12 haftalıkken Skull teorisine tahmin yapıyorum benMrb kızlar aranızda anlayan var mı şu teorilerden ramzi veya nub teorisiydi snrm. Bakabilir misiniz benimkine de merak ediyorum ya Bi çok kişi gibi :)) ilki 6 haftalikken vajinal muayene ile. Diğeri ise 10 haftalik karından muayene :)
O da olur12 haftalıkken Skull teorisine tahmin yapıyorum ben
Kız gibi canım kafa yapısından doktor tahmin yürütmedimiBu da 13 haftalik ken
Kendini tam göstermediKız gibi canım kafa yapısından doktor tahmin yürütmedimi
Hayırlısı olsun canım sağlıkla doğsun inşallah bizimki tahmin sadeceKendini tam göstermedi
Tskr ederim aynen sağlıkla doğar inşallahHayırlısı olsun canım sağlıkla doğsun inşallah bizimki tahmin sadece
Banada bakar mısınız?Kız gibi canım kafa yapısından doktor tahmin yürütmedimi
Yaa Maşallah öncelikle . Böyle görüntüler’den zor anlaşılır ama tahminlemeye göre sanki erkek. Elbette sağlık ile gelsin cinsiyeti hiç önemli değil ama insan merak ediyor :)) merakına ortak olmak çok güzel. Cinsiyeti tam belli olunca bize de haber verir misinMrb kızlar aranızda anlayan var mı şu teorilerden ramzi veya nub teorisiydi snrm. Bakabilir misiniz benimkine de merak ediyorum ya Bi çok kişi gibi :)) ilki 6 haftalikken vajinal muayene ile. Diğeri ise 10 haftalik karından muayene :)
Merhaba çok arada kaldım ne desem bilemedim %55 erkek gibi geldi bana ama çok arada kaldım net tahmin yürütemedimBanada bakar mısınız?
Teşekkür ederimYaa Maşallah öncelikle . Böyle görüntüler’den zor anlaşılır ama tahminlemeye göre sanki erkek. Elbette sağlık ile gelsin cinsiyeti hiç önemli değil ama insan merak ediyor :)) merakına ortak olmak çok güzel. Cinsiyeti tam belli olunca bize de haber verir misin
Teşekkür ederim hayırlısı bakalım bizde heycanla bekliyoruzMerhaba çok arada kaldım ne desem bilemedim %55 erkek gibi geldi bana ama çok arada kaldım net tahmin yürütemedim
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım hersey gönlünce olsunTeşekkür ederim hayırlısı bakalım bizde heycanla bekliyoruz
Amin Çok saolunSağlıkla kucağına alırsın inşallah canım hersey gönlünce olsun
Aynen ya önce hamilelik merakı sonra cinsiyet sonra doğum:)) yazarim tabi tskrlerYaa Maşallah öncelikle . Böyle görüntüler’den zor anlaşılır ama tahminlemeye göre sanki erkek. Elbette sağlık ile gelsin cinsiyeti hiç önemli değil ama insan merak ediyor :)) merakına ortak olmak çok güzel. Cinsiyeti tam belli olunca bize de haber verir misin
Benimki de 12 haftalık sayılır yorumlar mısınız12 haftalıkken Skull teorisine tahmin yapıyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?