Cinsiyet tahmini 🙈🐣

Yok baska ultrasonum ama doktor erkeğe benzetti haftaya net belli olur dedi ama ben çok merak ediyorum yine de değişir mi diye acaba teşekkür ederim
Erkege benziyor dediyse değisecegni sanmıyorum canım bnda da 11+3 erkege benziyor demişti 13+1 kesin erkek dedi pipisini gösterdi

Erkege benziyor dediyse değisecegni sanmıyorum canım bnda da 11+3 erkege benziyor demişti 13+1 kesin erkek dedi pipisini gösterdi
Evet herkes öyle diyor Rabbimden hayırlısı benim de iki kızım var üçüncüde de kiz olsa gerçekten üzülmezdim ama insan nefsi iste her iki meyveden de takmak istiyor Rabbım cumlemizin evlatlarini hayırlı evlat eylesin

Amin canım inşallah tabi herkes ister kızı oğlu olsun inşallah gönlünden geçen olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah 6.7.8 haftalar da varsa ultrason üye var biliyor benim tahmin tuttu baya kişinin tahmin tuttu ona sorabilirsin

Ben birkaç konuya atmıştım ramzi teorisi hakkında aslında orda da kiz denildi ama hangi üye acaba merak ettim şimdi adını hatirliyor musun

Eklentiler

• Screenshot_2023-03-07-16-54-04-10_99c04817c0de5652397fc8b56c3b3817.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 42
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…