cinsiyet tahmını yapacak var mı cok mrk edıyorum ...

valla zaten hep akşam gıdıyorum canım işten dolayı cok tok olmasam da açta olmuyorum , cıkolata olayını denedım bır kere hıc etkı etmedı bende mıdemın bulantısıyla kaldım durdugu yerde hareketlı cokk ama pozısyonu bozmuyor kereta

Arkadaşlar bende 14+2 de gittim göstermedi cinsiyetini pazartesi 15+5 de gidecegim inşaallah gösterir

merhabalar
ben suan 10 haftalık hamileyim cinsiyetlerinizi öğrendiğiniz için sizlerden bir şey sormak istiyorum ilk yaptırdığınız gebelik testinde erkek veya kız olarak belirtilen bi yazı var sizlerde yazılan yazı ile cinsiyet tuttumu acaba

kamera bağlı degil yoksa foto yolluyacaktım size fsh degerinin altında ve lh hormon sonucunun altınada kız veya erkek yazıyor

Canm bu resimle bizim anlamamiz mumkun degil ki zaten bazen doktorlar cinsiyeti bile yanlis biliyorlar. Kemik yapisindan anlasiliyo. Ben ogrenmeden yapamazdim ya hemen gidip ogrenmelisin:)

aslında kemik yapısından anlıyorlar da hatalı olmasın diye emin olmakiçin bekliyorlar genelde 15. haftaya kadar. ama benim ilk bebeğim 12. hafta da iki baağını da ayırıp ben erkeğim diye bağırdı sanki. ben bile doktordan önce "aa erkek" demiştim. kalp atışları çok hızlı idi ordan da şüphelenmiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…