Cinsiyet tahmini ..Kizlarr lütfen cevapsız bırakmayın:)

happymood

Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2018
473
246
23
33
Selamlar kk tatlı kadınları :) doktordan geliyorum 12+3 'te bugün kız gibi görünüyor dedi usg resimlerini koyuyorum lütfen sizde bakin nub teorisini bilenler yorum yaparsanız sevinirim

Benimki 9 haftalıkken doktor kız dedi, şaşırdım 16 haftalıkken normalde kesin konuşulur. Erkek kız fark etmez, eli ayağı düzgün olsun da. Nub teorisi dışında farklı yöntemlerle de öğrenebilirsin cinsiyetini, ben öyle yapmıştım. Hepsinde de kız çıktı, şimdi ise az kaldı cadıma kavuşmaya :)

Nasil bakicam bilmiorum ki onlara canimm tabiki benim icinde hic farketmez saglikli olsunda sadece artik belli olsa ona gore biseler bakardim die merak ediorum

Nasil bakicam bilmiorum ki onlara canimm tabiki benim icinde hic farketmez saglikli olsunda sadece artik belli olsa ona gore biseler bakardim die merak ediorum
Öncelikle çin takvimi derim. %90 doğru çıkıyor, doğru yaparsan tabii.
Ocak veya Şubat doğumluysan +2 (ay) hesaplayacaksın, Mart ve sonrasındaysa doğum ayın +1. Tabloya bakabilirsin :)

Ikinci bir seçenek (benim de uyguladığım): Yüzük. Uzun bir ipe bir yüzük bağlayıp karnın üzerine tutarsan ve bir yandan diğer yana sallarsa, bebeğin erkek demektir. Daire şeklinde dönerse bebek kız demektir.

Üçüncü ise ayaklar gösterir, yani ayakların soğuksa kesinlikle küçük bir erkek bebek taşıyorsundur. Sıcacıksa kız çocuğu yolda demektir.

Dördüncüsü ise göğüsler, sağ göğüs büyükse kız, sol büyükse erkek.

Beşinci yöntem de Karalahana. Lahanayı kaynatıp suyunu ayır. Bu suyun içine birkaç damla idrarını ekle. Eğer suyun rengi mora dönerse erkek, pembeye dönerse de kız bebek olacak.

Dahası var, sarımsak, karbonat, maya takvimi vesaire. Bunlarla da öğrenilebilir.

Ha son olarakta bebeğin kalp atışı. Muayene olduğunda 140'a kadar gelirse erkek, geçiyorsa kızdır :)

Haydi bakalım, yaparsan not düşersin, doktora muayene olduğunda, cinsiyetini öğrendiğinde de bildirirsin ♡

10+3 benimkine de bakar mıdınız

Eklentiler

• 1D34A69A-F561-439F-9902-419E40D89863.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 126
  • 4B76EAFB-34EB-4147-B201-27079D31864D.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 130
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…