o oluyor...
eşim duymuş bana anlatmıştı herkese yapıyoruz dogru çıkıyo sizlerlede paylaşmak istedim yaptıgımız herkes dogru çıktı ama yanılma payı da olabilir.......
Benim içinde hesaplarmısımız Nisan74 eşimin temmuz81 benim şu anda 6 haftalık gebeyim

Merhaba lütfen benimkine de bakar mısınız ben 1990 Haziran eşim 1987 Temmuz ben 2023 yılında bebek planlıyorum cinsiyet ne olur 💕

Back
X