Cinsiyet tahmini 🙈🐣

Merhaba bana da yorum yapar mısınız çok teşekkür ederim
Merhaba, bende kız diyorum
Nub teorisine bakmıştım geçen gün. Bir doktor bilimsel bir yönü olduğunu söylemiş ve ultroson görüntüsü ile iki cinsiyeti de örneklendirmiş. O günden beri ultrason görüntülerine bakıyorum, doktorun dediği kısmı pek göremedim diğer ultrason resimlerinde ama sizinkinde görülüyor sanki o kısım. Doğru yere bakıyor isem kız herhalde
Çok merak ettim, cinsiyet belli olunca muhakkak yazın

Doktor da kıza benziyor dedi büyük ihtimalle öyle evet Nub teorisine göre çok açık değil mi ama belki sonradan da değişir bilemiyorum örnekleri var mı acab a

Merhaba burda 7+3 karından ay sonu kontrolüm var bize de tahmin yapar mısınız

Eklentiler

• C6E44A97-D40F-45BC-8A9F-78E33184739D.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 73
Merhaba burda 7+3 karından ay sonu kontrolüm var bize de tahmin yapar mısınız
Parlak alan solda gibi duruyor yani plasentası solda sanki… eğer öyleyse erkek olması lazımmış ama tahmin yanlış çıkan çok var. Cinsiyeti öğrendiğinizde lütfen yazın olur mu?

Parlak alan solda gibi duruyor yani plasentası solda sanki… eğer öyleyse erkek olması lazımmış ama tahmin yanlış çıkan çok var. Cinsiyeti öğrendiğinizde lütfen yazın olur mu?
Yazarım merakta etmeyin teşekkür ederim

Detaylı ultrasona gırdim kızmış kesin ,

Merhaba biz de 11+4 olduk daha net tahmin yapabilecek var mı acaba

Eklentiler

• FCF667B1-8A99-47D1-A08F-E97C2CB4CD72.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 62
12 haftalıkken Skull teorisine tahmin yapıyorum ben
Merhaba 11+4 bu teoriyi çok merak ettim tahmin yapar mısınız? Ramzi kız nub erkek diyor bakalım skull ne diyecek

Eklentiler

• D892FF20-36AD-4584-A700-4A9C182A921C.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 64
merhaba rica etsem bizede bı yorum yapar mısınız

Bende tahmin alabilir miyimmm 9 haftalık karından

Eklentiler

• EE2629CF-40F4-4153-BA30-08E0665355C8.webp
    59,7 KB · Görüntüleme: 38
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…