Doktor tahminde bulunmadımı canmBenimki de 12 haftalık sayılır yorumlar mısınız
Yok baska ultrasonum ama doktor erkeğe benzetti haftaya net belli olur dedi ama ben çok merak ediyorum yine de değişir mi diye acabaDoktor tahminde bulunmadımı canmben kıza benzettim ama başka varmı ultrason foto bu haftalarda
Erkege benziyor dediyse değisecegni sanmıyorum canım bnda da 11+3 erkege benziyor demişti 13+1 kesin erkek dedi pipisini gösterdiYok baska ultrasonum ama doktor erkeğe benzetti haftaya net belli olur dedi ama ben çok merak ediyorum yine de değişir mi diye acabateşekkür ederim
Evet herkes öyle diyorErkege benziyor dediyse değisecegni sanmıyorum canım bnda da 11+3 erkege benziyor demişti 13+1 kesin erkek dedi pipisini gösterdi
Amin canım inşallahEvet herkes öyle diyorRabbimden hayırlısı benim de iki kızım var üçüncüde de kiz olsa gerçekten üzülmezdim ama insan nefsi iste her iki meyveden de takmak istiyor Rabbım cumlemizin evlatlarini hayırlı evlat eylesin
Ben birkaç konuya atmıştım ramzi teorisi hakkında aslında orda da kiz denildi ama hangi üye acaba merak ettim şimdi adını hatirliyor musunAmin canım inşallahtabi herkes ister kızı oğlu olsun inşallah gönlünden geçen olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah 6.7.8 haftalar da varsa ultrason üye var biliyor benim tahmin tuttu baya kişinin tahmin tuttu ona sorabilirsin
Bana'da yaparmisiniz12 haftalıkken Skull teorisine tahmin yapıyorum ben
Kıza benziyor sanki canımyorumlayanlari beklerim 12+3Eki Görüntüle 3212122
Nasıl anliyosunuz acabaKıza benziyor sanki canım
Skull teorisine göre tahmin de bulunuyorum canım eger varsa 6.7.8 haftalık da ultrason atarmısn özeldenNasıl anliyosunuz acaba
12 haftalıkken Skull teorisine tahmin yapıyorum ben
Ben12 haftalıkken Skull teorisine tahmin yapıyorum ben
Bebek cok ortada fikrim yok canım 12 haftadan sonra tahmin yapabilirim
Bebek arkadan ultrason galiba daha net varsa yapabilirim kafa yapısı nubu göremiyorumBenim 12 haftalık cnö bakabilirmisin
Merhaba bana da yorum yapar mısınız çok teşekkür ederimBebek arkadan ultrason galiba daha net varsa yapabilirim kafa yapısı nubu göremiyorum
Kıza benziyor sağlıkla doğsunMerhaba bana da yorum yapar mısınız çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?