- 15 Kasım 2013
- 1.894
- 1.221
- 133
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin . Çok farklı bi duygu evlat sahibi olmak hergün dolu doluÇok severim kızları benimde oğluşum olacak inşallah![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin . Çok farklı bi duygu evlat sahibi olmak hergün dolu doluÇok severim kızları benimde oğluşum olacak inşallah![]()
Allah razı olsunAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin . Çok farklı bi duygu evlat sahibi olmak hergün dolu dolu
sağlıkla gelsin minnosAllah razı olsuncümlemizin öyle tabi dokuz ay ne sıkıntılar çekiyoruz benim hamileliğim çok zor geciyo ama onları kucağımıza almak düşüncesi bize güç aşk veriyor
Bende ilk bebeğimi 21 haftalık kaybettim sonrasında bu bebeğim için serklaj ( dikiş )yaptırdım yatarak iğnelerle zor bi şekilde kucağıma aldım rabbim isteyen herkese versiv Evlat .Allah razı olsuncümlemizin öyle tabi dokuz ay ne sıkıntılar çekiyoruz benim hamileliğim çok zor geciyo ama onları kucağımıza almak düşüncesi bize güç aşk veriyor
Basın sağolsunBende ilk bebeğimi 21 haftalık kaybettim sonrasında bu bebeğim için serklaj ( dikiş )yaptırdım yatarak iğnelerle zor bi şekilde kucağıma aldım rabbim isteyen herkese versiv Evlat .
Allah razı olsunsağlıkla gelsin minnos
Uzman olan kişi bende göndermek istyrmevet gonderdim kiz gibi dedi uye, doktor erkek gibi demisti![]()
Benim oUzman olan kişi bende göndermek istyrm
Benim o![]()
Benm 12 bebeğim 15 haftada gittm döktor bir şey demedi
Tahmin yapar mısınızBenim o![]()
Sizden bir gelmediBenim o![]()
AnlamadımSizden bir gelmedi
Ulturaysin görüntüme yorum yapmadınızAnlamadım
Ulturaysin görüntüme yorum yapmadınız
Kız gibi sanki emin olamadım net değil USG nubu karşıya bakıyorTahmin yapar mısınız Eki Görüntüle 2743520
Kız gibi sanki emin olamadım net değil USG nubu karşıya bakıyor
Kız gibi sanki emin olamadım net değil USG nubu karşıya bakıyor
Erkek görünüyor pipi var sanki 14 den sonra organı oluşuyor emin değilimEki Görüntüle 2747537 Canm birde bana bakar mısın 17 haftalık olduk kız demiştin ama emin değilim 14 hafta üstü usg at bakıyım demiştin