- 12 Nisan 2020
- 457
- 444
- 103
- 32
Nereden anladınız acaba çok teşekkür ediyorumKıza benziyor sağlıkla doğsun
Merhaba, bende kız diyorumMerhaba bana da yorum yapar mısınız çok teşekkür ederim
Skull teorisine ve nuba göre tahmin de bulundum ama sadece tahmin tabiki kesin sonuç değilNereden anladınız acaba çok teşekkür ediyorum
Doktor da kıza benziyor dedi büyük ihtimalle öyleMerhaba, bende kız diyorum
Nub teorisine bakmıştım geçen gün. Bir doktor bilimsel bir yönü olduğunu söylemiş ve ultroson görüntüsü ile iki cinsiyeti de örneklendirmiş. O günden beri ultrason görüntülerine bakıyorum, doktorun dediği kısmı pek göremedim diğer ultrason resimlerinde ama sizinkinde görülüyor sanki o kısım. Doğru yere bakıyor isem kız herhalde
Çok merak ettim, cinsiyet belli olunca muhakkak yazın
Benimkine bakarmısın 12 haftalığız12 haftalıkken Skull teorisine tahmin yapıyorum ben
Banada bakarmısınız 12 haftalıkMerhaba çok arada kaldım ne desem bilemedim %55 erkek gibi geldi bana ama çok arada kaldım net tahmin yürütemedim
Malesef nubunu göremedim tahmin yapamıyorum başka yapıcak arkadaşlar varsa onlar baksınBenimkine bakarmısın 12 haftalığız
Parlak alan solda gibi duruyor yani plasentası solda sanki… eğer öyleyse erkek olması lazımmışMerhaba burda 7+3 karından ay sonu kontrolüm var bize de tahmin yapar mısınız
Yazarım merakta etmeyin teşekkür ederimParlak alan solda gibi duruyor yani plasentası solda sanki… eğer öyleyse erkek olması lazımmışama tahmin yanlış çıkan çok var. Cinsiyeti öğrendiğinizde lütfen yazın olur mu?
Yaa Maşallah öncelikle . Böyle görüntüler’den zor anlaşılır ama tahminlemeye göre sanki erkek. Elbette sağlık ile gelsin cinsiyeti hiç önemli değil ama insan merak ediyor :)) merakına ortak olmak çok güzel. Cinsiyeti tam belli olunca bize de haber verir misin
Ayy benim tahmin tutmus sanırım, mesajlasmıstıkDetaylı ultrasona gırdim kızmış kesin ,
Merhaba 11+4 bu teoriyi çok merak ettim tahmin yapar mısınız? Ramzi kız nub erkek diyor bakalım skull ne diyecek12 haftalıkken Skull teorisine tahmin yapıyorum ben
Banda yorumlarmısnız 7+4 karından çekildiSkull teorisine göre tahmin de bulunuyorum canım eger varsa 6.7.8 haftalık da ultrason atarmısn özelden
Kız bence sağlıkla doğsunBanda yorumlarmısnız 7+4 karından çekildi
benımkını de tahmın eder mısınız ıkızlere hamıleyım 11 haftalık12 haftalıkken Skull teorisine tahmin yapıyorum ben
Teşekkür ederim neye göre tahmin ettinizKız bence sağlıkla doğsun
Merhaba, bende kız diyorum
Nub teorisine bakmıştım geçen gün. Bir doktor bilimsel bir yönü olduğunu söylemiş ve ultroson görüntüsü ile iki cinsiyeti de örneklendirmiş. O günden beri ultrason görüntülerine bakıyorum, doktorun dediği kısmı pek göremedim diğer ultrason resimlerinde ama sizinkinde görülüyor sanki o kısım. Doğru yere bakıyor isem kız herhalde
Çok merak ettim, cinsiyet belli olunca muhakkak yazın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?