• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinsiyet tahmini sonradan degisenler?

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin . Çok farklı bi duygu evlat sahibi olmak hergün dolu dolu
Allah razı olsun 😇 cümlemizin öyle tabi dokuz ay ne sıkıntılar çekiyoruz benim hamileliğim çok zor geciyo ama onları kucağımıza almak düşüncesi bize güç aşk veriyor

Allah razı olsun 😇 cümlemizin öyle tabi dokuz ay ne sıkıntılar çekiyoruz benim hamileliğim çok zor geciyo ama onları kucağımıza almak düşüncesi bize güç aşk veriyor
sağlıkla gelsin minnos

Bende ilk bebeğimi 21 haftalık kaybettim sonrasında bu bebeğim için serklaj ( dikiş )yaptırdım yatarak iğnelerle zor bi şekilde kucağıma aldım rabbim isteyen herkese versiv Evlat .

Bende ilk bebeğimi 21 haftalık kaybettim sonrasında bu bebeğim için serklaj ( dikiş )yaptırdım yatarak iğnelerle zor bi şekilde kucağıma aldım rabbim isteyen herkese versiv Evlat .
Basın sağolsun 😔 Cnm Allahim birdaha yasatmasin seninkide çok zormuş hamilelik gerçekten çok zorlu bir süreç

Tahmin yapar mısınız
IMG_20201201_130112.webp

Back
X