Cinsiyet siparişi

Kendim bakıyorum. Bu zamana kadar hiç baktirmadim onlara. Evet, şimdi oğluma ölüp bitiyorlar ama hamilelikte çok zor zamanlar yaşattılar bana. Hala daha oğlumu gorduklerinde, kız güzeli bu çocuk, arkası kız deyip duruyorlar.
Arkası kız ne demek ya ? Sapık mıdır nedir ?

Hanimlar, oğlum üç yaşına giriyor ve yavaştan ikinci bebeği düşünmeye başladık. Kaynana tarafım tam bir kız çocuk hastası. Eltimin bir oğlu ve bir kızı var. Bana da ayda yılda, bir araya gelirsek, alttan alttan ikincisi kız olur inşallah diye kendilerince baskı yapmaya çalışıyorlar.

Oğlum çok narin, kibar, evde herşeye yardım etmeye çalışan, bir şey tasisam koşup ucundan tutan, çok ama çok düşünceli bir bebek. O doğduktan sonra açıkçası kız bebek hayalim kendi kendine eridi bitti. Hatta erkek olursa, birbirlerine daha iyi destek olurlar diyorum kendi kendime düşününce. Tabii ki herşeyin başı sağlık ama oğlum benim dünyam ve o kadar arkadaş ki bana o küçücük haliyle.

Geçen gün babasıyla tartıştık ve sesler ne yazik ki yükseldi biraz. Daha doğrusu eşimin sesi. Bunu duyan oğlum babasının yanına giderek anneme bir daha bağırma babaa dedi. Yanıma gelip üzülme ben seni korurum falan dedi. Aşkım ya. :) Ne yani ikinci bir oğlum olursa ki hiç mahsuru yok, bu cahillerin ağzına sakız mi olacagim şimdi?
Yani konuşup dursunlar boşver

Kızı oğlanı yok siz boşverin çevrenizdekileri.
Benim çevremde de çok var onlardan. Ben tek çocuk yapacağım, biliyorlar bunu. Hala yine de dene belki kız olur, kız daha hayırlıdır, kız çocuk başkadır, annesine düşkündür, erkekler evlenince unutur, kız evlat öz evlat. Ay neler neler diyorlar. Ben 32de anne olmuşum, evladım 30da evlense önümde seneler var, 60 yaşımdan sonrası için şimdiden üzülmemi bekliyorlar. Yahu yuvasında mutlu olsun bana yeter zaten, sanki kız çocuğu sigorta diye yapıyoruz. Benim hakkımda hayırlı olan oğlanmış. Nedir bu cinsiyet manyaklığı anlamıyorum.
Benim tatlı oğlum da çok kibardır. Azıcık modum düşse anne üzülme ben yanındayım der sarılır. Güne illa öperek başlar. Geceler uyumadan seni seviyorum annecim der. Sürprizi, iltifatı bitmez. İlla erkek çocuğu diye ayı yavrusu belleyenler var ama bizimki de insan yavrusu yani.
Boşversin siz.
Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun. Kız yada oğlan fark etmez. Sağlıklı hayırlı evlat olsun. Oğlunuz da yeni gelecek bebeğiniz de.
Kız yada oğlan her evlat bir tane, özel ve çok seviliyor. Ayıranların terbiyesizliği siz canınızı sıkmayım şimdiden❤️

Sert bir baskı yoksa, temenni şeklinde ise bana normal geliyor; iki oğlumdan sonra kızım oldu, şimdi oğlu olan herkese bir de sağlıklı kız bebek temennisinde bulunuyorum; oglanlarimi çok seviyorum, ama kızım kendini sevdiriyor farklı bir duygu, dilerim isteyenlere nasip olsun hayırlısı ile.....

1 oğlu olana yap bir tane daha belki kız olur 2 oğlu olana yap bir tane kız olur. 1 kızı olana yap bitane belki erkek olur, iki kızı olana yap bitane belki oğlun olur diyen çok sanki siparişle çocuk oluyor.

Kimse ne olursa olsun sağlıklı olsun diyen yok.

Kaynananim kız düşkünlüğü, kızlarını dilediği gibi avucuna aldığı için olabilir. Oğullarını özellikle de büyük oğlunu avucuna alamıyor çünkü. Hayır yani, kızım olsa sanki ona hediye edeceğim. Kızım da olsa, aynı oğlumda yaptigim gibi içli dişli olmayacağım ki. Saçma saçma beklentiler.

Kız olmuş erkek olmuş ne farkeder sizin içinde bir önemi olmasın zaten
Ayrıca cinsiyetini değiştiremeyeceğinize göre Allah ne verirse o
Şimdiden bunları düşünmenize gerek var mi

Kız olmuş erkek olmuş ne farkeder sizin içinde bir önemi olmasın zaten
Ayrıca cinsiyetini değiştiremeyeceğinize göre Allah ne verirse o
Şimdiden bunları düşünmenize gerek var mi

Heklisiniz, hiç gerek yok ama hayatım boyunca görüşmek zorunda olacagim insanların bu kadar saçma düşüncelere sahip olması beni istemsiz geriyor.

Benim ilk çocuğum kız oldu ikincisini erkek olur inş dediler hamile kaldığımda ben de “İnsan çeşit istiyor di mi” der gülümseyip geçerdim, hakketten de erkek istiyordum zaten , hiç de rahatsız olmadım bu söylemlerden Allah veriyor neticede. Erkek de oldu zaten bu konuya böyle takılmak çok yersiz bana göre.

Elimizde olmayan şeyler için üzülmek sadece yorucu

insanların ağzından çıkan her lafın altında birşey aramayın insanlar kendi isteklerini söylüyor sadece ne var bunda.
Burada yazılanları okuyunca ayy çok şükür eşimle,ailesiyle sorunum yok diyorum ama bu tarz yazılanları da okuyunca sorunum yok değil ben hiçbirşeyi sorun yapmıyorum diyorum.

Bunu ben kendi oğluma yapıyorum. Arada taç, bandana vs takıp aileme atıyorum fotoğrafını :KK70:
Biz de arada erkek yeğenime çember, toka vs. takıp kız güzeli valla bu çocuk, kardeşi olsa kız olur vs. gülüp aramızda şakalaşırız. Ne var ki bunda bu kadar büyütecek? Yoksa biz mi garibizo_Oo_O

Back
X