- 24 Nisan 2015
- 6.999
- 7.205
- 398
- Konu Sahibi eftelya2015
-
hiç açmıyor ki bacakları hep böyleBacak arası hiç gözükmüyo ki cnm yukarı kaldırmış bacakları. Maşallah çok tatlı ama
Hımm kız mı acaba derler ya kızlar saklarmış diyehiç açmıyor ki bacakları hep böyle
onlardada boyleHımm kız mı acaba derler ya kızlar saklarmış diye
Daha eski fotosu yok mu 10-11 haftalık
o fotoda 13 haftalıktı su an 17. ye gırdık ama henuz doktora gıtmedık..Ne kadarlık ? Bende anlayamadım hiç ama maşallah Allah kucaginiza almayi nasip etsin
Utangaç demek ki minnakonlardada boyle
Aa 10 haftada belli olur mu ki ya 2.5 ay . İnşallah benimde öyle olur ya 7 deyim daha :)Utangaç demek ki minnakdr niye söylemedi ki hala randevun ne zaman ? bnm oğlumu 10+1 de söylemişti 13+2 de pipi resmi vermişti. Bursada olsan git derdim süper bi doktor
Evt ama usg aleti çok iyi zaten 4 boyutlu bakıyo bi de doktor tecrübesi diyelimAa 10 haftada belli olur mu ki ya 2.5 ay . İnşallah benimde öyle olur ya 7 deyim daha :)
canım bursadaki doktor kim acaba ögrenebilir miyim :)Utangaç demek ki minnakdr niye söylemedi ki hala randevun ne zaman ? bnm oğlumu 10+1 de söylemişti 13+2 de pipi resmi vermişti. Bursada olsan git derdim süper bi doktor
Jale gürlüler canım umi plazadacanım bursadaki doktor kim acaba ögrenebilir miyim :)
valla ikili tarama da ben sordum %51 erkek %49 kız bu haftalarda kesın bırsey soyleyemem 16. haftada netlesır dedı.. bebekte gostermedı...Utangaç demek ki minnakdr niye söylemedi ki hala randevun ne zaman ? bnm oğlumu 10+1 de söylemişti 13+2 de pipi resmi vermişti. Bursada olsan git derdim süper bi doktor
benımkıde recep doğanlar canımcanım bursadaki doktor kim acaba ögrenebilir miyim :)
kız olsa hayır dememKız mı ki? :)
K i zdoktor bır yorumda bulunmadı sizce nedir ????
bursadayım canım ama ben doktorumdan memnunumUtangaç demek ki minnakdr niye söylemedi ki hala randevun ne zaman ? bnm oğlumu 10+1 de söylemişti 13+2 de pipi resmi vermişti. Bursada olsan git derdim süper bi doktor
Tesadüfe bak. Biz ist a taşındık ilk oğlumu bursada doğurmuştum. Kv ler orda hatta önümüzdeki hafta gelicez hemen Jale hanımdan randevu alıcambursadayım canım ama ben doktorumdan memnunumbızımkı bebegın nazı ))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?